spacey -> Spacey vidim (25.3.2005 20:38:51)
|
Neva6 si me prehitela, sem glih hotla odpret temo, da sem še kar doma... ...no in tako sem še kar v emen kosu...naš mali pikec pokec oz. moj podnajemnik, ki mu je pogodba v pon. potekla, kar noče ven ker se mu še nikamor ne mudi in mu je v meni prav prijetno in čist fajn. Danes sem imela spet CTG, ki nič ne kaže in pregled in sem odprta za en slab prst, vendar se je glavica že spustila (vsaj to). :) No če do nedelje ne bo nič, moram spet na CTG...hodim pa kar v Izolo, dokler ne bo res kaj konkretnega. Neva6, a misliš da me bodo v Postojni glih tko sprejeli za porod, čeprav hodim na CTGje v Izolo? Ful se bojim da me bodo zavrnili, ker na napotnici imam izolske nalepke pregledov. :zmeden: Cmokec, glih danes je moj foter sestri reku: Sam da ne bo na 1.april ker je grd datum in mu ne bo nihče verjel da je dedi in celo da ga bom jaz na to foro nahecala?!?! Si misliš, kr neki se gre?!? :zmeden: Zdej sem se itak že sprijaznila s tem, da ko bo pač bo in konec. :bravo: Trenutno mi še kar malo paše biti "eno". :ups: 8) :)- Lp; P 9nebesa +4dni
|
|
|
|