|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 6:47:41   
Udb
Vsak teden pravim...hvala bogu da je petek!! JUPI!!!!!
:bravo::bravo::bravo:

Sem tako zaspana!!!:zaspan::zaspan::zaspan: Pa ve?? A bo danes dežek?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:10:20   
Maša26
Udb, jaz tudi!! Pravzaprav se začnem veselit že v četrtek po službi, zvečer Parčkanje, zjutraj pa petek :):)

Jaz sem kar budna, ker mi še vedno roji po glavi včerajšnji pregled. Ah bo že.

Ravno sončka ni, ampak pri nas (na Gor) dežuje še ne. Upam, da tudi ne bo. Pa da bo lep vikend..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:10:47   
biba77
:zaspan:? Neeee..
Prehitela si me za minutko, pol pa sem studirala, kaj bi ti napisala, za dobro jutro... :)-:)-
Petek je, petek je...:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:11:44   
biba77
Parckanje je meni tudi fajn...
V Mb se ne bo dezja. Zdaj je pol-oblacno in piha topli veter. No, zvecer pa mogoce...:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:13:07   
Udb
Maša, kakšen pregled si pa imela?

Itak da bo lep vikend....samo še te tečnobe v službi moram preživeti!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:22:46   
Maša26
Jaz imam tudi par tečnob danes na sporedu, ampak več kot osem ur itak ne bo trajal :)

Aja pregled :zmeden2:. Prvi ciklus sem na Klomifenu, pa sem bila na folikulometriji ali kako že rečejo, v glavnem, če mi je Klomifen kaj prijel itd. Pa še test po odnosu, kjer pogleda, če je kakšna živa semenka v meni. Saj sem včeraj eno dolgo jamraško zgodbico napisala na RR ;) Fora je v tem, da sem sem ful bala, kakšni bodo izvidi teh pregledov in hormonov v krvi in potem sem bila pri dr. Rešu čisto v šoku in nisem vedela ne dneva zadnje M, niti ga nisem vprašala, kar me zanima.. V glavnem, trapasto.

Sicer bo pa v prihodnjih dnevih živahno :sloncek::sloncek:, ker bom mogoče imela celo O.:zmeden:;):zmeden:;)

Astra, ta tvoj pes na slikici, a je to malamut?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:24:09   
Udb
Maša, se opravičujem - nisem na tekočem!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:26:02   
biba77
Eh, Masa, ne se sekirat. To se je meni zgodilo pred HSGjem. Ko sem bila tam kot na tekocem traku in nisem vedla, kateri je bil datum moje zadnje M, ampak samo, da je bila sobota. Pol pa se je tak sestra zmotla (sem komaj doma ugotovila :zmeden: ).

Moja babika pa je huskyca. Januarja je imela 3 leta.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:26:02   
Maša26
Saj nisi nič zamudila ;);) Itak včeraj ko sem tisto pisala, sem imela v mislih, pa kaj koga briga kolk foliklov mam jest, ampak tako fletno je napisat na RR ;);)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:27:01   
biba77
Ja, RR prenese vse... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:29:38   
Maša26
A res, da se še kateri to zgodi.. me kar malo tolaži :) Jaz sem potem rekla, da sem v nedeljo vzela zadnji Klomifen in sva skupaj zračunala po koledarju ;) Zdej se smejim, včeraj bi se pa v tla vdrla :ups:

Aja huskyca je. Saj se mi je najprej zdelo, da je huskyca, ampak tako velika zgleda :) Lepa lepa.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:34:32   
biba77
Ja, slika je malo fokusirana, pa se na RR so bili prijazni in jo max "obrezali", da se lepo vidi.
Ta :kuza: je najin zaklad! 9nebesa9nebesa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:36:52   
Bety
Evo še ena fosilka prišla na kufe...

Sončen petek tukaj pri nas....naj bi bil mlaj danes... jaz sem bila prejšnji dan fuuuuuuul slabe volje...danes pa polna energije...

Maša...ali ti semenčice poišče z UZ ali pa vzame bris??? Ker če se na ekranu vidijo paglavci, ki migotajo, pol bi pa vsak G lahko rutinsko pregledal pred O, če so že priplavali v jajcevod...oprosti na moji nevednosti...meni pa je zeeeelo zanimivo brati vse vaše diagnoze...bolj kot....khm...kakšna vprašanja za ceno testa...

Hej Astra...kako je s tvojo M???

Udb...kako je tvoj :duda: danes? Cmoka za njega...

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:39:15   
Maša26
Tudi jaz sem imela moj zaklad :kuza:, pa mi ga je lani pri osmih letih bolezen vzela. Se ne smem spomnit :(:((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:39:44   
Udb
Ojla Betyka! :kava:

Soček mate?? Blagor....no, saj pri nas bo mogoče tudi malo pokukal!! :miska:

Moj :duda: - sploh ne vem da ga mam!! :)-:)-:)- Ga bom jutri videla! Komaj čakam! Da bo le vse OK!

