|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 21:59:58   
HuAnita
... pri sorodnikih sem jih še zadnji trenutek zagledala,kako moji punčki mahajo pred nosom s smokijem!:hudicek: Ker ni jedla skoraj nič kosila, je - po njihovem - bila upravičena so smokija, češ kaj bo pa lačna?!:zmeden: Ja, halo?! Smokija še lep čas ne bo dobila, vsaj od mene ne! Sploh pa ne kot 'nagrada', ker ni nič jedla za kosilo. S Sestrično sva se kar udarili, pa mi je potem zabičala, češ da mi MORAM dati vse poskusiti, da bo spoznala okuse:zmeden2: na stoto potenco...
Halo?! A jaz uvajanje malo narobe razumem? A uvajam sladkarije ali gosto hrano?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:09:41   
poštar
Zaradi enega smokija ni še nobenega otroka pobralo.
Mislim, da čisto pretiravaš, najbolje da svojo prinčipeso v vatko zaviješ in jo skriješ pred vesoljnim svetom!
Mislim, da ga tudi tvoja prinčipesa pri svoji starosti niti ne bi pojedla, ampak samo malo "pocuzala"!:ups:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:12:36   
HuAnita
Saj, še čudno, da sem jo potegnila iz vate, a ne?
In ne da ga ne bi pojedla, davila bi se z njim, kot se s keksi in kruhom.
Pa hla,a Il Postino, anonimke so mi najbolj včeš. K sreči se zdaj da izvedeti, kdo je kdo:hudicek:smajli

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:13:03   
Wahoo RR
sploh se zdej ne gre zarad smokija...ampak nasplošno...noben nima kej turit otroku...sploh pri tej starosti, ko ga mama uvaja in ima nek svoj sistem...In če starš reče ne, je ne...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:13:59   
Ivi33
čisto prav si naredila. V smokiju so arašidi, ki so v večih primerih tudi alergeni. Naš mali tudi ne bo dobil smokijev - pa ne bo zaradi tega čisto nič prikrajšan (mogoče le za kakšno "pocasto" hrano), zato pa bo dobil več vitaminov z raznim sadjem, ki mu trenutno nadomeščajo takšne "slastne" prigrizke.

LP:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:17:00   
HuAnita
wahoo in Ivi33, točno to sem imela v mislih, ko jim nisem pustila. Meni so sladkosnednost kar nekako privzgojili, zakaj bi jo jaz svojemu otroku?
Pa še davi se vedno s tem pocom, da res ne vidim smisla.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:23:53   
cmokec
Čisto prav si storila, sploh sedaj, ko še uvajate gosto hrano in se prebava šele uravnava. Smoki je na gastro oddelku Pediatrične na prepovedani listi živil, neglede na starost jedca. Je preveč slano, umetno, zelo težko prebavljivo, za razkroj potrebuje veliko vode in je zato potrebno več tekočine. Na koncu je pa še "prazno živilo".

Tudi, če bi bil smoki koristen, mora tamavčka dojeti, da je kosilo pač kosilo, posladek pa ni namenjen lakoti. Da bi pa kdo jedel smoki za kosilo pa še nisem slišala.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:26:49   
Aly
Se povsem strinjam s teboj HuAnita :)..... jaz bi se tudi razjezila :grrr:.....pa kakšen smoki v tem času, ko so naši sončki še tako majhni........

LP:angel: Aly

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:26:53   
Joe
Evo, ker sta se "udarili", te je poblajhala.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:28:20   
HuAnita
Ne, ne, tisto je bila njena sestra... Imam tam čez šiiiirno familijo...;)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:31:05   
Joe
Pol ti je pa cela rodbina zamerila. 8)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:31:10   
mammy26
1000x :bravo: zate.

Kar se tega tiče, sem tudi jaz ostro proti. Moja dva ta večja sta to že preizkusila, a sta kar kmalu videla da se mama ne heca s tem. Ali jest obroke ali pa boš lačen/a.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:33:39   
mammy26
Pa še to, ravno zaradi takšnega načina prehranjevanja, kjer jim starši dopuščajo, da namesto obrokov, jedo sladkarije in njim v pogodo hrano, se začnejo bolezni kot so prehitra porast telesne teže, holesterol itd.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:34:30   
pravljica
jaz svoji do 1 leta nisem dajala nič sladkega (razen skute, jogurtov, hippa ipd), sama ji nisem ničesar dodatno sladkala, nobenih sladkarij pod nos tiščala in nisem dovolila da bi ji drugi...ji tako ni čisto nič manjkalo in je imela zelo rada gres in druge nesladkane podobne jedi...kaj šele kakšen smoki! zakaj, če ni treba, itak kasneje preveč tega pojejo

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:34:41   
poštar
Če veš, da se vedno davi s tem pocom, to pomeni, da si ji že dala smokije za jest.
Pa drugače ni to nobena anonimka, redno berem rr, včasih tudi kaj napišem, pa moškega spola sem, zato pa mogoče nevem, da je smoki tako škodljiv.
Kar se pa tiče groženj, da se da vsakega uporabnika izslediti, mislim, da si team rr ne sme privoščiti in tebi oz. komurkoli drugemu povedati, kdo se skriva za nickom.
Pa lep pozdrav iz deževne Gorenjske!

