|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spor z zdravstvenim osebjem
7.9.2007 22:15:46   
Anonimen
Najprej se opravičujem za anonimnost,a ne bi rada,da se izve kdo in kaj sem,pa še forum sem zgrešila,zato se 2x opravičujemuser posted image
stvar je taka!Imam otroškega pediatra,ki je še kar ok,problem je njegova asistentka oz. medicinska sestra,ki sprejema otroke.
čase nazaj sem opazila,da me večkrat ignorira,ko pripeljem bolnega otroka tja in me kar pusti čakat,vse spusti naprej pred mano,itd...
ko rabim napotnico,čakam lahko 1,5 ure,da jo dobim,kar nekaj,no...
In tej sestri nisem nikoli nič slabega naredila ali bila kaj proti njej,vedno sem prijazna in se trudim,da se komu ne kaj zamerim....
Tako,da mi res ni jasno zakaj tako počne z mano in mojo družino,oz. otroci...
Danse pa je sodu izbilo dnouser posted image
Prejšnji teden je imel sin vodene koze,dobil jih je v sredo in normalno sem poklicala kaj zdaj?Je rekla naj dajem claritine sirup in ni treba hodit tja da ne okužimo še koga!!!ok,jaz to vse razumem,potem mi pa še reče,naj pokličem kao včeraj,da povem kako je!
torej sin je bil oz. imel vodene koze samo ker sem jaz tako sklepala in zdravnik oz. sestra ga niso videli,ne razumem...včasih,ko čakam v ambulanti,je zmeraj tam kakšen primerek vodenih koz in seveda v izolaciji,jaz pa sina nisem smela pripeljat pokazat...No,na srečo ali nesrečo smo res imeli vodene koze,ker mi je kolegica potrdilauser posted image Včeraj potem pokličem,povem,da je vse ok in je rekla naj pridem danes po bolniško in grem.Ker sem s.p. seveda poberem vedno bolniško,da dobim refundirano od zzzs nazaj za nego otroka!In ker so mi prejšnji mesec na davčni izgubili en bolniški list,sem prosila še za kopijo tistega od prejšnjega mesesa...in takrat se je začelo!Se je začela dret name,da kaj si to mislim,da kako to izkoriščam,da se skozi ponavljam(ne vem kaj je mislila), in take...
Jaz sem bila kaar tiho,s  solzami v očeh,saj nisem nič kaj takega naredila,da je davčna izgubila bolniško nisem kriva in itak mi napišejo,da je kopija...Torej???
kaj ku.... njo briga in s kakšno pravico ima kričat name,preden se prepriča kaj je res???
Sem prišla domov vsa objokana in moj dragi me je potem tolažil...user posted image
Zdaj sem se odločila,da mi je zadosti,v ponedeljek pokličem direktorja ZD in zdaj vas sparšujem???Kaj potem,direktorju bom vse to opisala in kaj naj zahtevam,opravičilo,pisno,ustno...?
In seveda bi šla še kam naprej,da ji zagrenim življenje,kot ga je ona meni že dostikrat?Kam naj se potem obrnme,če mogoče kdo ve???
res mi je dovolj tega ignoriranja po nedolžnem.....user posted image user posted image user posted image
Prosim res za nasvet???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spor z zdravstvenim osebjem
7.9.2007 22:22:23   
Anonimen
Če vse to veš, da če izguibijo bolniški list na davčni, da potem zaprosiš pri pediatru za novega in da gor itak napišejo, da je kopija ... kako pa to vse veš? Jaz ne bi.

