Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 21.7.2008 21:34:35
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: srki kaj bi to bilo, da me po celem telesu koža tako srbi, da bom kar znorela . Najbrž si noseča. Kmalu ne bom več . Ela, saj nekaj sem že ravno na tem forumu brala, da naj bi ta srbečica bila v zvezi z jetri. Danes sem bila pri splošni zdravnici, ki mi je svetovala samo fenistil gel, ker jaz imam na mestih, kjer me srbi, prav pikice, kot bi me kaj opikalo, samo vem, da me ni. ker se mi naredijo čez dan. Kaj pa alergija na sonce, a je možno? Drugače bi pa jaz vsaj poklicala G, pa boš videla kaj ti bo rekel. bolje enkrat preveč do zdravnika, kot enkrat premalo. Drži se, punca, tile zadnji meseci znajo biti hudo doooolgi.
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 21.7.2008 21:43:51
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM tile zadnji meseci znajo biti hudo doooolgi. Aha.
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 21.7.2008 21:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki kaj bi to bilo, da me po celem telesu koža tako srbi, da bom kar znorela . Srki, sem ti zs poslala glede tegale.
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 21.7.2008 23:28:54
|
|
|
|
mala maja
|
konec koncev imate same čas še naprej pogrevat. in same ste začele temo kje je in kaj vse se je zgodilo. Ja in res bi lahko Plemenita odgovorila na uni temi, amapk pol ne bi bila več Plemenita kar se tebe Plemenita tiče pa WB, pa upam da si se vsaj na dopustu imela lepo
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 8:49:16
|
|
|
|
Nuna
|
Zdaj vsaj vem, kdo je ta Kerensa.
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 14:10:04
|
|
|
|
puncica
|
o nuna nisi pobegnila ob takih izpadih določenih uporabnic
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 14:57:31
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja konec koncev imate same čas še naprej pogrevat. in same ste začele temo kje je in kaj vse se je zgodilo. Ja in res bi lahko Plemenita odgovorila na uni temi, amapk pol ne bi bila več Plemenita kar se tebe Plemenita tiče pa WB, pa upam da si se vsaj na dopustu imela lepo Ej, mi smo zdej že pri srki, ne več pri Plemeniti
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 15:56:27
|
|
|
|
Pikec
|
a že navijamo?
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 16:29:11
|
|
|
|
kjava
|
Pikec, ne še. Še na porodniškem ni
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 18:04:10
|
|
|
|
amaya
|
Ma jaz sem tudi eno alergijo fasala in me vse srbi za znoret.......kot pikice komarjev in miljon jih je...okoli pa belo....srbi mater kot
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 19:51:36
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ma jaz sem tudi eno alergijo fasala in me vse srbi za znoret.......kot pikice komarjev in miljon jih je...okoli pa belo....srbi mater kot Namaži se s 100% aloe vero. Pomaga!
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 21:31:38
|
|
|
|
Freycha
|
ali pa se fajn po prstu tresni, da te bo bolelo. Zagotovo te neha srbeti
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 22:01:01
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ali pa se fajn po prstu tresni, da te bo bolelo. Zagotovo te neha srbeti provala...... .....ne pomaga
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 22:02:23
|
|
|
|
Freycha
|
pa se daj po celi roki, če prst ni dovolj sicer pa ti lahko samo rečem: bo minilo. Jaz se že celo življenje non stop praskam, ker me vedno in povsod vse srbi in se tolažim samo s tem, da enkrat neha srbeti
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 22.7.2008 22:04:08
|
|
|
|
amaya
|
ja no......po mojem si tudi moji mački tako mislijo, ko jih bolhe napadejo, pa ko frontline neha delovat, jaz pa tega ne štekam. zdej se mi sigurno smejejo in si mislijo prav ti bodi
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 23.7.2008 20:55:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Lahko so jetra, zato le pojdi do G. Lahko pa imaš samo tako zelo suho kožo. Jaz sem jo vsakič imela. Sem šla na jetrne teste in je vse OK. Sem prav hepi, drugače bi me v bolnico pošibali. Me je G vprašala, ker je moj na dopustu, kako da vem za to v zvezi z jetri, ker sem ji omenila to. Pa sem rekla, da pač na internetu, sem ji že hotela omeniti RR, pa pol nisem. Mah, najbolje, da gremo kar seksat, če nas srbi .
< Sporočilo je popravil srki -- 23.7.2008 20:57:25 >
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 23.7.2008 20:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šla na jetrne teste in je vse OK. Sem prav hepi, drugače bi me v bolnico pošibali. Me je G vprašala, ker je moj na dopustu, kako da vem za to v zvezi z jetri, ker sem ji omenila to. Pa sem rekla, da pač na internetu, sem ji že hotela omeniti RR, pa pol nisem. IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Lahko so jetra, zato le pojdi do G. Lahko pa imaš samo tako zelo suho kožo. Jaz sem jo vsakič imela. Sem šla na jetrne teste in je vse OK. Sem prav hepi, drugače bi me v bolnico pošibali. Me je G vprašala, ker je moj na dopustu, kako da vem za to v zvezi z jetri, ker sem ji omenila to. Pa sem rekla, da pač na internetu, sem ji že hotela omeniti RR, pa pol nisem. Mah, najbolje, da gremo kar seksat, če nas srbi . ------------------------------------------------------------------------ In kaj ima vse to veze s Kerenso? A bo zdaj potalala fotoaparate in ostale stvari ali ne. Meni je tudi nekaj obljubila pa ni ne duha ne sluhca o tem. Očitno ji je izpuhtelo iz spomina vse skupaj pa je rekla da lahko naberem kar si želim
< Sporočilo je popravil shorty -- 23.7.2008 21:04:20 >
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 23.7.2008 21:02:41
|
|
|
|
srki
|
Nič, samo malo kakamo .
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 23.7.2008 21:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav imate, saj nas je Kerensa vse nasrala
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 23.7.2008 21:39:03
|
|
|
|
mama54
|
Srki, upam, da bo z tvojim zdravjen vse OK.
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 23.7.2008 22:45:07
|
|
|
|
Naja30
|
Važn, da je Plemenita odprla temo, ki je zanimiva!
|
|
|
|
RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane... 24.7.2008 16:35:34
|
|
|
|
Rubin.
|
... pol pa res ne vem, kdo je ... Prou res sm mislla, da sm jst tista, k mam več k preveč cajta za use možne kozlarije tega sveta, ampak še dobr, da obstaja RR, ker nekatere tle gor ste pa živ dokaz za to, da u svojmu lajfu dejansko nimate česa drucga počet, kukr pa mau mn kt vohunt za drugimi in špekulirat, kje so, kva počnejo, s kom so... oz. obratno... kje jh ni, česa ne delajo in zakva niso tm, k bi po njihovo mogle bit. ... Zgleda, da se ni samo vreme skisalo, enim očitno tudi možgani.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?