Ali katera ve, zakaj je potrebno iti na pregled dvakrat? Moj je bil, pa so mu rekli, da je treba priti 2x že kar v naprej, ne po pregledu ali kaj.
pot -> RE: Spermiogram-vprašanje (21.8.2006 22:32:10)
Mojemu niso pa nič rekli, da bi moral 2x prit. So mu rekli le naj se naroči k zdravniku. Zdaj mi je pa res že vse čudno. Na kartončku ima polno enih številk in datumov. Naj prosim katera pove ali je treba it 2x pred pregledom? [sm=zardeva.gif]
o, pa še jaz imam eno vprašanje. Septembra grem na pregled k G in mi je že kar v naprej omenil, da bova mogla oba z mojim na preiskave glede na to da se že trudiva lani od maja. Kako dolgo pa se čaka za spermiogram?
pot -> RE: Spermiogram-vprašanje (21.8.2006 23:04:58)
Za sam spermiogram se ne čaka tako dolgo, par tednov (2?). Sem že malo pozabila. Za obisk pri andrologu, pa se čaka okoli 3 mesece. Mislim, da bi morale biti s to debato na forumu Težave z zanositvijo. [sm=zmeden2.gif]
se čaka kar precej (MB). Jaz sem mojega [sm=love.gif] kar sama naročila po telefonu julija in ima datum oktobra. Naju je G pohvalila, da sva v svoji režiji to naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] lp, tosja[sm=pikapoka2.gif]
Sva se tudi naročila po telefonu. Čakala sva teden ali dva, zelo malo. Takoj imaš spermiogram in pregled pri andrologu. Mislim, da je to lahko kar skupaj. Sva bila pri dr. rešu v dravljah.