|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spor z zdravstvenim osebjem
8.9.2007 20:31:11   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Torej,kaj zdaj,napišem pisno pritožbo,zahtevam opravičilo??
Meni samo opravičilo ni dovolj, rada bi kaj več dosegla, kot opravičilo?
rada bi,da še ona malo trpi
, ker s tem da jo bo direktor menda nadr in bo med.sestra slabe volje cel dan in potem bo konec?
Kaj pa če grem,ne vem jo tožituser posted image

Kar zgrozila sem se malo zdele. Meni tole smrdi po maščevanju. Pa saj nisi resna, no. Kaj bi pa rada? Rdečo preprogo in fanfare, ali pa zvezdo na Walk of fame? Res pretiravaš. 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.9.2007 20:39:39   
Anonimen
Bomo začeli pa vsakega ki nas kdaj grdo pogleda tožit, bodo imela sodišča še malo več dela.
Mogoče ji čisto preprosto nisi simpatična, saj tudi meni niso vsi ljudje simpatični, ene bi kar zgrizla vsakič ko jih vidim.....pa se zato še ne bomo tožli, pa se maščevali pa kaj jaz vem kaj še vse......

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
8.9.2007 20:40:54   
hanakz
Karmy, ker so moji otroci tudi v ZD Vič sem se preprosto morala oglasiti. Namreč, ko je moja tamala zbolela za noricami (sem sama pravilno diagnosticirala, sin jih je imel dva tedna pred njo), sem eno uro (prisežen, da ne pretiravam), telefonarila v ZD Vič. Kar naprej zasedeno, ali pa nihče ne dvigne. Ker mi je film počil in ker sem rabila bolniško in hotela Claritine, sem šla z njo tja. V izolaciji sem čakala dobri DVE uri (prisežem, da ne pretiravam!!!), da je končno prišla zdravnica (ne naša, ona je bila na dopustu). Sem mislila, da bom kar eksplodirala. Povedala sem ji, da ima norice in da želim sirup in bolniško, potem sem pa samo grdo gledala, kaj pa naj. Ker sem z izbrano zdravnico zadovoljna, bom pač tam ostala, sicer pa ne verjamem, da je kje bistveno bolje.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.9.2007 20:43:03   
Gina
Jaz sem mislila, da je tvoj cilj, da se bodo v prihodnosti normalno obnašali do tebe. In to lahko najbrž dosežeš s pritožbo.
Od maščevanja se pa ne boš nič boljše počutila. Maščevanje je nezrela dejavnost ljudi, ki ne razmišljajo dolgoročno, niti nimajo pred sabo nekega njim koristnega cilja. Pri maščevanju ni cilj, da bi bilo tebi boljše, ampak zgolj, da nekdo drug trpi. Mogoče ti je, če si take sorte, potem 2 sekundi boljše, na dolgi rok pa boš trpela vsakič, ko se boš srečala s to osebo in še kar naprej gojila slabe misli. Te pa itak prizadanejo zgolj in samo tebe. A se to potem splača?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.9.2007 21:01:18   
Anonimen
Anonimna tak čisto odkrito ti bom povedla. Jaz takih žensk, ki samo jamrajo in se ne znajo za sebe postavit enostavno ne maram. Ok, razumem da pač eni niso "gobci", ok. Ampak pol pa tudi nehaj jamrat, ne?

Si me spomnila, ko je ena sestra, ki je drugače vedno ok do vseh,  spustila neno ciganko pred mano. Jaz ti povem, kuj pajtlat sem se začela user posted image  Ko je cigička prišla ven, sem v trenutku sestri povedala, da naj vsaj vpraša kdo je naslednji ker ona je cigičko dobesedno sama povabla dalje. V pričo mene, pa sem bla tam dalje kot ona. In to sem tudi povedala pred ciganko, pa pa se je delala kao noro...
Tak da malo me strašiš s temi izjavami, da želiš več kot opravičilo, malo so spuki..uuuu..
Mislim, da si zaslužiš eno lekcijo, kak se je treba postavit za sebe in POVEDAT kaj te moti, ne pa bit tiho in jokat doma, da te pol mož tolaži. Kdo te bo maral tako cmeravo, bodi baba no.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
8.9.2007 21:31:57   
ElaM
Ma, ponavadi je tako, kar seješ to žanješ, vsaj jaz imam take izkušnje z zdravstvenimi delavci. Če se ti res godi krivica tej m. sestri povej kar ji gre oz. se pritoži nedrejenemu.
Izjava, da razmišljaš o tožbi je pa milo rečeno smešna.user posted image  A potem bi tudi npr. trgovko, ki bi bila neprijazna tožila? Pa daj nehaj.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.9.2007 22:36:31   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

In ne, rija, mamice edinčkov nismo pač večji paniki, jaz in Spliš recimo že ne, če pa si ti, potem zase govori.

ok. jaz sem panik.

pa še tisoče drugih, razen tebe in spliške user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.9.2007 9:29:59   
caillou
Jaz sem mislila, da je tvoj cilj, da se bodo v prihodnosti normalno obnašali do tebe.

