|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smeh : ))
20.3.2005 16:48:08   
petraCBU
Kolegica mi je predavala o tem kako otročki v naših trebuščkih vedno vedo kakšne volje smo (se popolnoma strinjam) in da imajo zelo ugoden občutek kadar se smejimo :):):) Naš smeh jih sprošča, masira in jih polni s hormoni sreče. Smejmo se čim več! :)
Mene je prejle dragi spet v smeh spravil :)- Ponujal mi je en antipatičen sirni namaz in sem ga vprašala, če hoče, da ta mali še bruhajo v meni, ne sam lulajo! ;) Pa je že dobil velike oči: "A kar lulajo tud notri?" :)-
Ja, lubi moj, a misliš, da ven hodijo?!?! :)-:)-:)-
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.3.2005 17:36:13   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ma mu ni bil nič jasno pomoje;)

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2005 19:28:52   
Maša
No, zdaj vam pa še jaz povem eno prisrčno anekdotico, da sem malo nasmejete-sem 4 letni deklici povedala da imam v trebuščku malega dojenčka in me prime za bušija in vpraša : JA kje se pa to odpre!?:)-

Simpatično, a ne!?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2005 22:45:11   
sabini
Bom pa še jaz povedala ....Danes je bila kolegica pri meni ima 3.leta starega fantka . Pa mi reče , ko pogleda moj trebuh: Joj ti maš pa tak trebušček, kot da bi eno velko žogo pojedla. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2005 8:57:50   
zara3
Evo, še jaz povem:
Zadnjič je bila pri meni prijateljica z svojo 3 letno pupo. Smo ji povedali, da imam v trebuščku dojenčke in je zaradi tega trebušček okrogel. Mala dama se ni strinjala in mi je kar lepo povedala, da bom morala bolj pogosto kakat, pa ne bom imela takšnega trebuška.:):):)
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2005 11:36:39   
ninocka
Kolegica, ki je spet noseča, ima doma že 2,5 let starga fantka. Tamal ve, da ma mamica v bušiju dojenčka in ko so ga zadnjič kopali in ga je očka prijel čez pas, ko ga je iz banje dvignu, ga je tamal ful zgroženo pogledu in reku:
"Ati, ne smeš me čez bušija prijemat, ker boš dojenčka stisnu!" :)- :)-
Jp, sine je trdno prepričan, da nima samo mami dojenčka v trebuščku, ampak tudi on! :) :)

Otroci so glede izjav itak zakon!

LP, :rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2005 12:37:06   
rouzi
haha, ja te so dobre. moj me je tud pogledu kukr da sem zmešana ko sem rekla da lulam in kakam od obeh...

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2005 15:19:51   
Talči
Še naša zgodbica:
Včeraj sva bila z možem na obisku pri paru, ki ima 20 tednov starega sinčka. Ko smo mu pokazali moj trebušček in povedali, da je noter mali dojenček, je rekel, naj si slečem hlače, ker tako da ga ne vidi. Tipično moški..:sloncek:
LP
Talči
21 2/7

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?