|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet razočaranje...
10.1.2006 10:04:23   
Liona
S fantom približno tri mesece delavana tem, da bi se nama pridružil nov družinski član. Za mesec december sem si izračunala plodne dneve. V tem času sva bila še posebej aktivna. Sredi prejšnjega tedna sem začutila manjše spremembe (meni povsem neznane) ko so: napetost v trebuhu, vrtoglavica, skratka imela sem občutek kot, da so mi stvari v trebuhu "otekle", občasno sem čutila vsak jajčnik posebej (ni pa bolelo). Vse do včeraj. Danes so ti čudni občutki izginili. Zdi se mi le, kot da imam zelo napete prsi, na dotik me tudi nekoliko bolijo. V trebuhu občutim le še občasno "pretakanje". Menstruacijo naj bi dobila v ponedeljek 16.1. Verjetno se telo pripravlja na menstruacijo, čeprav se mi to še nikoli ni dogajalo toliko prej. Jaz sem že upala na + (zlasti po tem, ker je kolegica, ki že ima dva otroka rekla, da je obakrat imela podobne občutke), ampak verjetno spet ne bo nič, saj je ščemenje v trebuhu danes čudežno prenehalo... user posted image   Kljub vsemu še držim pesti in upam.

Uživajte,

Liona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet razočaranje...
10.1.2006 10:09:50   
tasha23
Draga Liona ne obupaj, le mirno počakaj. Ko sem prvič zanosila in nisem še vedela da sem, se še dobro spomnem kolikokrat sem hodila na WC, ker sem mislila da je user posted image  že prišla. Ves čas sem imela občutek da se mi je vlilo, čeprav so špikanja, ki napovedujejo njen prihod že nekaj časa bila mimo.

Sprosti se in bodi še nekaj dni potrpežljiva. Če ni zdaj pa bo kmalu. Boš vidla. Ne obremenjuj se, ker tako boš samo škodla sebi in tvojim najbljižjim. In brez strahu, OK

Držim pesti za te. PA sporoči, ko kaj izveš.

Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image  (za srečo)

LP

Nataša

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2006 10:31:47   
Naja30
Liona, to so lahko znaki za user posted image user posted image  ali user posted image . Ne mislit toliko na to, čeprav vem, kako je težko, poskusi se zamotiti z drugimi stvarmi. Drugače boš samo norela na WC panično gledat, kaj se dogaja.

Držim pesti zate, punca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2006 12:50:42   
pani
Liona držim pesti, da bi se ti pokazaliuser posted image . Res pa je, da je težko to odmisliti. Sama imam enake probleme in vsak mesec zadnjih nekaj dni samo razmišljam o tem ali nama je uspelo ali ne.
Jst se tolažim s tem, da bo že, ko bo čas za to.

Upam, da nam kmalu sporočiš dobre novice!user posted image

Lp!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2006 13:37:43   
inja2
liona, tudi jaz sem se prejšnji mesec spopadala z enakimi občutki.
držim pesti da ti je uspelo....

lp, muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2006 16:39:34   
klavdijak1
Držim pesti zate Liona.
Midva se trudiva za drugega user posted image  osem mesecev ( 6 res intenzivno, ) in sem na lastni koži že parkrat občutla kaj dela psiha jest mam zadnje štiri mesece skoz od O naprej znake kot ko sem bila prvič noseča bolece prsi, utrujenost ...,
Pol pa vsak mesec razočaranje ravno danes je spet prišla user posted image  in to celo en dan prej tko da v nov boj mogoče bo pa ta mesec ratal prvič sem zanosila ravno konec  januarja.

En velikuser posted image  za vse nas upajoče.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2006 22:39:19   
KODA
Držim pesti zate

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2006 6:57:37   
Monika79
tudi jaz ti želim, da je to to user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2006 10:40:18   
Liona
Pozdravček,

Spet se vam oglašam. Sprememb ni še nobenih. Ampak se mi zdi, da bom vsak čas dobila user posted image . Takšni so občutki. Verjetno jo bom dobila še prej kot v ponedeljek. Že vneto hodim na WC, ker se mi zdi, da je že prišla. Izgubila sem že skoraj vso upanje, saj me občutki pred user posted image  nikoli ne varajo. In zdaj so še kako resnični user posted image .
Včeraj sem naredila tudi test BC. Bila je ena črtica in neka čudna senca, če se je dobro pogledalo pod luč user posted image  Ni bila črtica, samo senca. Je sploh možno, da kakšen test pokaže še pred izostankom realen odgovor?
Še držite pestke zame, tako kot jih jaz za vse tiste, ki se trudimo za user posted image

Pa-pa, Liona

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2006 18:49:46   
Naja30
Držim pestke zate, mogoče pa le si user posted image !

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?