Maxica -> Smoki - grrrrrrrr (5.7.2005 22:36:29)
|
Čisto prav si ukrepala:bravo:. Nenazadnje si ti njena mamica, in ti si tista, ki bi vstajala sredi noči zaradi njenih morebitnih reakcij na tako alergeno živilo kot so arašadi v smokijih. Sicer pa res ne gre za smokije-gre za princip! Drži se tega načela-otrok še prehitro pogrunta, kaj je lažje in boljše. Zakaj bi jedel zanič zelenjavo, če je pa piškot toliko boljši, a ne?!:zmeden: A se bodo oni potem ubadali z njeno prehrano, ko v usta ne bo hotela dati ničesar drugega kot sladkarije? Se bodo oni ukvarjali z njo, ko bo imela probleme s težo? Morda preveč potenciram in pretiravam, a na to je treba gledati tudi s te plati. Zakaj pa ji ne ponudijo (če ji že morajo kaj ponuditi:zmeden:) kakšnega sadja? Jaz ne vem, a so povsod isti, ali kaj?! Jaz tudi povsod, kamor gremo na kakšne obiske h kakšnim tetkam in babicam, sitnarim in težim, naj ga vendarle nehajo pitati z raznimi umetnimi in sladkimi rečmi. In veljam pač za tečko-pa kaj-vse v dobrobit mojega otroka. Saj bo kmalu dovolj velik, da bo še vse jedel, a ne?! Srečno!:sloncek:
|
|
|
|