|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spletne strani za spoznavanje
18.1.2007 15:08:19   
Anonimen
Verjetno ste ze debatirali o tem pa vseeno: zanima me kaj menite o tem, da moz hodi na strani za spoznavanje stikov, kljub vsemu pa je do mene uredu, sodeluje, opravlja druzinske dolznosti in v bistvu ne bi nikoli posumila, ce ga ne bi zalotila...ne konkretno ampak z brskanjem po racunalniku. Seveda sem mu razkrila pa je rekel, da je bila to samo zajebancija in da tega ne bo pocel vec, ker mene moti....Vendar sumim, da je spet gor....Pred kratkim sva imela resen prepir in od takrat se trudiva za vezo , tudi on....
Ne razumem, pa zakaj bi to pocel, ce nic resno ne misli????

< Sporočilo je popravil wahoo -- 18.1.2007 21:04:54 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.1.2007 15:20:34   
Anonimen
Seveda razumes.. sam noces razumet...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 18.1.2007 22:26:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: STRANI ZA SPOZNAVANJE
18.1.2007 15:21:33   
teri
Veš mogoče je bila res zajebuser posted image .Dostikrat jaz tudi pogledam kaj na netu,ki sploh nimam nekega namena.Lahko pa ne!Verjamem,da si tolko bolj sumničava,ker se trudita za zvezo.Odvisno zakaj sta se skregalauser posted image Ne vem kaj ti točno svetovat.Prav bi bilo,da si z nekom,ki ga ne rabiš preverjat in mu zaupaš.A po drugi strani,ko imaš eno grenko izkušnjo (kot si jo ti doživela)ti ni prijetno in da bi se pomirila mogoče bi bilo boljše da ga kdaj prekontroliraš.Čeprav zna imeti negativne posledice....še več kreganja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 15:25:09   
Anonimen
Pri meni zajebancija iz chata izgleda tako, da spi zraven mene in jaz nosim njegov prstan in njegovega otroka. Zaradi njega sem pustila fanta s katerim sem prej bila 10 let.
Ko mi je zrasel čez glavo sem samo še chatala. Noč in dan.
Če mu je to zabavno je vsekakor nekaj narobe.
Jaz od takrat ne grem nikdar več na chat, ker vem, da boljšega, kot je moj mož ne bom našla in ga niti ne nameravam iskat!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 18.1.2007 22:27:21 >

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 16:44:44   
pin
mislim, da bosta imela se kar nekaj casa tezave (mogoce celo nekaj let) zaradi njegovega pocetja, ki je pri tebi vzbudil nezaupanje. Bi pa ti predlagala, da se sama spustis na te strani in catas...pa da vidmo....kaj je tukaj ena sama zajebancija.user posted image

poznam zal enega, ki po mojih podatkih ni do sedaj prevaral svoje zene, vendar hodi z zenskami na kavo (spoznal jih je po internetu)....fujjjj....to informacijo sem dobila od punce s katero je bil na kavo, pa lahko dam roko v ogenj, da ni bilo vec kot kava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2007 18:19:29   
Kuba
 user posted image  

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 19:08:50   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: pin

poznam zal enega, ki po mojih podatkih ni do sedaj prevaral svoje zene, vendar hodi z zenskami na kavo (spoznal jih je po internetu)....fujjjj....to informacijo sem dobila od punce s katero je bil na kavo, pa lahko dam roko v ogenj, da ni bilo vec kot kava.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2007 21:09:48   
plenicka
Moja izkušnja je taka, da sem svojega bivšega zalotila, kako chata in celo pošilja svoje slike potencialnim kandidatkam...in našla se je tudi kakšna, ki mu je svojo sliko poslala...seveda mi je zanikal, kljub jasnim in nedvoumnim dokazom!To je počel med mojo nosečnostjo. Malo po rojstvu otroka sva šla narazen, ker si je on našel drugo. Pa jo ni spoznal na chatu...

Hudo je, ko začneš dvomiti v svojega partnerja...ko mu ne zaupaš več, je po mojem poštenega odnosa konec...poskusi se pogovoriti z njim, da vidiš, kaj se rešiti da...srečno!!!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 18.1.2007 22:28:05 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spletne strani za spoznavanje
18.1.2007 23:10:12   
Anonimen
Očitno se oglašam kakor nasprotnica tistega, kar so napisale moje predhodnice.

V moji zvezi s Kamikazo ni popolnoma nič narobe, pa kljub temu hodim klepetat na Chat. Že res, da predvsem ponoči v službi, ko nimam kaj početi - ampak na Chat grem pa vseeno. S kakšnim razlogom? Dejansko samo klepetat. Navadila sem se že klasičnih vprašanj:"Koliko si stara, od kod si, a se dobiva" ali pa "Mi pošlješ svojo fotografijo, me pokličeš na GSM, mi zaupaš svoj MSN e-mail". Vendar me to ne gane. Nimam niti najmanjše želje ali potrebe po tem, da bi s komerkoli klepetala kjerkoli drugje kakor na Chatu - niti na MSN-ju ne - kaj šele, da bi se s kom kje dobila (iz kakršnegakoli razloga). Zaradi tega se večina mojih klepetov na Chatu zaključi po nekaj minutah z besedami (sogovornika), da sem "frigidna krava" ali kaj podobnega. Ampak vsi pač ne hodimo na Chat zato, da bi koga spoznali. Zares. In cca. eden od stotih sogovornikov je tisto, kar na Chatu iščem - normalen in spodoben človek (ne glede na spol), ki prav tako samo klepeta. Ne grem se nikakršnih cyber-sex traparij ali česa podobnega. Imam raje seks v živo in to doma s Kamikazo.

