nana 27
|
Se popolnoma strinjam s Saas. Tudi jaz sem se pri izbiranju odločala glede na to, kdaj bo tu dojenček (oktober), kje se bom vozila, da se ga da kombinirat (najprej otroček obrnjen proti tebi in nato stran), da se da ležišče dati v vodoraven položaj in ga čez, da ima velika kolesa (moja so napihljiva), da se da z njim super "manevrirat" in delat ovinke (v trgovini poskusi voziček v akciji in naredi ovinek - nekateri so res nerodni!), da je enostaven za zložit v avto, da ni pretežak in ja, pomembna je zavora na kolesih, da ga fiksiraš, če se ustaviš na neravnem terenu :zmeden:. Jaz sem kupila Haucka v Arielu, ko je bila akcija. Imam trikolesnika, ki ima zadnji dve kolesi napihljivi. Prvo ni. Zraven sem dobila še zimsko vrečo. Košare ne bom kupovala, bom pa kupila lupinco, ki se jo da namontirat na voziček. Si kaj gledala vozičke Hartan, ki jih prodajajo v Sloveniji? Imajo tudi svojo spletno stran. Meni so bili zelo všeč, ampak sem izkoristila akcijo v Arielu. veliko jih pohvali quiny-je. Zelo podobni so jim še vozički Jane, ki so ravno tako kombinirani (na začetku imaš voziček in je otrok obrnjen proti tebi, kasneje pa ga spremeniš v športni voziček); pri nas ga prodajajo v Pikapolonici (glej sistem Matrix) Svetujem ti, da v trgovini obvezno poskusiš z vozičkom narediti kakšen krog. Meni štirikolesniki niso odgovarjali, ampak trikolesniki so res super, čeprav imajo baje tudi pomanjkljivosti. Pa še nekaj imej v mislih (na to me je opozorila prijateljica), da nekateri otroci (redki, a obstajajo) ne marajo vozičkov, zato sem raje kupila malo cenejšega.
|