Pa ne se toliko jezit, škoduje lepoti!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:36:29   
Maxica
Čisto prav si ukrepala:bravo:. Nenazadnje si ti njena mamica, in ti si tista, ki bi vstajala sredi noči zaradi njenih morebitnih reakcij na tako alergeno živilo kot so arašadi v smokijih. Sicer pa res ne gre za smokije-gre za princip! Drži se tega načela-otrok še prehitro pogrunta, kaj je lažje in boljše. Zakaj bi jedel zanič zelenjavo, če je pa piškot toliko boljši, a ne?!:zmeden: A se bodo oni potem ubadali z njeno prehrano, ko v usta ne bo hotela dati ničesar drugega kot sladkarije? Se bodo oni ukvarjali z njo, ko bo imela probleme s težo? Morda preveč potenciram in pretiravam, a na to je treba gledati tudi s te plati. Zakaj pa ji ne ponudijo (če ji že morajo kaj ponuditi:zmeden:) kakšnega sadja?
Jaz ne vem, a so povsod isti, ali kaj?! Jaz tudi povsod, kamor gremo na kakšne obiske h kakšnim tetkam in babicam, sitnarim in težim, naj ga vendarle nehajo pitati z raznimi umetnimi in sladkimi rečmi. In veljam pač za tečko-pa kaj-vse v dobrobit mojega otroka. Saj bo kmalu dovolj velik, da bo še vse jedel, a ne?!
Srečno!:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:37:47   
anajmad
Vidiš kaj dela žlahta:)-:)-:zmeden::zmeden:
en lp:morje:D.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:43:48   
muki1
maxica, mogoče si malenkost res spotencirala :)- ampak načeloma se strinjam. Verjetno še bolj kot smoki najeda tisto vsiljevanje neke še nedovoljene hrane in prepričevanje staršev, da delajo narobe, da je otrok bogi, če še tega ni probal. Jaz sem Neži že dala za probat smokije :ups: :ups: , ampak ji vseeno nebi dovolila da se nažira nekih svinjarij. Pri meni je problem v vrtcu, ko jih vsak dan zalotim, da nekaj meljejo. Danes so jedli bobi palčke, včeraj kekse za marmelado, mislim..... Dobro, stari so vsi več kot eno leto, ampak to so tudi svinjarije. Pa kaj, naj prepovem mojemu otroku to dajati, pa bodo vsi dobili ona pa ne? Nimam srca tega narediti, čeprav zdaj tu na RR viham nos nad tem početje.
Pa lep pozdrav

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 22:45:41   
**Petra**
Tud men gre to na živce, ko skoz nekdo skače vmes s tisoči nasveti, da pa to in to pa že lahko papca.

Če jst tega ne dovolim, pač ne bo jedla. Takih vsiljivcev ne maram. Ko se bom jst odločla, da ji bom določeno živilo oz. kaj za posladkat dala za probat, ji pač bom. Do takrat pa teh stvari ne bo jedla.

HuAnita, čist prov si reagirala.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 23:14:51   
žiža
sem zdele vso zadevo prebrala in ugotovila, da tale poštar daje občutek kot da je on jaz. :ups: No jaz nisem poštar. Častna! Sem prej na alergijah nekaj smokije omenjala, pa po privat sem ti pošiljala pozdrave iz namočene gorenjske... Mi ni nič jasno. Jaz mojim sem pa tja dam kakšen smokec, ker od mnogih stvari, ki jih ne sme jest glih smokci ne vsebujejo sestavin na katere je alergična. Drugač pa držim s tabo, ti si mama in ti si ta glavna pri vzgoji. :rozica:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Smoki - grrrrrrrr
5.7.2005 23:37:05   
polona2
Jaz tudi popenim, ko ji dajejo skoraj vse po vrsti in se jim dobro zdi,
sicer zaradi smokijev še nisem nikomur zatežila, ker ji jih tudi sama kdaj dam, me pa stvar zelo, ZELO moti :grrr::grrr::grrr::grrr:!!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Smoki - grrrrrrrr
6.7.2005 7:42:01   
puncica
jst sem tud bla včeraj jezna, ker ko sem se ustala popldne za pol urce sem zakinkala je moj dragi veselo pital tamalo s smokiji:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Jst pa ponorela da kaj mu je, da ne more tolk tega jest, pa bla bla bla, on pa sam, ja a misliš da zarad teh 5 smokijev bo pa vse narobe al kaj. Ja no pa sem vzela vrečko pa jo vrgla v smetim, ne vem zakaj se nista raj na češne spravla .:zmeden2: Do smokjev imam pa res odpor, pa do bobi palčk, pa čipsa.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Smoki - grrrrrrrr
6.7.2005 7:42:40   
Anonimen
Ah...

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Smoki - grrrrrrrr
6.7.2005 7:53:29   
BARBARA R.
SAMA najbolje veš kaj je za TVOJEGA otroka najboljše.Zamaši ušesa in ignoriraj pametnjakoviče, v nasprotnem primeru se boš še preveč nasekirala......
Tudi jaz se.Kristina je sedaj v varstvu sicer znanih ljudi, a kljub temu me je groza, ko pomislim kaj ji ponudijo za popoldansko malico.Skorajda komaj čakam, da začnemo z vrtcem.

Uspešno uvajanje!

:muca:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?