Kaj si torej mislim o tem? Čisto nič. Hobi kot hobi, če je že v osnovi mišljen tako (kakor pri meni). Če pa obstaja pri človeku (kateremkoli) samo 1% možnosti, da bi/bo popustil in se s kom dobil na kavi ("kava" na Chatu ne pomeni čisto nič drugega kakor ogledovanje potencialnega ljubimca/ljubimke, vse ostalo je pa samo še vprašanje časa), potem pa to ni OK.

In tudi Kamikaza gre kdaj pa kdaj na Chat. Čisto nič nimam proti temu. Doma zaradi tega nismo zapostavljeni ne jaz ne otroka. In dejansko je krepko več možnosti, da bi se zaplete s katero od strank ali sodelavk v službi kakor pa s kom na Chatu. Naj mu potem prepovem, da hodi v službo, ker ima tam pač stik z ženskami? Naj tudi jaz neham hoditi v službo samo zato, ker delam s samimi moškimi?

Zame je zadeva popolnoma preposta. Če sebi in partnerju ne zaupaš, potem je čisto vseeno za vse ostalo. Chat je potem samo še pika na i in nič drugega. Če se vnaprej zavedaš, da zveza morda ni večna (seveda istočasno upaš, da je, ampak vseeno) in da boš preživel-a tudi, če se konča (ne glede na razlog), potem je vse OK. In točno tako funkcionirava midva s Kamikazo. Dokler je v redu, traja. Ko in če nekoč ne bo v redu, se bo končalo.

Kdo ima že tisti podpis - svet je narejen preprosto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2007 1:33:13   
Sita
Se strinjam s Kerenso.
Jaz imam Skype in tam sem spoznala že kar nekaj moških (samo ti me pokličejo) in z njimi poklepetala. Z enim klepetava že leto in pol tudi po msn-ju, pa mi mož povsem zaupa. Tudi osebno smo se spoznali in smo prijatelji. Moji otroci klepetajo z njegovimi ..... in se vidimo po web kameri.
Včasih klepetam tudi z drugimi, vendar vse pokažem možu (zgodovino), kadar ga zanima. Lahko pa tudi sam pogleda, če hoče. Teme so različne in nemalokrat igram nekakšnega psihologa in se mi kar radi zaupajo. Jaz pa rada spoznavam psihologijo ljudi, zato mi je to zanimivo, pa tudi zabavno.
Arabci iščejo službe v naši domovini, Italijani, Turki in Slovenci radi osvajajo - vendar se da kar hitro na lep način pomenit z njimi in jim priporočim, kam naj se obrnejo za to, potem imam pa mir, marsikdo pa še kdaj pokliče kar tako, da malo poklepetava, Indijci pa so itak najbolj gentlemani in z njimi si izmenjujem glasbo in druge kulturne zanimivosti.
Seveda se ne odzovem vsakomur - po občutku. Vendar resnično v tem ne vidim nič slabega, ne moj mož ne jaz.

Zlorabit se da vse. Varaš lahko zmeraj, kjerkoli, če hočeš. Če pa nimaš tega namena, pa lahko klepetaš z ogromno ljudmi, pa te zato ne mika nobena seksualna želja po nikomer.   

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2007 8:51:07   
kalbo
Ja, vse je odvisno, kakšen odnos imata z možem. Zase lahko rečem, da sem zvest svoji ženi in jo imam rad iz vsega srca, pa si vseeno dopisujem po internetu. Samo moja žena to ve od vsega začetka in tudi srečanje s to osebo smo naredili v družinskem krogu, kar je bilo edino pravilno in pošteno. In zagotovo verjamem, da se prek spleta da sklepat tud prijateljstva in ni nujno, da se glih z vsako osebo, ki te privlači daješ dol.

