Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
South Beach diet part.4 4.8.2005 19:40:40
|
|
|
|
leah
|
takole,uspešno napredujem,sicer z eno kilo manj,tole Floridsko dieto. Tole pa je bil moj današnji jedilnik: 7:00 Na tešče-sveže stisnjen paradižnik,jajčna omleta z mlekom in špinačo,brezkofeinska kava z nemastnim mlekom, 10:00 15 mandeljnov in nekaj lešnikov 13:00 solata z zeleno papriko,kumarami,avokadom,jajcem,tuno,inčuni,zeleno solato,paradižnikom,olivami,olivnim oljem in začimbami 16:00 pest oreškov(mešano) 19:00 piščančji file z veliko pražene čebule in česna ter rožmarinom,pire iz cvetače(tko kot za naše tamale:)-),na pari kuhan grah,sladice-enako kor včeraj;mocca riccota z mandeljni Vglavnem,tile recepti so TTAAAAKKKOOOO dobri,ne morem prehvalit.Absolutno pridejo v poštev tudi za nedietno prehrano. No punce,zdej grem pa mal počivat...imejte se luštno in se tipkamo jutri...:zaspan:
|
|
|
|
South Beach diet part.4 4.8.2005 20:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ha men se zdiš dobra da se ti da vse to kuhat. js se grem 90 dnevno ločevalno k kuhaš sam 1x na dan pa se mi še to ne da :) lara
|
|
|
|
South Beach diet part.4 4.8.2005 21:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj ne morš ločvat? js sem šla v 3 dneh zdele 2 kile dol, bomo vidl kako bo naprej
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......