Anonimen -> RE: SPET NOSEČA (14.1.2010 17:41:20)
|
Pozdravljene punce, upam, da sem se obrnila na pravi forum, saj potrebujem kak nasvet. Torej, pred 10 m, sem rodila, ne dojim več, menstruacije pa tudi še nimam. V torek sem naredila en baby chek listič,in mi je pokazalo rahlo črtico [sm=rozacrtici.gif], v sredo sem zjutraj ponovila z cb, in stvar je bila taka, pokazal se je plus, in tudi hitro izginil[sm=zmeden.gif], in ostalo je minus. Danes zjutraj sem stvar ponovila, z jutranjim urinom, spet z cb,ki naj bi bil pač najbolj zanesljiv test, in spet: Pokazal se je šibak plus,ki je spet izginil, in cca. čez pol ure,sem videla, kako se je počasi začel delat iz minusa plus[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Rezultat? Zelo močno pozitivem clear blu!?! Malo sem [sm=zmeden.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif][sm=zmeden2.gif] Zdaj nevem, kako naj smatram ta rezultat, glede nato, da v navodilih piše, da se rezultat po 10 minutah ne upošteva več. Sej itak imam v sredo ginekologa, da razjasnimo, ampak me negotovost razžira [sm=smiley13.gif]. Naj povem še to, da bi bil dojenček zelo dobrodošel[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Zahvaljujem se za kakšen nasvet[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|