|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram-vprašanje
21.8.2006 21:26:45   
kasija78
Ali katera ve, zakaj je potrebno iti na pregled dvakrat? Moj je  bil, pa so mu rekli, da je treba priti 2x že kar v naprej, ne po pregledu ali kaj.  

< Sporočilo je popravil kasija78 -- 21.8.2006 21:29:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram-vprašanje
21.8.2006 22:32:10   
pot
Mojemu niso pa nič rekli, da bi moral 2x prit. So mu rekli le naj se naroči k zdravniku. Zdaj mi je pa res že vse čudno. Na kartončku ima polno enih številk in datumov. Naj prosim katera pove ali je treba it 2x pred pregledom? user posted image

Hvala še z moje strani.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 22:56:56   
ANA_P
o, pa še jaz imam eno vprašanje. Septembra grem na pregled k G in mi je že kar v naprej omenil, da bova mogla oba z mojim na preiskave glede na to da se že trudiva lani od maja. Kako dolgo pa se čaka za spermiogram?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 23:04:58   
pot
Za sam spermiogram se ne čaka tako dolgo, par tednov (2?). Sem že malo pozabila. Za obisk pri andrologu, pa se čaka okoli 3 mesece.
Mislim, da bi morale biti s to debato na forumu Težave z zanositvijo. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 23:11:43   
tosja
se čaka kar precej (MB). Jaz sem mojega user posted image  kar sama naročila po telefonu julija in ima datum oktobra. Naju je G pohvalila, da sva v svoji režiji to naredila user posted image
lp, tosjauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 8:40:06   
kasija78
Sva se tudi naročila po telefonu. Čakala sva teden ali dva, zelo malo. Takoj imaš spermiogram in pregled pri andrologu. Mislim, da je to lahko kar skupaj. Sva bila pri dr. rešu v dravljah.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?