Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ja, spet smo slišali samo eno plat zgodbe, druga je lahko popolnoma drugačna. Kaj pa npr, če dotična oseba non stop pri pediatru za vsako figo visi (tudi take, se opravičujem, ki že prvi dan vročine stojijo v vrsti). Ker ponavadi so za vodene koze res taka navodila, da ne rabiš tja hodit, pa kužit še ostale, ker pomagat ti itak nima praktično kaj. Jaz še vedno zagovarjam da, kar daješ to dobiš. Če bi se recimo sestra samo enkrat "grdo obnašala", bi še mislila, da ima pač slab dan, če pa se vedno do te dotične osebe, torej anonimne, potem pa že morata "nekaj imeti", česar pa anonimna seveda ni povedala in tudi ne bo. Najbolje kar tožit, ja joj, da se ne bom polulala. In ne, rija, mamice edinčkov nismo pač večji paniki, jaz in Spliš recimo že ne, če pa si ti, potem zase govori. ALBINA, ne vem zakaj si me tako napadla,sem pač bila zelo prizadeta,ker sem ji slišala za nekaj kar sploh nisem nič slabega naredila,pa slab dan sem imela tisti dan in sem res pomislila na maščevanje,ampak je sedaj vse mimo in se boljše počutim... naslednjič,ko grem tja,jo bom pa lepo vprašala,kaj sem ji kaj takega naredila,da se tako obnaša do mene,ker nisem pač tip,kot ti misliš,da za vsako stvar tečem v ambulanto in visim tam cele dneve,nasprotno,raje ko da grem v ambulanto,raje sama rešim,če je mogoče... z vodenimi kozami sem pa imela prvič izkušnjo in mi ni jasno,kako mi kar verjamoejo,da je to to,saj jih še nisem v živo videla,teh noric... Sem se potem malo sama informirala,da pač so vodene koze in od njih sem vseeno pričakovala,da me bo kaj več vprašala,tudi,če samo po telefonu,a je pač verjela meni,laiku in me na hitro odslovila... meni je tudi bolj fajn,da ne rabim tekat tja z bolnim otrokom,samo kako mi lahko tako zaupajo,da jaz ugibam,da ima otrok menda vodene koze, samo to sem hotla še povedat..., in punce ne bit tako zadirljive,ker sem pač bila prizadeta in naslednjič bom vsekakor odgovorila in ne bila tiho... me pa moti,da te kdo napade ne da se prej prepriča,no... Mogoče pa sem ji res antipatična,kot je ena napisala,kdo ve
|