Anonimen
|
Najprej se opravičujem za anonimnost,a ne bi rada,da se izve kdo in kaj sem,pa še forum sem zgrešila,zato se 2x opravičujem stvar je taka!Imam otroškega pediatra,ki je še kar ok,problem je njegova asistentka oz. medicinska sestra,ki sprejema otroke. čase nazaj sem opazila,da me večkrat ignorira,ko pripeljem bolnega otroka tja in me kar pusti čakat,vse spusti naprej pred mano,itd... ko rabim napotnico,čakam lahko 1,5 ure,da jo dobim,kar nekaj,no... In tej sestri nisem nikoli nič slabega naredila ali bila kaj proti njej,vedno sem prijazna in se trudim,da se komu ne kaj zamerim.... Tako,da mi res ni jasno zakaj tako počne z mano in mojo družino,oz. otroci... Danse pa je sodu izbilo dno Prejšnji teden je imel sin vodene koze,dobil jih je v sredo in normalno sem poklicala kaj zdaj?Je rekla naj dajem claritine sirup in ni treba hodit tja da ne okužimo še koga!!!ok,jaz to vse razumem,potem mi pa še reče,naj pokličem kao včeraj,da povem kako je! torej sin je bil oz. imel vodene koze samo ker sem jaz tako sklepala in zdravnik oz. sestra ga niso videli,ne razumem...včasih,ko čakam v ambulanti,je zmeraj tam kakšen primerek vodenih koz in seveda v izolaciji,jaz pa sina nisem smela pripeljat pokazat...No,na srečo ali nesrečo smo res imeli vodene koze,ker mi je kolegica potrdila Včeraj potem pokličem,povem,da je vse ok in je rekla naj pridem danes po bolniško in grem.Ker sem s.p. seveda poberem vedno bolniško,da dobim refundirano od zzzs nazaj za nego otroka!In ker so mi prejšnji mesec na davčni izgubili en bolniški list,sem prosila še za kopijo tistega od prejšnjega mesesa...in takrat se je začelo!Se je začela dret name,da kaj si to mislim,da kako to izkoriščam,da se skozi ponavljam(ne vem kaj je mislila), in take... Jaz sem bila kaar tiho,s solzami v očeh,saj nisem nič kaj takega naredila,da je davčna izgubila bolniško nisem kriva in itak mi napišejo,da je kopija...Torej??? kaj ku.... njo briga in s kakšno pravico ima kričat name,preden se prepriča kaj je res??? Sem prišla domov vsa objokana in moj dragi me je potem tolažil... Zdaj sem se odločila,da mi je zadosti,v ponedeljek pokličem direktorja ZD in zdaj vas sparšujem???Kaj potem,direktorju bom vse to opisala in kaj naj zahtevam,opravičilo,pisno,ustno...? In seveda bi šla še kam naprej,da ji zagrenim življenje,kot ga je ona meni že dostikrat?Kam naj se potem obrnme,če mogoče kdo ve??? res mi je dovolj tega ignoriranja po nedolžnem..... Prosim res za nasvet???
|