Spermiogram v Murski Soboti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Spermiogram v Murski Soboti (5.6.2009 17:48:12)

Samo bi vam sporočila, kaj vse je mogoče v Murski Soboti!
Opravil spermiogram pred tremi tedni, ker izvida po obljubljenih 14 dneh ni bilo sem začela s klicarjenjem. Ugotovijo, da se je nekje na poti zgubil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ko pa le nekako prideva do kopije izvida na njem ni določenih osnovnih parametrov: koncentracija in število spermijev (ker niso mogli natančno preštet spermijev jih sploh niso, tako piše v opombah). Tako, da imava sedaj neuporaben izvid spermiograma in zgubljene 3 tedne. Seveda je treba prištet še en mesec za novo naročanje in 2 tedna do novih izvidov. Katastrofa!!!

alije -> RE: Kaj se dogaja z bolnišnico v Murski Soboti? (5.6.2009 18:58:17)

Da ne omenjamo še tega, v kakšnih pogojih je potrebno dati spermo in da so popolnoma neprilagodljivi glede tega. Kot da je to enako, kot če greš dat kri in ne nekaj intimnega in za moškega stresnega. Tudi midva sva imela tam zelo slabo izkušnjo.

sonček33 -> RE: Kaj se dogaja z bolnišnico v Murski Soboti? (5.6.2009 18:59:24)

Žal mi je. V dugo pa pojdita kam drugam, resno...

Pinky12 -> RE: Kaj se dogaja z bolnišnico v Murski Soboti? (6.6.2009 11:03:36)

Ojla!

Čimprej se naročita v MB v ambulanti za neplodnst,m kjer so malo večji profesionalci. Moj je tudi bil prvič v MS, kjer so ga poslali na WC (odlično), v MB pa so ga naročili zjutraj, ker so ga poslali v kabino za UZ. Ta je 2x2m pa še revije so bile nastavljene baje. MS je itak katastrofa.

Obilo sreče!

Anonimen -> RE: Kaj se dogaja z bolnišnico v Murski Soboti? (8.6.2009 14:54:48)

Pozdravljene!
Ja sem poslušala vaš nasvet in fanta naročila v Mb. Ampak termin je dobil šele 28.9. Mene je totalno šokiralo, da se na spermiogram čaka 4 mesece. Lahko si samo mislim koliko se pa čaka za kako laparo ali histero[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]