Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 15:06:34
|
|
|
|
Seven*
|
Lahko, ampak se mi zdi, da bi bilo kaksno rizevo mleko mogoce celo boljse. Dobis ga v DM-u. Je pa res, kar se tice kravjega mleka. Nahod in podobne zadeve se poslabsajo!
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 15:08:36
|
|
|
|
majci23
|
ojla.sicer nisem še niti nosečka, sem pa po izobrazbi živilski tehnolog tak da nekej le vem o prehrani. kravje mleko definitivno poslabša prehlad zaradi povečanja sluzi. na internetu je veliko teh člankov na to temo. mislim, da ne bi bil problem če bi otroku dajala sojino mleko, vsaj v času prehlada. potem pa mogoče spet kravje mleko. dobro bi pa bilo, če bi se še posvetovala z zdravnico (čeprav oni nimajo kaj dosti pojma o prehrani! .
|
|
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 16:07:11
|
|
|
|
darjatimci
|
Seveda lahko dodaš drug nadomestek mleka,dobro pa je,da se ugotovi razlog kašlja,ker gre lahko za alergijo.Tudi v čokolinu so sledi mleka in če je otrok alergičen potem tudi z nadomestki ne boš nič rešila.Sicer pa poskusi nekaj časa z nadomestki in se bo kmalu videlo,ali je res vzrok samo mleko.
|
|
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 17:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?