![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:20:35
|
|
|
|
kalbo
|
In šele čez čas, ko so okoliščine dopuščale, smo se srečali. In Tanika si zdravi buške, ki jih je povzrožil ženin valjar, Kalbo ima pa plavo oko od pesti Tanikinega dragega
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:27:59
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo In Tanika si zdravi buške, ki jih je povzrožil ženin valjar, Kalbo ima pa plavo oko od pesti Tanikinega dragega Pa kaj moraš celemu svetu razglasiti
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro,dobro.Upam,da nikogar nisem užalila,če sem povedala svoje mnenje.Morda sem res preveč staromodna,pa kaj čem,ne morem pomagati.Nič ni narobe,če ste prijatelji,to je lepo,ostanite še naprej in srečno.Grem raje na temo o hujšanju,ker mi je zgleda dieta udarila v napačno smer.
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:34:52
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh Dalija, saj si čist vredu punca. Samo ne moreš gledat na svet črno belo. So tudi sivi odtenki. Maš pa z ene strani prav. Če bi tako jaz kot Kalbo bila samska....ne garantiram nič. Ziher ne bi ostalo samo pri kavici. Samo mava pač to srečo, da sva oba v srečnih vezah
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nekaj.Oba vaju rada berem,tako da po tistem kar sem do sedaj prebrala mislim,da sta oba super človeka,vsaj tako meni delujeta.
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:38:39
|
|
|
|
kalbo
|
Maš pa z ene strani prav. Če bi tako jaz kot Kalbo bila samska....ne garantiram nič. A ni zadost, da je po teb valjar plesal, a zdej mora pa še po meni . Dalija, nikjer ni blo nomene zamere , daleč od tega.
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:38:59
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Še nekaj.Oba vaju rada berem,tako da po tistem kar sem do sedaj prebrala mislim,da sta oba super človeka,vsaj tako meni delujeta. Itak sva super. Še bolj kot si misliš In če bi ti vedela, kak je še poleg tega Kalbo seksi...rrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:41:33
|
|
|
|
kalbo
|
In če bi ti vedela, kak je še poleg tega Kalbo seksi...rrrrrrrrrrrrrrr Tema za vice pravt je tam na čvekanju v tri dni
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočem vedeti,ker lahko pridem v skušnjavo,potem bo pa hudič.
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:46:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Tema za vice pravt je tam na čvekanju v tri dni Lubi, pa saj to ni noben vic. A si koga slišal da se smeje rrrrrrrrr
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:47:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Nočem vedeti,ker lahko pridem v skušnjavo,potem bo pa hudič. Saj je res, da je bolje da ne veš kak je seksi. Ker poglej. Jaz jih dobim z valjarjem samo od njegove žene. Če bi pa še ti prišla v skušnjavo, pa bi poleg tega da bi te namlatila njegova žena, dobila tudi od mene. Ampak od mene z dvema valjarjema.
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 10:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 21:09:22
|
|
|
|
firasto
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne razumem, pa zakaj bi to pocel, ce nic resno ne misli???? Moški je zaradi biološkega razvoja nagnjen k promiskuiteti. Skozi zgodovino so se ves čas moške vrste redčile zaradi vojn , nesreč in podobnega. In tisti, ki so preživeli, so morali poskrbeti za obstanek plemena. Zato je moški še vedno obdarjen z velikim hipotalamusom in ogromnimi količinami testosterona. Dejstvo je, da moški, kot večina primatov, biološko ni pripravljen na monogamijo. Nasprotno pa ženska potrebuje zvestega moškega, da ji pomaga spraviti zarod do kruha, zato je veliko bolj zvesta in monogamijo potrebuje. Danes pa živimo v svetu, ki je povsem drugačen od preteklega in naša biologija je povsem drugačna od pričakovanj in zahtev, ki nam jih postavlja družba. Preberita si to knjigo- naslov je dolg in na očkovem forumu- pa vama bo veliko bolj jasno, zakaj se tako razlikujejo vajine potrebe in da zganjaš paniko po nepotrebnem in zaradi nepoznavanja biologije človeka. Če ga boš preveč morila, ti bo resnično ušel, raje ga poskusi razumeti, dokler je seveda njegovo početje še v mejah sprejemljivega. Zanimivost: Mlade ženske držijo svoje moške bolj na kratko kot starejše; Če bi jih mož prevaral z drugo, bi se pri 30 letih takoj ločilo 50 odstotkov žensk, pri 40 letih 35 odstotkov, pri 60 letih pa le še 11 odstotkov. Stare 30 let
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 19.1.2007 21:22:02
|
|
|
|
firasto
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Vedno je potrebno igrati z odprtimi kartami in tvoj mož, anonimna, je naredil napako, ker ti za svoj chat ni povedal. In zakaj ji ni povedal? Ne more ji zaupati ker ne igrata odprtih kart. Ona nima posluha za njegove potrebe in znori, ko izve zanje, potem pa skriva. Dober odnos pa lahko temelji le na zaupanju in ne na prisili in zatiranju. Pa ne gre tu za zagovarjanje promiskuitete, le odkrito se morata pogovoriti o vseh fantazijah brez obsojanja, pa bosta veliko bolje vozila skupaj. Seveda ni treba vseh uresničiti, ampak le tiste, ki so soglasno sprejemljive za oba. Čudovito pa je, če si lahko popolnoma vse zaupata brez strahu da bo drugi znorel, če mu kaj priznaš.
|
|
RE: Spletne strani za spoznavanje 20.1.2007 12:21:14
|
|
|
|
plenicka
|
Firasto, super...teorija...saj ne rečem, da tudi v praksi ne obstajajo takšne zveze, ampak veliko je takšnih, kjer si partnerji ne zaupajo popolnoma. Se strinjam, da je zaupanje na prvem mestu...če tega ni, tudi ljubezen ni dovolj, da se veza obdrži...naj povem še enkrat, da se strinjam z vsem, kar si napisal v zadnjem postu!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.