|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spacey vidim
25.3.2005 18:34:34   
Anonimen
da si še vedno v enem kosu!!!!Kaj se pikici ne ljubi ven ,ker je grdo vreme?:)-:)-
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spacey vidim
25.3.2005 18:40:43   
cmokec
Če bosta Spacey in njena pikica potegnila do 1 aprila, ji ne bo nihče verjel, da je rodila. Preverjeno! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spacey vidim
25.3.2005 18:55:06   
Anonimen
:)-:bravo::)-:)-Ha ha se bojim da ja bi moral že ven pa nič ne kaže veselja:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spacey vidim
25.3.2005 20:38:51   
spacey
Neva6 si me prehitela, sem glih hotla odpret temo, da sem še kar doma...
...no in tako sem še kar v emen kosu...naš mali pikec pokec oz. moj podnajemnik, ki mu je pogodba v pon. potekla, kar noče ven ker se mu še nikamor ne mudi in mu je v meni prav prijetno in čist fajn. Danes sem imela spet CTG, ki nič ne kaže in pregled in sem odprta za en slab prst, vendar se je glavica že spustila (vsaj to). :) No če do nedelje ne bo nič, moram spet na CTG...hodim pa kar v Izolo, dokler ne bo res kaj konkretnega. Neva6, a misliš da me bodo v Postojni glih tko sprejeli za porod, čeprav hodim na CTGje v Izolo? Ful se bojim da me bodo zavrnili, ker na napotnici imam izolske nalepke pregledov. :zmeden:

Cmokec, glih danes je moj foter sestri reku: Sam da ne bo na 1.april ker je grd datum in mu ne bo nihče verjel da je dedi in celo da ga bom jaz na to foro nahecala?!?! Si misliš, kr neki se gre?!? :zmeden:
Zdej sem se itak že sprijaznila s tem, da ko bo pač bo in konec. :bravo: Trenutno mi še kar malo paše biti "eno". :ups: 8) :)-

Lp;
P 9nebesa +4dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spacey vidim
25.3.2005 20:41:56   
Anonimen
Spacey to pa nimam pojma kako bi reagirali v postojnski..mislim,da ne bi nič rekli,enostavno si prišla na porod,nardijo še en CTG pa je:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spacey vidim
25.3.2005 20:50:02   
KATY&TIMMY
ojla!so ti naredili amnioskopijo?:zmeden2:si že kaj poklicala v po?nič ne bo narobe če hodiš na ctg v izolo,mislim da razumejo da imaš velik trebuh in da je le več poti za naredit:zmeden2:,sicer ne vem kako je to,ker jaz sem vse gor delala.sem pa bila glih gor ko je ena prišla samo rodit,nič samo na ctg so jo dali in pregledali,brez kompliciranja;)
heeeeeejjjjjj :duda: a se boš odselil a ne?????kmalu bo prislina selitev......:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
lp,KAtja:morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spacey vidim
25.3.2005 21:37:32   
CIPRESA
Spacy vidim da se tvojemu :duda: še nič ne mudi na svet, zdaj si pomoje že kar neučakana in komaj čakaš da bo konec.

Še vedno držimo pesti pa LAHKO NOČ obema!!!!

CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spacey vidim
25.3.2005 22:08:34   
Anonimen
Ojla, Spacey!

Ma kar naj bo jutri..al pa v ponedeljek..če pa že čakaš na april..počakaj na o2.o4.:):):)

Aja, a ti veš kaj boš mela al ne?:)

lp,:fis:

Ej, sam da ne bo tale tvoj podnajemnik pol s čim grozil, če bo mogle prisilno iz stanovanja:)-:)-:)- Zdej je itak to moderno..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spacey vidim
26.3.2005 8:30:38   
Anonimen
:)-:)-Včeraj zvečerse je Katja z spacey pogovarjala po telefonu,pa zlomka je imela popadke spacey ne katja na osem minut.če se ne motim:bravo::)-vsake tolko časa je nehala gofljat,ker jo je zgrablo...bo bo če že ni9nebesa:)-;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spacey vidim
26.3.2005 8:43:57   
lunca77
veste kaj 1.4. je super datum, si ga vsaj vsak zapomni, sploh smo pa ovni od :hudicek:. tud jst čakam svojega ovna in se že veselim.

