Anonimen
|
Očitno se oglašam kakor nasprotnica tistega, kar so napisale moje predhodnice. V moji zvezi s Kamikazo ni popolnoma nič narobe, pa kljub temu hodim klepetat na Chat. Že res, da predvsem ponoči v službi, ko nimam kaj početi - ampak na Chat grem pa vseeno. S kakšnim razlogom? Dejansko samo klepetat. Navadila sem se že klasičnih vprašanj:"Koliko si stara, od kod si, a se dobiva" ali pa "Mi pošlješ svojo fotografijo, me pokličeš na GSM, mi zaupaš svoj MSN e-mail". Vendar me to ne gane. Nimam niti najmanjše želje ali potrebe po tem, da bi s komerkoli klepetala kjerkoli drugje kakor na Chatu - niti na MSN-ju ne - kaj šele, da bi se s kom kje dobila (iz kakršnegakoli razloga). Zaradi tega se večina mojih klepetov na Chatu zaključi po nekaj minutah z besedami (sogovornika), da sem "frigidna krava" ali kaj podobnega. Ampak vsi pač ne hodimo na Chat zato, da bi koga spoznali. Zares. In cca. eden od stotih sogovornikov je tisto, kar na Chatu iščem - normalen in spodoben človek (ne glede na spol), ki prav tako samo klepeta. Ne grem se nikakršnih cyber-sex traparij ali česa podobnega. Imam raje seks v živo in to doma s Kamikazo. Kaj si torej mislim o tem? Čisto nič. Hobi kot hobi, če je že v osnovi mišljen tako (kakor pri meni). Če pa obstaja pri človeku (kateremkoli) samo 1% možnosti, da bi/bo popustil in se s kom dobil na kavi ("kava" na Chatu ne pomeni čisto nič drugega kakor ogledovanje potencialnega ljubimca/ljubimke, vse ostalo je pa samo še vprašanje časa), potem pa to ni OK. In tudi Kamikaza gre kdaj pa kdaj na Chat. Čisto nič nimam proti temu. Doma zaradi tega nismo zapostavljeni ne jaz ne otroka. In dejansko je krepko več možnosti, da bi se zaplete s katero od strank ali sodelavk v službi kakor pa s kom na Chatu. Naj mu potem prepovem, da hodi v službo, ker ima tam pač stik z ženskami? Naj tudi jaz neham hoditi v službo samo zato, ker delam s samimi moškimi? Zame je zadeva popolnoma preposta. Če sebi in partnerju ne zaupaš, potem je čisto vseeno za vse ostalo. Chat je potem samo še pika na i in nič drugega. Če se vnaprej zavedaš, da zveza morda ni večna (seveda istočasno upaš, da je, ampak vseeno) in da boš preživel-a tudi, če se konča (ne glede na razlog), potem je vse OK. In točno tako funkcionirava midva s Kamikazo. Dokler je v redu, traja. Ko in če nekoč ne bo v redu, se bo končalo. Kdo ima že tisti podpis - svet je narejen preprosto?
|