Jaz tudiuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.9.2007 9:59:42   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Jaz sem mislila, da je tvoj cilj, da se bodo v prihodnosti normalno obnašali do tebe.

Jaz tudiuser posted image .

Ne, ni .... njen cilj je, da določena oseba trpi, kot je sama napisala .....
BOLANO do amena.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.9.2007 10:19:01   
caillou
Pol se bo pa težko  zmeniti v ralnem svetu zrelih ljudi, ja.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.9.2007 10:37:58   
tjaga
Ne vem zakaj tožba. Ker, če bi se tožili za vsak grd pogled, ki ga dobimo, bi se delo sodišč še bolj zavleklo.
Menim, da bi morala ostati pri prvem predlogu in sicer napisati pismo na ZD, povedati oziroma napisati kaj se dogaja. Brez slabe vesti, če ni vzroka zanjo.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.9.2007 12:50:29   
Anonimen
Naslednjič pa ko greš v ZD stopi v ordinacijo in reči "dober dan, kako ste?". Mogoče dobiš celo pozitiven odziv. Če ne pa toži.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
9.9.2007 15:25:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ja, spet smo slišali samo eno plat zgodbe, druga je lahko popolnoma drugačna. Kaj pa npr, če dotična oseba non stop pri pediatru za vsako figo visi (tudi take, se opravičujem, ki že prvi dan vročine stojijo v vrsti). Ker ponavadi so za vodene koze res taka navodila, da ne rabiš tja hodit, pa kužit še ostale, ker pomagat ti itak nima praktično kaj. Jaz še vedno zagovarjam da, kar daješ to dobiš. Če bi se recimo sestra samo enkrat "grdo obnašala", bi še mislila, da ima pač slab dan, če pa se vedno do te dotične osebe, torej anonimne, potem pa že morata "nekaj imeti", česar pa anonimna seveda ni povedala in tudi ne bo. Najbolje kar tožit, ja user posted image user posted image user posted image  joj, da se ne bom polulala.

In ne, rija, mamice edinčkov nismo pač večji paniki, jaz in Spliš recimo že ne, če pa si ti, potem zase govori.

ALBINA,
ne vem zakaj si me tako napadla,sem pač bila zelo prizadeta,ker sem ji slišala za nekaj kar sploh nisem nič slabega naredila,pa slab dan sem imela tisti dan in sem res pomislila na maščevanje,ampak je sedaj vse mimo in se boljše počutim...
naslednjič,ko grem tja,jo bom pa lepo vprašala,kaj sem ji kaj takega naredila,da se tako obnaša do mene,ker nisem pač tip,kot ti misliš,da za vsako stvar tečem v ambulanto in visim tam cele dneve,nasprotno,raje ko da grem v ambulanto,raje sama rešim,če je mogoče...
z vodenimi kozami sem pa imela prvič izkušnjo in mi ni jasno,kako mi kar verjamoejo,da je to to,saj jih še nisem v živo videla,teh noric...
Sem se potem malo sama informirala,da pač so vodene koze in od njih sem vseeno pričakovala,da me bo kaj več vprašala,tudi,če samo po telefonu,a je pač verjela meni,laiku in me na hitro odslovila...
meni je tudi bolj fajn,da ne rabim tekat tja z bolnim otrokom,samo kako mi lahko tako zaupajo,da jaz ugibam,da ima otrok menda vodene koze,
samo to sem hotla še povedat...,
in punce ne bit tako zadirljive,ker sem pač bila prizadeta in naslednjič bom vsekakor odgovorila in ne bila tiho...
me pa moti,da te kdo napade ne da se prej prepriča,no...
Mogoče pa sem ji res antipatična,kot je ena napisala,kdo veuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
9.9.2007 16:42:13   
daddy

me pa moti,da te kdo napade ne da se prej prepriča,no...