držim pesti, da je že konec in spacy že drži malo štručko :bravo::bravo::bravo:.

lp lunca77

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spacey vidim
26.3.2005 9:10:49   
Anonimen
Lunca to maš pa prav ovni smo:hudicek:9nebesa8);)
Moja ovnica bo osmega aprila dopolnila 16 let:love:jaz pa 18 aprila...hmmmm kar nekaj let:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spacey vidim
26.3.2005 9:32:23   
lunca77
ja ja jst bom pa 1.4. svojih **** :(( pa upam, da bo mali al pa mala tud kmalu privekal/a na svet (ziher pa aprila :bravo:). moj :love:pa v jok :)-.

lp lunca77 37 t :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spacey vidim
26.3.2005 10:49:53   
cmokec
A je že kaj novega? Spacey, drži se. :miska::angel::miska::angel::miska::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spacey vidim
26.3.2005 11:24:11   
spacey
Punce moje :rozica:, tisto zvijanje včeraj ni bilo nič resnega :zmeden: :(( ker se je potem, ko sva s Katjo končale pogovor vse nehalo. :zmeden: A je to možno, da me je na 20 min (4x) nekaj zvijalo in bolelo (križ in spodaj buši), pol pa kar minilo?! :zmeden2: Danes pa spet zatišje in nič novega.

Želim vam lepe velikonočne praznike in za vsako lep šopek :rozica::rozica::rozica:.

Lp;
P 9nebesa +5dni

PS: se bojim, da se bodo uresničile napovedi Al bine...napovedala mi je da 29.o3. in ta dan gre moj :love: v Lj na sestanek. :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spacey vidim
26.3.2005 11:47:47   
Anonimen
Khm khm, tole dete mi morala bit ribica. Ribe smo the best :) Ziher najbolj občutljive:)- Tko da mal pazte, hehe,...:)

Spaceeeeey, držim pesti, da bo čimprej:)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spacey vidim
26.3.2005 11:55:38   
lan
Spacy se malo bos videla!
Verjamem pa,da je grozno cakat.Jaz sem rodila 16 dni prej in je bilo super.Me je doletelo takrat,ko sem najmanj pricakovala.

Jaz pa cutim,da se bo jutri nekaj zgodilo in da bo podnajemnik imel zadost tako majhnega stanovanja in se bo hotel preseliti v kaj vecjega;)

Zelim ti lahek,kratek porod in najlepso strucko,ki prav gotovo bo!:roza::modri::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spacey vidim
26.3.2005 12:41:37   
anajmad
No spacey držim:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš kmali ugledala svojega-jo podnajemnika-co(čeprav mal dvomim,da bo:roza:,ker ti je nekam preveč všeč:modri:),da nas bo na obali več.Drži se mi!!!!!!
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spacey vidim
26.3.2005 12:49:47   
tanaja*
Spacey tudi mi držimo in stiskamo :miska::miska::miska:, da nas že vse boli :)-:)-:)-.

Nič hudega, če ne bo ribica, tudi ovni so prav fajn ljudje.

No, pa upam da bo res kmalu, ker sem že jaz vsa nestrpna:)-:)-:)-...

lp,tanaja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Spacey vidim
26.3.2005 13:47:04   
nejcko

Zdaj bi bil pa res že čas, spacey, da tvoj podnajemnik pride pozdravit tale svet...
Mogoče gre pa po stopinjah našega mulčka, ki je bil zastonjkar kar 12 dni več v hotelu, potem so ga pa čist na silo ven spravli!!!