Za norice sem pa tudi jaz samo poklicala in tja prišla sama po recept za claritine, tako da to ni nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2007 22:22:33   
eva1
Pa dobro zaradi ene se lahko name dere direktor ne vem česa, ko sem bom vedno branila z vsemi štirimi-kaj pa misli da je da se takole obnaša! O jaz bi ji tako zabrusila nazaj, odšla do nadrejenega in niti podrazno se nebi eni kokoški pustila da se tako do mene vede! Pa kaj nimate jajc, da zase postavite? Pa kako ti lahko spoh en osebek, ki z njim nimaš nobenih čustenih stikov sploh zagreni življenje..jaz bi zahtevala opravičilo in seveda bog ne daj da se kaj tašnega ponovi! Majke jiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2007 22:25:50   
Gina
Jaz sem takole požirala in požirala pri moji splošni zdravnici (takratni), pa še pri okulistki. Pa sem potem enkrat doživela en tak obupen stres spet. Imela sem 11 herpesov naenkrat in ful vročine, ko me je pustila čakat do nezavesti, potem pa ko sem končno prišla na vrsto, me je poslala domov, da herpesi pa res niso nič. Čez en teden sem zaradi njenega neukrepanja pristala na infekcijski. Skratka, ni važna zgodba, važno je, da je meni film počil in da sem pisala v ZD direktorju. Slučajno sem po ovinkih izvedela, da so imeli cel cirkus tam zaradi mojega pisma (in prav je bilo tako), v katerem sem sicer pohvalila vse tiste, s katerimi sem bila zadovoljna (saj veš, človek uporablja več njihovih uslug), pa natančno razložila, kaj počno drugi in nad čim sem ogorčena. Rezultat:
- iz ZD so se mi opravičili
- odšla sem od splošne zdravnice, ki je trmarila svoje, da ni nič kriva, da sem jaz obupen primerek in si dobila eno super zdravnico
- okulistična ambulanta se od tedaj naprej do mene vede korektno in poznajo me tudi po telefonu (čudno, ne?!), zdaj uredim vse takoj in brez težav tudi pri vseh drugih ambulantah (ljudje so zelo veseli, če jih pohvališ, če si zaslužijo, pa hkrati vedo, da ne bi bilo fajn, če še njim štalo narediš, zato še malo bolj pazijo)

Moj nasvet:
piši jim, pritoži se, ne pusti, da pometajo s tabo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 22:27:16   
Anonimen
Splišni,
sem klicala na davčno,če so dobili bolniški list,ker to je bilo že junija in ni bilo izplačila,pa mi je bilo sumljivo...
In je gospa rekla,da ga sploh niso dobili,čeprav sem poslala priporočeno in mi je rekla naj zaprosim za novega,kar sem seveda naredila in jih slišala,kot si prebrala...
Da je kopija pa je med.sestra napisala gor!!
Ne vem,kaj se boji,da bo ona plačala nadomestilo zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2007 22:28:01   
Anonimen
Jaz sploh ne razumem kako si lahko bila tiho in v jok. Jaz bi ji že tam povedala svoje in zahtevala nadrejenega ter se pritožila. Drugače pa pisno pritožbo napiši.

Madona no, včasih se je pa treba zase postavit.

Marsikaj prenesem sam da se pa neka "uradna" oseba začne dret nameuser posted image
Pha....

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2007 22:29:17   
rija
Splišni: čestitke, da si ti tako cool, da te nič ne gane, da ti očitno za vse dol visi, daj, napiši s katerimi pilulami si pomagaš......user posted image

Anonimna: ti pa se za hudiča postavi zase in za svojo deco. user posted image
Bolj boš prijazna, bolj te bodo očitno žejno vozili preko vode. Enkrat totalno popizdi jo naderi tam kot zadnjega cucka, pa boš videla, kak se bo naslednjič lepo obnašala. Žal je to pri neprijaznem zdravstvenem osebju največkrat edini način, da te začnejo resno jemat. Žal. Žal.
Kaj pa si misli pa te itak ne briga....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 22:29:28   
Anonimen
Gina hvala za tolažbouser posted image
Kaj naj obvezno pišem ali lahko kar pokličem?In potem kaj?
meni osebno opravičilo ni dovolj za tako obnašanje....sorry

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2007 22:30:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Splišni: čestitke, da si ti tako cool, da te nič ne gane, da ti očitno za vse dol visi, daj, napiši s katerimi pilulami si pomagaš......user posted image

