|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram v Murski Soboti
5.6.2009 17:48:12   
Anonimen
Samo bi vam sporočila, kaj vse je mogoče v Murski Soboti!
Opravil spermiogram pred tremi tedni, ker izvida po obljubljenih 14 dneh ni bilo sem začela s klicarjenjem. Ugotovijo, da se je nekje na poti zgubiluser posted image
Ko pa le nekako prideva do kopije izvida na njem ni določenih osnovnih parametrov: koncentracija in število spermijev (ker niso mogli natančno preštet spermijev jih sploh niso, tako piše v opombah). Tako, da imava sedaj neuporaben izvid spermiograma in zgubljene 3 tedne. Seveda je treba prištet še en mesec za novo naročanje in 2 tedna do novih izvidov. Katastrofa!!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.6.2009 22:24:38 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj se dogaja z bolnišnico v Murski Soboti?
5.6.2009 18:58:17   
alije
Da ne omenjamo še tega, v kakšnih pogojih je potrebno dati spermo in da so popolnoma neprilagodljivi glede tega. Kot da je to enako, kot če greš dat kri in ne nekaj intimnega in za moškega stresnega. Tudi midva sva imela tam zelo slabo izkušnjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2009 18:59:24   
sonček33
Žal mi je. V dugo pa pojdita kam drugam, resno...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2009 11:03:36   
Pinky12
Ojla!

Čimprej se naročita v MB v ambulanti za neplodnst,m kjer so malo večji profesionalci. Moj je tudi bil prvič v MS, kjer so ga poslali na WC (odlično), v MB pa so ga naročili zjutraj, ker so ga poslali v kabino za UZ. Ta je 2x2m pa še revije so bile nastavljene baje. MS je itak katastrofa.

Obilo sreče!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2009 14:54:48   
Anonimen
Pozdravljene!
Ja sem poslušala vaš nasvet in fanta naročila v Mb. Ampak termin je dobil šele 28.9. Mene je totalno šokiralo, da se na spermiogram čaka 4 mesece. Lahko si samo mislim koliko se pa čaka za kako laparo ali histerouser posted image

(odgovor članu Pinky12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?