Amai -> Sol stella maris umag (10.2.2005 18:44:01)
|
Mi smo bili lani s petmesečnim dojenčkom v bungalovih. Za bungalove smo se odločili, ker so praktično ob plaži, app pa so bolj oddaljeni. Pri app nikoli ne veš, a boš dobil pritličnega ali v nadstropju, kar pa za voziček ni najbolj fajn. Bungalovi so opremljeni tako-tako, če nisi zahteven, je OK - maš TV, še največ pomankljivosti ima kuhinja, ki je pa tako nismo uporabljali, saj smo jedli v restavraciji v naselju - polpenzion (kot večina), kjer je bilo res dobro za jest. Na plaži so kamenčki oz. mislim da je en del naselja tudi kamnita - tam se nismo kopali, je bilo na drugem koncu. Sicer se večina kopa v takem zalivčku. Naselje je kompletno v senci borovcev. Tudi sicer se veliko dogaja. Mi smo bili konec avgusta in zač. septembra in je bilo OGROMNO mladih družin. Ogromno vozičkov, malo večjih malčkov, veliko Slovencev (vsi bungalovi okoli nas z izjemo enega so bili Slovenci). Nam je bilo všeč in še bomo šli, še posebej če bodo tudi letos cenovno ugodni kot lani. Sem ugotovila, da se ne splača toliko naprej planirat dopust. Ti bungalovi imajo sicer zelo visok najem v rednih katalogih - samo najem app mislim da so bile lani cene okrog 150.000 SIT. Mi smo pa dobili ponudbo sedem polpenzionov za dve osebi in bungalov za slabih sto tisočakov in sicer en teden pred odhodom - pa sem to ponudbo zasledovala že cel avgust.
|
|
|
|