Maša, všasih paše, če se komu izpoveš - in kopici neznacev se je najlažje!! ;) Ti kar piši!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:42:39   
biba77
Dobro jutro, Bety :rozica:!
Kaksno :kava: lahko ponudim??
Tudi jaz sem danes mnogo boljse volje kot v sredo... Sigurno vreme in luna. Pa, skoraj jasno je v Mb :):):).
Moje :hudicek: M se ni :zmeden::zmeden::zmeden:. Nehalo me je tako fejst zvijat (samo obcasno me) ampak mislim, da je to od krvomocnice. Pri Justu sem si namrec narocila eter. olje krvomocnice, ki ga pomesas s kremo (jaz vzamem masazno olje) in se lepo zmasiras. In to delam zdaj dva vecera in je potem taaaak fino toplo pod popkom. In ne zvija in spika me vec. Samo se M cakam, da lahko nadaljujem s Klomifeni. :)
He, he, ... glede na to, kako sta Udb in njena pikica priljubljeni na ZOO, bi bla Udb po trebuscku cela nasminkana, ce bi res dobila vse cmokije...:bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:43:59   
Maša26
Bety, od kod pa si? Pridem tja, kjer je sonce :)

Meni je vzel bris z mat. vratu in dal pod mikroskop in potem sva na ekranu gledala in je bilo prav smešno, ko je potem s palico kazal eno semenko, ki je prav zbegano plavala sem in tja :):) to je kot en preiskus, če preživijo v meni, če je prava sluznica in če so dovolj trdoživi, da živijo še en dan. No, saj pravim, eno sva našla :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:45:09   
biba77
Zal mi je Masa...:(
Naso :kuza: je ravno par dni pred njenim prvim roj. dnevom vlak zadel. Se je ponoci izmuznila in smo jo 6 dni iskali. Kooomaaaj je prezivela. In kot kaze brez vecjih posledic (tacko malo drugace pregiba, ker se ji je kost tako zarastla). Upam, da "na stara leta" ne bo imela tezav...:(

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:45:56   
biba77
Pol pa pridi v Mb. Je pravkar soncek zasijal v celi svoji lepoti. :bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:47:19   
Maša26
Ja Udb res je. Če po pravici povem, sem komaj čakala, da bom svojo zadrego lahko zaupala na RR.

Čeprav mi v bistvu sploh niste neznanke ;););):rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:49:42   
Maša26
O Astra dej mi prosim povej, a krvomočnica in klomifen gre skupaj? Jaz sem si včeraj kupila krvomočnico (čaj), pa jo kar ne upam pit, ker ne vem, če se lahko s klomifenom kaj ˝stepeta˝ :)- ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:50:11   
Udb
:)-:)-:)-:)-:)-:)- Si predstavljam našminkanga bušita!! :)-:)-:)-:)-

Maša, ti se lepo mirno izkašljaj, ko boš čutila potrebo! Saj to vse delamo!
Neznanke....ja saj zdaj smo res že bolj znanke!! ;)

Astra, pa ni nobenega upanja več, da boš Biba?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:51:11   
Udb
Maša, po moje lahko mirno piješ čajčka, samo pazi, da ga boš pripravila po navodilih, ker če predolgo pustiš zelišča notri, se začne neka strupena snov izločat!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:52:59   
Maša26
O joj vlak :( Verjamem, da je bilo grozno, ko ste jo iskali. :( No samo da se je dobro izšlo. Moj je bil pa vseh osem let zdrav, potem ga je pa klop. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Tak beden stvor uniči prekrasnega :kuza:. Težko prebolet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:54:00   
Bety
Če ne bi bile taaaaaaako daleč, v MB, bi se z vami večkrat dobila...na :kava: seveda...jaz sem iz okolice PO ...enga ptička slišim že ceeeeelo noč čivkati...nimam pojma kaj je to za ena živalca... moje M tudi ni... v soboto me je vse bolelo, kot da bo prišla...zdaj, ko sem brez tablet, pa nič...zanimivo...počutim se, kot da sem na sredi ciklusa...

Astra, pri meni je Klomifen deloval...samo nisem dobila Dabrostona zraven in Pušenjak pravi, da Klomifen zavira rast estrogena in s tem tudi sluznice maternice, zato je velika nevarnost, da se neuspešno vgnezdi ali pa kar splaviš ga...Ko boš začela ga piti obvezno poročaj vsak dan počutje in ti bom po svojih izkušnjah povedala, kaj je to pri meni pomenilo...

Jaz sem vse možne izvide dala skoz in vsi trdijo, da sem 100% v redu...celo ščitnico sem kontrolirala...

Bo boljše...

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.