eva1
|
Ja pri nam je takole-zbudimo se zjutraj od 9-10h, potem se dojiva in ostane buden nekje 3 ure, potem se spet dojiva(12h) in je zmatran takoj pade v spanec in spi do 3-4 popoldan, se vstane se dojiva greva ven(v vozičku ponavadi spi, ko pa se ustavimo pa je takoj buden-tako da jaz temu pravim dremanje), pa se greva podojit(okrog 18h), pa spet ven, pol se pa kopamo, pa dojimo okol 21-21.30, pa spi včasih do jutra(6h), zadnje noči pa se mi zbuja ponoči okol 2-3h, malo poziza(nekje5-10 minut)_(pomoje je žejen, tako da danes začnemo s čajčkom) in zaspi nazaj do 6h, takrat se samo podojimo in zaspimo, potem pa se ob 9h nekje ustanemo in previjemo, podojomo...in spet jovo na novo! Specy ni mi jasno, kaj za :hudicek: ponoči delata 1.5h ko se hranita?? Probaj ko se ponoči hranita ta čas malo skrajšat, ker to je pa hudič-sej nč se spite!!! Ja kar se pa tiče guncanja pred spanjem-razvajen je, naš ko je v vozičku tut takoj okice odpre ko se voz ustavi, ko pa spi v postli pa ni problema, ker se nisem dala na začetku:bravo::bravo::bravo: in ga nikoli nisem dvigala iz postle ko je bil čas za spat(sem ga tako v postli potolažila in zdej nimamo problemov s tem)! Zelo težko pa zaspi vrjetno samo zato, ker je preveč utrujen-mi smo tut ene parkrat imeli žurke, ker smo cel dan bili zdoma, je ful mal spal, zvečer pa zmatran , da gledat ni mogu, a spat ne! Ne vem, mislim, da je treba eno rutino vzpostavit,da je otrok na nek ritem navjen in je! Pa pančak bi tut mogu mal več-vsaj pomoje! No vsaj s tem se tolaži, da bo enkrat sigurno minilo! Uživajte na sončku! Lp, Eva in Luka
|