Liona -> Spet razočaranje... (10.1.2006 10:04:23)
|
S fantom približno tri mesece delavana tem, da bi se nama pridružil nov družinski član. Za mesec december sem si izračunala plodne dneve. V tem času sva bila še posebej aktivna. Sredi prejšnjega tedna sem začutila manjše spremembe (meni povsem neznane) ko so: napetost v trebuhu, vrtoglavica, skratka imela sem občutek kot, da so mi stvari v trebuhu "otekle", občasno sem čutila vsak jajčnik posebej (ni pa bolelo). Vse do včeraj. Danes so ti čudni občutki izginili. Zdi se mi le, kot da imam zelo napete prsi, na dotik me tudi nekoliko bolijo. V trebuhu občutim le še občasno "pretakanje". Menstruacijo naj bi dobila v ponedeljek 16.1. Verjetno se telo pripravlja na menstruacijo, čeprav se mi to še nikoli ni dogajalo toliko prej. Jaz sem že upala na + (zlasti po tem, ker je kolegica, ki že ima dva otroka rekla, da je obakrat imela podobne občutke), ampak verjetno spet ne bo nič, saj je ščemenje v trebuhu danes čudežno prenehalo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Kljub vsemu še držim pesti in upam. Uživajte, Liona
|
|
|
|