|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet Rh
1.7.2005 9:28:29   
Anonimen
No, jz sem iz drugega pregleda, vsi izvidi so negativni, le krvna skupina je pozitivna. G. je rekla da je skupina ok, naprej pa ni nč komentirala.

Zdej jz imam A pozitivno, fant pa 0 pozitivno. Coombosov test je bil neg., kaj zdaj to pomeni? Je to res kul al ne. (upoštevajoč, da sem enkrat že imela splav?)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet Rh
1.7.2005 9:31:51   
tinkatonka
ŽivjO!

Sicer nisem nek ekspert za krvne skupine, ampak v kolikor imata z :love: isti Rh, naj ne bi bilo nič narobe. Oziroma Rh ni razlog za ss.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet Rh
1.7.2005 9:36:52   
bebika
To, da si Rh pozitivna je OK zato, ker tiste, ki smo Rh negativne dobimo v 28 tednu in po porodu inekcijo. Predvsem je to pomembno za drugo nosečnost, ker bi bil lahko plod pozitiven in ne sme priti v stik s krvjo, ki je Rh negativna. V tem primeru bi telo plod zavrnilo kot tujek. Mater sem zakomplicirala. Upam, da si dojela bistvo!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet Rh
1.7.2005 9:36:53   
lex
Problem v bistvu nastane, če si ti rh negativna in tvoj :love: rh pozitiven. V tem primeru je lahko :duda: pozitiven in tvoje telo proizvaja proti telesa. Včasih, ko še niso dajali teh inekcij ženskam, ki so rh-, so le-te rodile otroke: 1. normalen, 2. prizadet, 3 mrtev. Pri vama se ni nič za bat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet Rh
1.7.2005 9:41:48   
Anonimen
aha..hvala :bravo: Sej sicer je g. rekla da je o.k. ampak vseeno sem hotela kaj več slišat. Sej bi njo vprašala, ampak kadar ona neki reče, da je v ok, potem nima nič za komentirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet Rh
1.7.2005 9:42:08   
simonas
Jaz pa sem Rh negativna, moj :love: je Rh pozitiven, tako da bom menda dobila inekcijo. Pri G mi še niso nič rekli, ker še nisem bila v laboratoriju, vendar pa sma oba krvodajalca, tako da vem vnaprej.

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet Rh
1.7.2005 10:09:38   
Pilar
SEm Rh-, moj :love: Rh+, najin pikec pa tud Rh+.
V 28. tednu nosečnosti sem dobila injekcijo, pa pol po porodu še enkrat. To je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?