|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet noseča
13.1.2010 22:39:58   
skopčevka
lep pozdrav,nisem že dolgo pisala pa me samo zanima? imamo doma punčko staro eno leto,in mi je test pokazal pozitivno kar pomeni da sem spet noseča in me zanima če lahko svojega otroka dvigujem u svoji zgodnji nosečnosti???

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 14.1.2010 19:41:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPET NOSEČA
13.1.2010 22:41:16   
ledenaa
Čist easy odg. in seveda logičen: da

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 22:42:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2010 22:44:27   
zmajaz
Seveda.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2010 8:19:49   
SaaS
Saj verjetno nimaš izbire. Jaz sem dvigovala v drugi nosečnosti enoletnika, v tretji tri in štiri letnika.
Ti se samo potrudi, da dviguješ pravilno z rokami in v nogah, da ne napenjaš trebuha in hrbta. Počepni, namesto da se skloniš.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2010 8:30:20   
kristinaj
seveda lahko...če vzdiguješ od začetka ni problema....kako pa misliš, da smo ostale porihtale prvorojence :=)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2010 16:43:37   
ksenija12
ja, lahko..citiram Pušenjaka:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2010 17:41:20   
Anonimen
Pozdravljene punce, upam, da sem se obrnila na pravi forum, saj potrebujem kak nasvet. Torej, pred 10 m, sem rodila, ne dojim več, menstruacije pa tudi še nimam. V torek sem naredila en baby chek listič,in mi je pokazalo rahlo črtico user posted image , v sredo sem zjutraj ponovila z cb, in stvar je bila taka, pokazal se je plus, in tudi hitro izginiluser posted image , in ostalo je minus. Danes zjutraj sem stvar ponovila, z jutranjim urinom, spet z cb,ki naj bi bil pač najbolj zanesljiv test, in spet: Pokazal se je šibak plus,ki je spet izginil, in cca. čez pol ure,sem videla, kako se je počasi začel delat iz minusa plususer posted image user posted image user posted image Rezultat? Zelo močno pozitivem clear blu!?! Malo sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj nevem, kako naj smatram ta rezultat, glede nato, da v navodilih piše, da se rezultat po 10 minutah ne upošteva več. Sej itak imam v sredo ginekologa, da razjasnimo, ampak me negotovost razžira user posted image . Naj povem še to, da bi bil dojenček zelo dobrodošeluser posted image user posted image user posted image . Zahvaljujem se za kakšen nasvetuser posted image

(odgovor članu ksenija12)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2010 17:56:33   
Anonimen
Samo za info: vsi testi so ENAKO zanesljivi.Rezultat je veljaven 10 minut, kasnejših sprememb ne upoštevajte.
- Videz znaka plus je lahko različen, saj je lahko ena od črt, ki sestavljata znak plus, svetlejša ali temnejša od druge. V teh primerih lahko znak plus označuje nosečnost.
- Če se črta v drugem okencu ne pojavi v 10 minutah, test ni veljaven.
- Počakajte, da se v drugem okencu pojavi črta, nato razberite rezultat.

če znaš brati potem tudi veš odg.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2010 19:36:29   
benika
Samo za info: vsi testi so ENAKO zanesljivi.

Ne pa niso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spet noseča
14.1.2010 19:51:07   
Anonimen
se strinjam z beniko. Hočem rečt to, da me je zmedlo, da se je plus pokazal, ampak zelo pozno. Tudi ko sem bila prvič noseča,mi je user posted image pokazalo, ampak sem ga videla komaj drugi dan, in še to v zeeeeeeelooooo rahli obliki,komaj vidno.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?