Sej ravno to bi blo možno samo tako, da bi slišali "obe vpleteni strani" ( je vse manj naivnih ljudi  user posted image  ). Pravne podlage za tožbo pa še vedno ne vidim user posted image   aja, razen tega, da samo želiš, da malo trpi ( kar veliko pove o tebi  ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.9.2007 16:55:32   
Anonimen
Jaz se pa v celoti strinjam z Al bino. Pa ne, ker sem v istem košu kot tista napadena....včasih je treba malo razumet situacije, ki se dogajajo v ambulantah. Gužva, napotnice, recepti, preveze, odstranjevanje šivov....in potem pride mična gospodična, ki bi rada v najkrajšem možnem času bolniški list????? Ne obstaja list na vratih, prosim ne motite tekočega dela osebja?
Prosimo ne trkajte????

Bom pa iz razloga anonimna, ker bom napadena.
Zaradi takih kot je tale mična gospodična tole napisala, zdravstvo dela zelo zelo počasi, ker bi gospodična rada vse takoj, isti moment, kot se ji je sprdnilo.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
9.9.2007 17:16:28   
Anonimen
Anonimna 2,sem za tale list prej poklicala,če lahko pridem iskat in je sestra rekla,da lahko kadarkoli in potem sem lepo čakala v ambulanti,da me je sprejel,tam nekje 20-25 minutuser posted image
tako,da prosim ne me napadat,ker res nisem neka tečna,prepirljiva gospodična...
Vidim,da se je kar ravznela tale debata,samo jaz sem iskala malo tolažbe,ker sem bila res presenečena nad takim odnosom....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
9.9.2007 18:11:17   
Anonimen
Sem ti stopila na rep?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.9.2007 18:59:51   
Anonimen

Anonimna 2,sem za tale list prej poklicala,če lahko pridem iskat in je sestra rekla,da lahko kadarkoli in potem sem lepo čakala v ambulanti,da me je sprejel,tam nekje 20-25 minutuser posted image

Jaz čakam toliko časa tudi kadar sem bolana in ne samo za en cetlc papirja, pa tudi prej pokličem in mi reče kdaj naj pridem....Pa se zato ne počutim tako da bi se komu maščevala, pisala pritožbe ali koga tožla.
Pa glede na to, da sem zadnje čase kar naprej pri G in ima tudi eno malo bolj čudno sestro v predsobi, se zato še malo ne sekiram, važen je zdravnik, ne pa sestra ki jo človek vidi parkrat na leto ali pa še to ne.
Če bi se sekirala za vsakega, ki kdaj ni dovolj priajzen bi lahko doma ostala in jokala cel dan. Tako kot ti jočeš ker ena sestra nekje ni prijaznauser posted image .

< Sporočilo je popravil srček -- 9.9.2007 19:00:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
9.9.2007 21:09:04   
Pupica
Bejba, da se takole pustiš!?!
Veš včasih je bolje takoj z ostrim glasom povedat, da nisi cucek, in naj se ne dere, ker ima tudi ona nadrejenega.
Bi pa vsekakor  v naslednjo nesla snemalnik s sabo in ga tudi vklopila.

