|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sol stella maris umag
10.2.2005 17:22:51   
Blink1
Zdravo punce

Jaz že veselo planiram letošnji dopust. do sedaj sem se najbolj zagrela za apartmaje v Umagu, ki se imenujejo Sol stella maris...Videla pa sem jih v Kompasovem katalogu...

zanima me, če je katera že bila tam in ali so primerni za skoraj enoletnega otroka...Glavno nam je da plaža ni kamnita oz. betonirana in predvsem da je blizu apartmaja, ter da je tudi nekaj sence.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sol stella maris umag
10.2.2005 18:44:01   
Amai
Mi smo bili lani s petmesečnim dojenčkom v bungalovih. Za bungalove smo se odločili, ker so praktično ob plaži, app pa so bolj oddaljeni. Pri app nikoli ne veš, a boš dobil pritličnega ali v nadstropju, kar pa za voziček ni najbolj fajn. Bungalovi so opremljeni tako-tako, če nisi zahteven, je OK - maš TV, še največ pomankljivosti ima kuhinja, ki je pa tako nismo uporabljali, saj smo jedli v restavraciji v naselju - polpenzion (kot večina), kjer je bilo res dobro za jest. Na plaži so kamenčki oz. mislim da je en del naselja tudi kamnita - tam se nismo kopali, je bilo na drugem koncu. Sicer se večina kopa v takem zalivčku. Naselje je kompletno v senci borovcev. Tudi sicer se veliko dogaja.

Mi smo bili konec avgusta in zač. septembra in je bilo OGROMNO mladih družin. Ogromno vozičkov, malo večjih malčkov, veliko Slovencev (vsi bungalovi okoli nas z izjemo enega so bili Slovenci). Nam je bilo všeč in še bomo šli, še posebej če bodo tudi letos cenovno ugodni kot lani.

Sem ugotovila, da se ne splača toliko naprej planirat dopust. Ti bungalovi imajo sicer zelo visok najem v rednih katalogih - samo najem app mislim da so bile lani cene okrog 150.000 SIT. Mi smo pa dobili ponudbo sedem polpenzionov za dve osebi in bungalov za slabih sto tisočakov in sicer en teden pred odhodom - pa sem to ponudbo zasledovala že cel avgust.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sol stella maris umag
10.2.2005 18:48:22   
Amai
Ups, naš mali je bil takrat star dobre tri mesece. Pa tista ta druga plaža ni kamnita, ampak je blaža (za ležat) betonska, vstop v morje je pa čuden - skalnat, zoprn - men ni bil všeč. Kamenčki na drugi strani so nam veliko bolj odgovarjali, čeprav pikajo v noge :)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sol stella maris umag
10.2.2005 21:54:04   
NinKa
Mi smo lani za prvi maj sli s takrat skoraj 4 mesecnikom v Sol Polinesio. Katastrofa. Smo sli domov po enem dnevu. Vse blo umazano, nic ni delovalo, doben nas ni soral. GROZA.

Tako, da smo sli poleti takrat je bil misko 6 mesecev najprej v Izolo v en apartma, tja ko vedno gremo ce smo v Izoli, pa je blo vse OK. Mesec kasneje pa smo probali avanturo hotel. Bli smo v Laguna Gran Vista v Porecu in je blu SUPER, navdusena nad vsem - misek je bil priden, ceprav je imel raje hotelski bazen kot veeeliko morje. Sicer so ble cene zasoljene, ampak sem si res odpocila in naspala v tistih sedmih dnevih.Aja, edina pomanljivost hotela - ogromno stopnic in ni lifta. Imas pa fante v hoteli, ki radi pridno pomagajo. Aja, pa ni dosti Slovencev, so vecinoma, Avtrijci, Svicari in Nemci.

Tako da letos gremo za prvi maj v apartmaje v Porec (mislim da so Belvie Laguna), za poleti pa znova v Laguno Visto.

Lep vecer:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sol stella maris umag
10.2.2005 22:58:38   
Urša
Men tud ni blo všeč, sm šla enkrat samo informativno pogledat kako je, če bi slučajno kdaj planiral it tja, pa mi ni blo všeč, tudi plaža ne. ;)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sol stella maris umag
10.2.2005 23:41:47   
frutka_
Ninika, Dalmacija vas kliče!Ne pa Istra!;)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sol stella maris umag
11.2.2005 10:38:12   
Blink1
Dalmacija je rahlo daleč...

A potem res ni fajn??? Ker meni ti apartmaji in bungalovi izgledajo super...Stane pa bungalov za en teden za 3 osebe 107.000. Brez hrane seveda...kar mi je OK, ker bom tako kuhala za Nejo...

Glede na to, da niso med najbolj poceni variantami, bi defenitivno pričakovala kvaliteto...

Zdaj pa ne vem več:((:(( Pa tako sem bila navdušena...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sol stella maris umag
11.2.2005 14:17:23   
Tiana
Mi smo bili tam lani avgusta. Suuuuupeeer! Naša bejba je bila stara 5 mesecev, krasno je bilo. Bili smo v apartmaju. Čisto na vrhu. Kar ni bil noben problem. Z možičkom sva vozek "prjela" in ga pač nesla gor. Pa sej itak je koj par stopnic. Super je drgač. Plac in apartma. V apartmaju je edin problem to , da je kuhnja kao kuhnja zelo majhna. Ampak se navadš, je super, jest sem full navdušena in letos sigurno potujemo spet v umag. Plaža pa tudi ni daleč, par korakov stran. Pa tud v septembru ni blo tok ljudi, bile so mlade družine in penzionisti. Vsa plaža je bla skor naaaaaaaaaaašaaaaaaaaaaaaaaaaa :)- Naš kužej je raztural po celi plaži, tok da je blo vse naše. Ampak je mini, duvator pa na full.
No kakorkoli, jest priporočam S.P. je kranso, dobre potke za sprehode, mi smo šli celo 2x peš do centra Umaga in nazaj :bravo:
Tam pa smo bili 14 dni, vsak dan lepo vreme, morje vsak dan bolj mrzlo :)- :), vsekakor fajn.

Lp

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sol stella maris umag
11.2.2005 14:18:44   
Tiana
Ups, napaka!

Septembra smo bili tam, sred septembra...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sol stella maris umag
11.2.2005 21:46:56   
NinKa
Frutka, saj men je Zaton zakon, ampak so v zadnjih letih tako nabili cene. Pa ne zaupam najbolj Hrvaskim bolnicam, ce se bi z miskom kaj zgodilo.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?