Spremljevalka-mama (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> Spremljevalka-mama (9.6.2005 20:50:35)

mene pa zanima če katera kaj ve o tem,da je lahko mama spremljevalka ortoku v vrtcu,ki ima posebne potrebe?včeraj mi je rekel gospod na komisiji,ko sva hodila z :duda: na razvrščanje,da sem lahko sama spremljevalka otroku.zdi se mi malo čudno pa vendar mislim,da tega v našem vrtcu nebi dovolili oziroma nič vedeli o tem.:zmeden2:

piščanc -> Spremljevalka-mama (9.6.2005 22:05:33)

pri nas v vrtcu imajo posebno vzgojiteljico, odvisno sicer od potreb, na začetku je imel vsak otroček svojo

je pa posebej izobražena prav za to. sedaj so trije otročki in imajo dve svoji vzgojiteljici, priključeni pa so skupini otrok od treh let naprej, ki imajo spet dve vzgojiteljici

meni se zdi super ideja, če imaš čas, vsaj na začetku, pa še ti bi se velko naučila

Žirafca Helena1 -> Spremljevalka-mama (10.6.2005 9:23:51)

Pri nas je vsak otrok, ki mu je pripadalo spremstvo imel svojega spremljevalca. Spremljevalci so bili zaposleni preko javnih del. Če nisi zaposlena, se teoretično lahko zaposliš kot spremljevalka svojega otroka, če bi se lahko v vrtcu tako dogovorila.

Ti pa osebno tega ne svetujem, ker je najbrž že tako navezan nate in mogoče (odvisno seveda od otroka) bi bilo zanj bolje, da malo spremeni okolje. Je pa seveda to drugače kot če bi bila vzgojiteljica svojemu otroku, saj tam se pa ne moreš samo njemu posvetit, kot spremljevalka, pa si tam samo zanj.

Presodi, saj ti najbolje poznaš svojega otroka.
:miska:

Anonimen -> Spremljevalka-mama (10.6.2005 11:11:00)

Vem da nebi bilo v redu,če bi bila jaz njegova spremljevalka kajti takrat se res nebo nikoli osamosvojil.Boljše,da ima nekoga drugega saj je že zdaj preveč navezan name in nebi bilo dobro.te štiri ure ki bo tam bo že zdržal čeprav mi je težko,ker sva cel dan skupaj.tudi jaz sem hodila v vrtec pa nisem mela mame ob sebi.se mora navadit na druge ljudi tudi.:sloncek:

Stran: [1]