|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje leto dni starega otroka!
12.1.2008 20:03:17   
kamy
Punce pomoč nujno!!!!!! Jaz sem obupala, ker moja 11,5 M user posted image  noče pa noče zvečer zaspati! Joka tako močno, da jo kar histerija popada. Vem, da jo nič ne fali in da je sita, žejna ni, ...... Kaj hudiča jo daje? ne vem kaj naj oz. kje naj se lotim knjiga SPI DETE SPI MI NI POMAGALA lotila sem se po postopku pa nič! Če sem zraven nje nekako gre samo korakl od postelje že tuli ko nora. Ne morem je navaditi, da bom hodila z njo spat v mojo posteljo, ker do sedaj je vedno zvečer lepo zaspala brez problema!!

Prosim  za nasvete in ne me obtoževat, da nisem  dovolj ljubeča, ker sem jih že včeraj poslušala od tasta in tašče pa mi je ful hudo, ker jaz je res ne bi rada razvadila, da bi jo morali sedaj ko je stara že skoraj eno leto, da bi jo nosili po rokah.

LP,K 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje leto dni starega otroka!
12.1.2008 20:32:45   
shooo
mogoče te pa trenutno rabi da zaspi ob tebi.
ne vem, naša je tako zaspala do pred dvemi meseci-sedaj bo stara 2l.je pa praktično čez noč (dve, tri) začela ostajat sama in budna v postelji potem ko sva prebrali pravljice, odpeli pesmice, poljubčkali lička...
upam da je to pri vas faza in da mine. vsekakor bi pa bila z njo če jo to pomirja..

lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje leto dni starega otroka!
12.1.2008 20:49:06   
Naja30
Sem ravno včeraj imela podobno vprašanje.
Poglej, naša ne more zaspat zvečer, če je nekdo ob njej, no če sem jaz, z drugimi lahko user posted image  Verjetno čuti, da me lahko okol prnaša user posted image  No in ko grem stran, se začne dret. Dere se cca 20 sekund, potem pa utihne. To ni jok, ampak dretje. preizkušanje, do kam lahko gre. Ker se ne vrnem, odneha in po cca 15 minutah premetavanja in pogovarjanja v posteljici sama zaspi.
Probaj jo malo pustit. Ne mislim, da jo pusti da joka dokler ne zaspi, nisem pristaš tega. Samo toliko, da vidiš, kako bo če te ne bo nazaj. Po 1-2 minutah se pa vrni, če ne bo nehala jokat.

Zgleda, da je 1 leto prelomnica pri spanju, ker naša je tud začela štrajkat pri 1 letu.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje leto dni starega otroka!
12.1.2008 22:16:13   
Jenny Anny
Poskusi res kot ti je svetovala Naja3. Mogoče gre res za kako prelomnico.

Ali pa se je mogoče kaj prestrašila in se sedaj boji teme ali pa se mogoče boji biti sama, v tem primeru pa je jaz ne bi puščala same. Otrok se le naj počuti varno (oa tašča in tast gor al pa dol).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?