Anonimen
|
... pol pa res ne vem, kdo je ... Prou res sm mislla, da sm jst tista, k mam več k preveč cajta za use možne kozlarije tega sveta, ampak še dobr, da obstaja RR, ker nekatere tle gor ste pa živ dokaz za to, da u svojmu lajfu dejansko nimate česa drucga počet, kukr pa mau mn kt vohunt za drugimi in špekulirat, kje so, kva počnejo, s kom so... oz. obratno... kje jh ni, česa ne delajo in zakva niso tm, k bi po njihovo mogle bit. Ja pa kva, če me ni blo en mesc (al kolk že)? A bi mogla bit? A bo RR propadla, če jst nč ne napišm? Sej mate ve dost za klobasat tle, pa kliki na reklame tut laufajo in RR lepo služi od vas. K sm pisala, ste jokale, da objavm še usak svoj prdec, zdej, k pa en cajt nism, pa spet halo zganjate in, kukr vidm, ene Nune obtožujete, da so jst. Pa od kdaj, mater vam, sm jst nuna (al pa Nuna, kukr čte), lepo prosm? A vm je sonce že tolk u glavo užgau? Pa neki bi vm blo lohk tut že jasn, glede na to, kukr vidm, da ste ene ratale že kr strokovnjakinje zame (veste še use tist o men, kar še jst ne) - ja, sm ene parkrat spremenila nick, pa ene dva sm mela tut za zajebancijo, ampak za usacga ste pa vedla, da sm to jst. U bistvu sm za usacga tut jst sama povedala, da sm to jst, pa nej se gre za Kerenso, Darjo, Plemenito al pa za Svetga Petra. Komu k***u na čast nej se zdej skrivam? Sej še za to temo nism vedla, dokler mi jo ni ena od tistih RR-ovk, s katerimi sm u kontaktu na MSN-ju, poslala (link). Svašta, no. Kaj, a razlago rabte, zakva en mesc nism nč pisala? Japajade. Vas bom rajš še mau brala, k take veleume pišete, o katerih nimate blage veze. Tko fajn se je režat zravn in si mislt "Hvala Bogu, da mam lajf - lej ta folk, k ma sam RR". Usekane ste, res (nekatere). Aja, pa modi in admini, izvolite takoj zaklent, če vohate kkšne fajte al pa kej tacga. Kdor hoče, me bo že na e-mailu al pa na MSN-ju najdu. Ostali nej pa namest o seb rajš razmišljajo o men, če jim je tko kul.
|