Kako pa ti veš, kakšna sem jaz? Me mogoče poznaš?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 22:32:05   
Anonimen
Joj,lepo od vas za vzpodbudne besede,sem vedela,da se moram tukaj izkašljat...user posted image
tam nisem planila v jok,ampak doma...
In kar stala sem tam,ko me je napizd....sem bila brez besede,ker mi niti ni bilo jasno....Sem pa drugače tip človeka,ki nisem glih tiho in se znam postavit zase,še uno šjoro na davčni sem nadrla kaj si mislijo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2007 22:32:37   
rija
te že tolikokrat berem, da te res že skoraj poznam. virtualno.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2007 22:35:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Splišni,
sem klicala na davčno,če so dobili bolniški list,ker to je bilo že junija in ni bilo izplačila,pa mi je bilo sumljivo...
In je gospa rekla,da ga sploh niso dobili,čeprav sem poslala priporočeno in mi je rekla naj zaprosim za novega,kar sem seveda naredila in jih slišala,kot si prebrala...
Da je kopija pa je med.sestra napisala gor!!
Ne vem,kaj se boji,da bo ona plačala nadomestilo zameuser posted image

Aja, potem to veš iz te izkušnje, ne od kakšne prejšnje. V katerem ZD pa je to bilo? Ker drugače sem jaz v Kranju tudi že odvihrala iz sprejemne pisarne, prej pa sem seveda "glasno povedala", da se ne strinjam s tem, kar tam počnejo. In seveda česa takega, kar me je blazno motilo, niso počeli prvič. Tudi o G sem že odvihrala s solzami v očeh in loputajoč z vrati. Da o tisti "gestapovki" pred G raje ne premišljujem.

Sem pa na splošno mnenja, da se je treba čimvečkrat pisno pritožit čez take, ta katere menimo, da ne opravljajo korektno svojega dela. Vedno pomislim, da če bi se nas več protižilo čez isto osebo, da bi najbrž bilo za vse bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2007 22:36:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

te že tolikokrat berem, da te res že skoraj poznam. virtualno.

No ja, če tako misliš, tudi prav.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2007 22:37:53   
Gina
Rija, meni osebno se tudi ne zdi nič nenavadnega, če samo pokličeš, da ima otrok norice ali kaj drugega. Je bilo pri nas isto. Še fajn mi je bilo, da ni bilo treba tja hodit.

Kar se tiče neprijaznega osebja in tudi zdravnikov, pa imam sama čisto preveč zelo slabih izkušenj. Meni se zdi, da si včasih čisto preveč dovolijo, včasih se ne znajo organizirat, včasih pa so enostavno brezbrižni,...kar se pa zdravnikov tiče, ap so čisto prevečkrat nesposobni, žal. Tako zelo slabo luč mečejo na tisti del  zdravnikov, ki pa so resnično zelo sposobni, da je kar za zjokat. Vsaj moje izkušnje so take.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2007 22:38:05   
rija
 user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2007 22:40:28   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Rija, meni osebno se tudi ne zdi nič nenavadnega, če samo pokličeš, da ima otrok norice ali kaj drugega. Je bilo pri nas isto. Še fajn mi je bilo, da ni bilo treba tja hodit.

user posted image user posted image  vidiš, tu pa smo mamice edinčkov pač večji paniki....zato so tam, da ga pregledajo, jaz za to nisem strokovno usposobljena.

in dokler nisem sama imela naenkrat toliko slabih izkušenj na naši pediatriji, sem tudi sama zagovarjala načelo: lepa beseda lepo mesto najde....

in če se gre za mojega otroka, grizem, praskam, tolčem, ubijam....

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2007 22:44:42   
caillou
Takole se definitivno ne dela z ljudmi !

In kako bi jaz odreagirala ? V ponedeljek bi šla najprej k tej m. sestri.  Povej ji, da si pripravljena spor rešiti na osebni ravni, vendar zahtevaš opravičilo in da se v prihodnje do tebe in tvojih otrok obnaša kot se za človeka spodobi. V nasprotnem primeru boš primorana napisati ustno pritožbo in jo nasloviti na direktorja ZD.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2007 22:51:25   
Marogica
Anonimna, kot prvo se boš moral "naučiti", kakor še marsikatera tukaj, da zdravniki in ostalo osebje niso bogovi v belem. Vsaj tako razmišljam jaz in se jim ne pustim. Nikjer in nikoli. Nikoli ne zahtevam protekcije, zahtevam pa korektnost! Za tem vedno stojim in jim tudi tako pokažem oz. sem jim že tudi, če je bilo treba, povedala.
Se je že zgodilo, da smo čakali v vrsti pri zdravniku in je prišla neka zdravnica, ki je hotela naprej. Nema ništa, sem ji kar rekla, naj se v vrsto postavi, kot mi vsi. Njen odgovor je bil, da je zdravnicauser posted image , moj pa, da me to nič ne briga in da naj se postavi v vrsto in čaka, kot mi vsi. In zaradi takšnega razmišljanja se v zdravstvu pri nas ne bo nič spremenilo, kar se čakanja tiče,...

