Spet noseča (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

skopčevka -> Spet noseča (13.1.2010 22:39:58)

lep pozdrav,nisem že dolgo pisala pa me samo zanima? imamo doma punčko staro eno leto,in mi je test pokazal pozitivno kar pomeni da sem spet noseča in me zanima če lahko svojega otroka dvigujem u svoji zgodnji nosečnosti???

ledenaa -> RE: SPET NOSEČA (13.1.2010 22:41:16)

Čist easy odg. in seveda logičen: da

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2010 22:42:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

zmajaz -> RE: SPET NOSEČA (13.1.2010 22:44:27)

Seveda.

SaaS -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 8:19:49)

Saj verjetno nimaš izbire. Jaz sem dvigovala v drugi nosečnosti enoletnika, v tretji tri in štiri letnika.
Ti se samo potrudi, da dviguješ pravilno z rokami in v nogah, da ne napenjaš trebuha in hrbta. Počepni, namesto da se skloniš.

kristinaj -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 8:30:20)

seveda lahko...če vzdiguješ od začetka ni problema....kako pa misliš, da smo ostale porihtale prvorojence :=)))

ksenija12 -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 16:43:37)

ja, lahko..citiram Pušenjaka:)

Anonimen -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 17:41:20)

Pozdravljene punce, upam, da sem se obrnila na pravi forum, saj potrebujem kak nasvet. Torej, pred 10 m, sem rodila, ne dojim več, menstruacije pa tudi še nimam. V torek sem naredila en baby chek listič,in mi je pokazalo rahlo črtico [sm=rozacrtici.gif], v sredo sem zjutraj ponovila z cb, in stvar je bila taka, pokazal se je plus, in tudi hitro izginil[sm=zmeden.gif], in ostalo je minus. Danes zjutraj sem stvar ponovila, z jutranjim urinom, spet z cb,ki naj bi bil pač najbolj zanesljiv test, in spet: Pokazal se je šibak plus,ki je spet izginil, in cca. čez pol ure,sem videla, kako se je počasi začel delat iz minusa plus[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Rezultat? Zelo močno pozitivem clear blu!?! Malo sem [sm=zmeden.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif][sm=zmeden2.gif] Zdaj nevem, kako naj smatram ta rezultat, glede nato, da v navodilih piše, da se rezultat po 10 minutah ne upošteva več. Sej itak imam v sredo ginekologa, da razjasnimo, ampak me negotovost razžira [sm=smiley13.gif]. Naj povem še to, da bi bil dojenček zelo dobrodošel[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Zahvaljujem se za kakšen nasvet[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 17:56:33)

Samo za info: vsi testi so ENAKO zanesljivi.Rezultat je veljaven 10 minut, kasnejših sprememb ne upoštevajte.
- Videz znaka plus je lahko različen, saj je lahko ena od črt, ki sestavljata znak plus, svetlejša ali temnejša od druge. V teh primerih lahko znak plus označuje nosečnost.
- Če se črta v drugem okencu ne pojavi v 10 minutah, test ni veljaven.
- Počakajte, da se v drugem okencu pojavi črta, nato razberite rezultat.

če znaš brati potem tudi veš odg.

benika -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 19:36:29)

Samo za info: vsi testi so ENAKO zanesljivi.

Ne pa niso.

Anonimen -> RE: Spet noseča (14.1.2010 19:51:07)

se strinjam z beniko. Hočem rečt to, da me je zmedlo, da se je plus pokazal, ampak zelo pozno. Tudi ko sem bila prvič noseča,mi je [sm=rozacrtici.gif] pokazalo, ampak sem ga videla komaj drugi dan, in še to v zeeeeeeelooooo rahli obliki,komaj vidno.

Stran: [1]