Nikoli ne smemo živeti v iluzijah, da naših življenskih sopotnikov ne bo nikoli in nikdar privlačila nobena druga oseba razen nas. To je nemogoče. Treba je pa vedno v takšne stvari s polno mero razuma in odkritosti. Moji ženi lahko brez panike povem, da mi je recimo všeč ritka od Tanike, zakaj mi pa nebi bila, ona pa meni, da ji je všeč nevem...sosed. To je normalna stvar v vsakem zdravem odnosu. Vedno je potrebno igrati z odprtimi kartami in tvoj mož, anonimna, je naredil napako, ker ti za svoj chat ni povedal.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2007 9:21:14   
bumerang
Chat je chat, strani za spoznavanje oz. navezovanje "stikov" pa drugo. Chat je bil pred kakim desetetjem npr. MIRC ali pa ICQ, strani za spoznavanje pa npr. Kupido. Med enim in drugim je bistvena razlika.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2007 9:28:23   
Anonimen
Ne vem no,morda sem sto let za vami,samo če bi se moj z eno preko chata dopisoval in se potem še z njo nekje na kavici dobil,bi se mi strgalo.Pa nisem ljubosumna,ampak s tem bi me zelo ponižal.Ne predstavljam si,da bi potem še z njim sexala.Nebi mogla res ne.Morda sem čudna,vendar za take stvari imaš čas ko si samski.Da bi pa sama to počela pa vem,da bi mož odreagiral podobno,pa še brez računalnika bi ostala.user posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2007 9:33:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

pa si vseeno dopisujem po internetu. Samo moja žena to ve od vsega začetka in tudi srečanje s to osebo smo naredili v družinskem krogu, kar je bilo edino pravilno in pošteno. In zagotovo verjamem, da se prek spleta da sklepat tud prijateljstva in ni nujno, da se glih z vsako osebo, ki te privlači daješ dol.

user posted image user posted image  A žena še spi s tabo???user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2007 9:34:59   
kalbo
A žena še spi s tabo???

Spi še z mano jauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2007 9:35:54   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A žena še spi s tabo???

Spi še z mano jauser posted image

Čudna ženska user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2007 9:41:58   
Anonimen
Še nekaj.Tudi tista ženska,ki gre s poročenim moškim,ki ga je spoznala preko chata na kavice,mislim,da z njo nekej ni v redu.Drugo je,če gre mož z znanko ali sodelavko,da gre pa s popolno neznanko mi je pa mimo.
Kje pa piše,da bo ostalo samo na kavi?In svizec zavije čokolado,a ne?user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.1.2007 9:48:55   
kalbo
Kje pa piše,da bo ostalo samo na kavi?

Kje pa piše, da ne bo ostalo samo na kavi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.1.2007 9:57:34   
Anonimen
O.K. Vidim,da imate nekateri moderne zakone in če vam tako paše,prav.
Jaz pa sem še za tisto varianto,dokler čutiva nekaj eden do drugega nimava kaj iskati drugje.Če bova pa kdaj kaj takega želela se bom vprašala,kaj v najinem zakonu škripa,da rabiva nekoga tretjega.
Lahko,da vse ostane pri kavici,ampak to je zelo redko.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.1.2007 10:00:03   
kalbo
Moderne zakone? Nebi rekel, da imam ravno moderen zakon. Pa tud ne iščem ničesar nikjer drugje. ne vem kje si to prebrala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.1.2007 10:00:33   
Njuškalo
Jaz si ne predstavljam,da bi šla na kakšen chat, pa bi se potem še dobila s kom.Hm..zakaj le?user posted image Kadar mi je dolgčas visim na RR,pa na msn...imam čez glavo dost.
Ni nujno,da vsi tisti,ki hodijo na chat, imajo kakšne seksualne namene.Anonimna,to boš ti za svojega moža najbolje vedela..mi tukaj lahko samo špekuliramo.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.1.2007 10:04:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Še nekaj.Tudi tista ženska,ki gre s poročenim moškim,ki ga je spoznala preko chata na kavice,mislim,da z njo nekej ni v redu.

Ojoj, z mano očitno nekaj ni vredu user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.1.2007 10:08:12   
Anonimen
Kalbo nisem mislila,da ti iščeš drugje.Na splošno vsak,ki to počne nekaj išče.Ni rečeno,da je to sex,lahko je kaj drugega.Morda nekateri iščejo nekoga s kateri se lahko pogovarjajo stvari,ki se s partnerjem ne morejo,ali pa potrebujejo nekaj,da jim popestri vsakdanjik.Nič nimam proti temu,dokler se pri meni nebo zgodilo,saj nisem človek,ki bi si kaj takega upala.Ne vem,morda bi me bilo strah,da bi nekomu podlegla.Vse je mogoče,tudi zase ne morem garantirati kaj bi se mi zgodilo,če bi me nekdo preveč privlačil.Saj sem samo človek iz krvi in mesa,a ne?

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.1.2007 10:12:44   
Anonimen
Joj Tanikaa,to je nekaj čisto drugega.Vsi vedo,vemo,da se vidva poznata in vajini družini tudi,zato ne mislim,da s tabo nekaj ni v redu.Mislila sem na popolne neznance.
user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.1.2007 10:16:45   
tanikaa
Dalija motiš se. Tudi midva s Kalbotom sva se spoznala preko računalnika. In dolgo sva si dopisovala. Osebno se sploh nismo poznali. Sva bila popolna neznanca. Ampak tako moj partner, kot njegova žena sta vedela, da si dopisujeva. In doma nisem pogrešala čisto nič, niti Kalbo ne.  In šele čez čas, ko so okoliščine dopuščale, smo se srečali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.