Drugi primer je bil, da sem šla k enemu zdravniku samoplačniško, ker se mi je mudilo, k istemu drugače hodim "normalno". Dogovorjena sem bila ob določeni uri, on pa je zamujal za ca pol ure. To sem mu tudi povedala, da ko hodim k njemu tako, bom čakala, če pa pridem in plačam, želim, da se drži ure, saj me je on naročil ob tej uri in nisem prišla kar tako. Sledilo je opravičilo zdravnika.

Ma...kaj bi naštevala....

Tako, da napiši pismo vodstvu ZD, vendar ostani objektivna in s ne prepusti emocijam. Dejstva, dejstva, naj ostanejo v pismu. Pa zamenjaj pediatrinjo, ker ona svoje sestre ne bo-zagotovo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.9.2007 23:01:30   
Anonimen
Torej,kaj zdaj,napišem pisno pritožbo,zahtevam opravičilo??
Meni samo opravičilo ni dovolj,rada bi kaj več dosegla,kot opravičilo?
rada bi,da še ona malo trpi,ker s tem da jo bo direktor menda nadr in bo med.sestra slabe volje cel dan in potem bo konec?
Kaj pa če grem,ne vem jo tožituser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.9.2007 23:02:47   
rija
mislim, da bo ta sestra še najbolj trpela, ko se ti bo morala naslednjič smejati in se lepo obnašati do tebe user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.9.2007 23:04:58   
Anonimen
Rija,jaz sem pa hotel že spokat kartone in it stran k drugemu pediatru...
Kaj,naj ostanem raje tam,da me še vedno gleda in se lepo obnaša do meneuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.9.2007 23:06:37   
rija
če si s pediatrinjo zadovoljna, ostani.

s sestro boš že rešila....prej ali slej....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.9.2007 23:16:21   
karmy
ko je imel moj tamau vodene koze sva tudi morala v izolirno sobo, in je tja sestra prišla, in potrdila kar sem sumila, šla k zdravnici da so mi predpisali tist sirup, in sva takoj po hitrem postopku šla, da se ne bi kateri od otrok okužil... midva sva v ZD Vič, in sva zelo zadovoljna in ne misliva menjat.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.9.2007 20:13:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Torej,kaj zdaj,napišem pisno pritožbo,zahtevam opravičilo??
Meni samo opravičilo ni dovolj,rada bi kaj več dosegla,kot opravičilo?
rada bi,da še ona malo trpi,ker s tem da jo bo direktor menda nadr in bo med.sestra slabe volje cel dan in potem bo konec?
Kaj pa če grem,ne vem jo tožituser posted image

Zdaj pa že rahlo pretiravaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
8.9.2007 20:26:00   
Anonimen
Ja, spet smo slišali samo eno plat zgodbe, druga je lahko popolnoma drugačna. Kaj pa npr, če dotična oseba non stop pri pediatru za vsako figo visi (tudi take, se opravičujem, ki že prvi dan vročine stojijo v vrsti). Ker ponavadi so za vodene koze res taka navodila, da ne rabiš tja hodit, pa kužit še ostale, ker pomagat ti itak nima praktično kaj. Jaz še vedno zagovarjam da, kar daješ to dobiš. Če bi se recimo sestra samo enkrat "grdo obnašala", bi še mislila, da ima pač slab dan, če pa se vedno do te dotične osebe, torej anonimne, potem pa že morata "nekaj imeti", česar pa anonimna seveda ni povedala in tudi ne bo. Najbolje kar tožit, ja user posted image user posted image user posted image  joj, da se ne bom polulala.

In ne, rija, mamice edinčkov nismo pač večji paniki, jaz in Spliš recimo že ne, če pa si ti, potem zase govori.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?