Saj bo, držimo pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Spacey vidim
26.3.2005 14:40:37   
spacey
Ooo hvala vam punce za vse spodbudne besede :rozica::rozica::rozica: in da mislite name. Upam da je naš mali zajček kaj slišal od vsega tega in se bo končno odločil priden pokukat na svet, mogoče celo za veliko noč. :)

Anajmad veš da sem se že spraševala kje si, ker te nisem nikjer zasledila že tako dolgo? Sem glih hotla malo na forumu povprašat po tebi. Si dobro, kako je pa Pia? Upam, da se kmalu spet kaj vidimo...no sej sta še cela pomlad in poletje pred nami za kak sprehod in čvek. :bravo:

Nejcko sori, ker se ti nič ne oglasim na mail :ups: in hvala ker si se tudi ti spomnila name. Kako ste pa vi kaj, a pridete kaj na obalo? Obvezno se oglasi, če pridete. Lepo pozdravi vse domače. :) A za kapljice še velja? :ups:

Lp;
P 9nebesa +5dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Spacey vidim
26.3.2005 16:08:25   
Anonimen
Ufa spacey sem pa že upala da si sfratirala podnajemnika:)-:)-:)-Ti ti vražič mali že zdej zafrkava,kaj šele bo ko zraste:)-:)-:)-:)-:)-:love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Spacey vidim
26.3.2005 16:27:40   
lin
Spacey to da te je zvijalo je čisto možno.
Jaz sem imela rok 25.6.
23.6 me je začelo zvijat in to vedno bolj pogosto tako da me dragi odpeljal v porodnišnico,kjer so mi naredili ctg in rekli na ostanem kr notri da bom najkasneje ponoči rodila,pa se je čez noč vse umirilo:zmeden:,tako da sem pol drugi dan šla domov(po lastni želji)in rodila šele 5.7.:bravo:
Glede Postojne,pa milsim da nebi smelo bit problema,kaj pa tiste ki negredo čez rok in negrejo na noben ctg pa grejo kr gor rodit?A si se v Postojni že kaj naročila za rodit(no ker nevem kako to zgleda,če se moraš najavit,da ko bo prideš?
Če prej nebo nič,prosi tiste v IZ če ti lahko dajo vse izpiske ctgjev da si jih daš v materinsko pa povej zakaj,ker jaz sem včasih dobila listek od ctgja včasih ne!
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Spacey vidim
26.3.2005 17:31:15   
Lunca1
Spet en kandidat za prisilno deložacijo.:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Spacey vidim
26.3.2005 17:40:02   
Gina
Spacey, zakaj pa ne rečeš tvoji G, da te pošlje na CTG v Postojno, če bi šla rada tja rodit? Ali pa če se jim greš kar v Po. pokazat takole čez rok, te bodo gotovo vzeli. Mene so, ko sem bila 5 dni čez rok, me niso pustili več čakat, pa nisem imela nobenih popadkov, samo malo sem bila odprta pa otrok spuščen.

Upam, da ne boš več dolgo čakala, pa da boš čim hitreje rodila.:):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Spacey vidim
27.3.2005 12:18:14   
spacey
Ojla! :rozica:

No pa sem spet iz bolnice...CTG kazal nekaj blagih popadkov, ki jih niti nisem čutila...G pravi da sem še vedno zaprta (1 prst odprta) in da je glavica še kar visoko. Mi je pa dal eno svečko, pa ne vem kako ji je ime in za kaj točno je. :zmeden: Mislim, da je reku, da za mehčanje ali nekaj takega :ups: morda celo za spodbujanje popadkov :zmeden: ker mi je potem reku, da če se bodo začeli močni ali pa če bi mi voda odtekla da naj pridem nazaj, v kolikor pa ne bo nič, pa imam ponovni pregled v torek. Plodovnice mi pa ni pregledal, je reku da sem še zaprat in da ne bo. :zmeden: A ve katera za to svečko in a jo je katera dobila?

Gina...k moji G ne hodim na preglede že skoraj 2 tedna, zdej imam na vsake dva dni pregled v porodnišnici. Sej bi se vozla v PO, sam kaj ko je to na dva dni in to pomeni strošek...nisva pa glih najbolj pri denarju in raje šparam za EA. :zmeden: :ups:
Upam, da me bodo v PO vseeno vzeli, ker če ne ne vem kaj bom naredila...v Izolo že ne grem, pa naj bo to zadnja porodnišnica na svetu.

Lp in se oglasim še kaj kasneje...zdej moram it v horizontalo, da se svečka raztopi oz. da mi ne pade ven. :)

P 9nebesa +6dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?