Pa ko bi šla tja na pregled, bi 3 ure, prej oddala knjižico, potem pa čez 3 ure prišla pa nej kr misli, kuko te je zaj***user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.9.2007 9:16:58   
slovenka
jaz pa se ne bi nič drla nazaj, samo vprašala bi mirno, če lahko pokliče svojega nadrejenega, ker bi rada podala pritožbo nad zaposlenimi... pa če bi se začela opravičevati, bi ji rekla, naj ga vseeno pokliče in se pred njim opraviči...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.9.2007 9:43:56   
suzanamai
No pa ste me pripravile da še jaz napišem svojo izkušnjo z zdravstvenim osebjem. Sin je šel lansko leto v 3 raz. 9letke v šolo v naravi. Že ko sem ga prišla iskat pred šolo se mi je zdelo čudno, ker je spal na avtobusu in mi je razredničarka rekla da je prehlajen in težko diha, Ko sem ga zbudila je pričel jokati da ga boli v grlu in ne more požirati, opazila sem da zelo težko diha, v bistvu bolj na škrge. Drugače nisem panik ampak res je izgledalo grozno zato sva se odpravila do zdravnika. Ker imava pediatra zasebnika s koncesijo, sva bila prepozna, saj dela samo do 3 ure. No pa sva šla direktno do UKC na urgenco, kjer so me odslovili z besedami da nimajo nobenega pediatra, sin pa dejansko v takem stanju da so se vsi bolniki na urgenci pričeli glasno zgražati. No ko sem razložila kakšna je situacija, da njegov pediater pač nima v pop. času ambulante mi je odvrnil, da so takšna pač navodila zzzs in da mi ne more pomagati, napoti me na metelkovo. Ko sva prišla na metelkovo, naju pustijo v čakalnici z besedami naj tam pač počakava do 19 ure, ko prične deleti dežurna ambulanta saj so taka navodila zzzs, ura je bila 16:15. Zdravniki in sestre so mirno hodili mimo naju, sin je komaj še dihal, bil je že čisto na koncu. Potem sem prosila prijaznega gospoda, da mi je pomagal ga odnesti do avta, saj mali tudi stati ni več mogel. Odpeljala sva se v ZD Domžale, kjer imam jaz osebno zdravnico in za katero sem bila prepričana, da ga bo pogledala. Kot zakleto je ni bilo v ambulanti, saj je urgentna zdravnica in je bila na terenu. Hitro sem se odpravila do dela, kjer se nahajajo pediatrične ambulante in ne boste verjeli, sestra je rekla naj se kar usedeva v polni čakalnici in počakava na vrsto, ker sem videla, da je mali že čisto na koncu, sem začela trkati še na vrata ostalih ambulant in na srečo naletela na zasebno zdravnico, ki je malega brez vprašanja takoj potegnila noter. Ob pregledu je ugotovila da gre za hujšo dihalno stisko in verjetno prvo epizodo astme, kisika v krvi je imel že za komo. rekla mi je, da bi zdržal max. še 5 min, potem bi padel v nezavest, takoj ga je priklopila na kisik in mu dala ventulin, ter napotnico za pediatrijo. Na koncu ko sem ji razložila celo zgodbo je čisto popenila in dodala, da sicer tudi ona ne bo dobila povrnjeno od zzzs, ker so taka pač navodila zzzsuser posted image ???? si morete misliti. No na koncu vse dobro, mali je bila še teden dni na kisiku, ima astmo suspecta (sum astme), za katero se nihče ne trudi da bi jo dokazal in tako jemljeva vsakodnevno zdravila. Sama pa se odločam ali naj zadevo prijavim ali ne. ta trenutek sem zopet tako razkurjena, da je najbolje če grem kar do odvetnika.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.9.2007 10:21:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

in dodala, da sicer tudi ona ne bo dobila povrnjeno od zzzs, ker so taka pač navodila zzzsuser posted image ????  Sama pa se odločam ali naj zadevo prijavim ali ne. ta trenutek sem zopet tako razkurjena, da je najbolje če grem kar do odvetnika.

In boš tožila zdravstveno osebje? Zavarovalnica je tista, ki nas vse skupaj j**e, v tvojem primeru si to celo dvakrat omenila.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.9.2007 10:32:04   
suzanamai
ja saj ves moj bes je nad zzzs. ampak če se strinjaš z mano, naj bi medicinsko osebje delalo za paciente ne za zzzzs.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.9.2007 10:58:39   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

ja saj ves moj bes je nad zzzs. ampak če se strinjaš z mano, naj bi medicinsko osebje delalo za paciente ne za zzzzs.

Se, sploh urgentni primeri nikoli ne bi smeli biti vprašljivi - in tvoj primer je bil sodeč po opisu zelo urgenten. Realnost je pa žal ta, da storitve plača ZZZS - in te stvari seveda obrača čimbolj po svoji meri. Torej ne po logiki človečnosti ali Hipokratove prisege ali česa takega, ampak po logiki kapitala. Tudi zato med drugim odrasla inkontinentna oseba ( = ne more nadzorovati izločanja urina in blata ) po mnenju ZZZS "zasluži" samo tri plenice na 24 ur, vse kar je več od tega, se mora doplačati. In takih "nečloveških", bolje "neživljenjskih" primerov zavarovalniške logike se da našteti na stotine.
   In, kakorkoli se jaz strinjam s tabo, pa dvomim, da bi tožba prinesla kaj koristnega komurkoli drugemu kot pa odvetnikom. In poudarjam, da žal.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.9.2007 11:33:46   
Colt
Tulajle bi tudi jaz splošno krivdo vrgel na brezkompromisni interes kapitala. Vse ostalo je nepotreben balast ki ne bi nikomur ničesar dobrega prinesel. Še najmanj pa neke maščevalne akcije v stilu ''če si ti mene, te bom jaz dvojno nazaj''.

G

ps. Fotr, bil izlet v naše kraje uspešen? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?