Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi 15.10.2007 20:32:10
|
|
|
|
Veverička
|
Mislim, da sem videla v H&M-ju take z dolgimi rokavi, so pa iz volne. Tako, da ne vem, če slučajno ne pikajo Mene verjetno bi... Probaj pa še pri kakpni Polzeli ali pa Intersparu. Ali pa v kakšni športni trgovini kupi smučarsko perilo - pri takem so sigurno dolgi rokavi.
|
|
|
|
RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi 15.10.2007 21:29:07
|
|
|
|
ticika
|
Sem jih tudi jaz že lani iskala pa nisem nič dobila. Vse spodnje majčke so več ali manj brez rokavov. Tako, da sem ji potem mogla kar majice s kratkimi rokavi dajat pod pulover.
|
|
RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi 16.10.2007 8:30:53
|
|
|
|
zoom zoom
|
Lansko leto sem jih jaz za našega kupila v Leclercu, so jih prodajali skupaj s spodnjimi hlačami.
|
|
|
|
RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi 17.10.2007 17:09:05
|
|
|
|
Boni3
|
Meni je lani prodajalka v Beti razložila,da jih oni ne delajo več,ker ni posebnega povpraševanja,glede na to,da ima večina ljudi sedaj bolj toplo v stanovanjih in otroci to več ne nosijo toliko. To so njene besede prosim. Jest sem našla od shiser-je in nebi komentirala,da je bila bivših skoraj 4000. Pa še to sem iskala z lučjo po belem dnevu.
|
|
|
|
RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi 17.10.2007 17:46:22
|
|
|
|
dojenček
|
kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO! Nato pa sem tamalemu, kar bodije z dolgimi rokavi stran odrezala (da so mu bili čez ledvice, da lahko lepo not poklačiš), tako da je bilo videt kot spodnja majica. In nič več skakanja od trgovine do trgovine! lp!
|
|
|
|
RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi 17.10.2007 20:29:40
|
|
|
|
kepa*
|
Uh, hvala, ta ideja je pa super. Jaz bom tudi tako naredila in dala robove lepo zašit k šivilji. Res, da imamo po večini toplo v stanovanjih, a naš je res zelo zmrzljiv, neprestano ima ledene roke .. In sploh bi mi prav prišle za ven.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?