Smeh : )) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petraCBU -> Smeh : )) (20.3.2005 16:48:08)

Kolegica mi je predavala o tem kako otročki v naših trebuščkih vedno vedo kakšne volje smo (se popolnoma strinjam) in da imajo zelo ugoden občutek kadar se smejimo :):):) Naš smeh jih sprošča, masira in jih polni s hormoni sreče. Smejmo se čim več! :)
Mene je prejle dragi spet v smeh spravil :)- Ponujal mi je en antipatičen sirni namaz in sem ga vprašala, če hoče, da ta mali še bruhajo v meni, ne sam lulajo! ;) Pa je že dobil velike oči: "A kar lulajo tud notri?" :)-
Ja, lubi moj, a misliš, da ven hodijo?!?! :)-:)-:)-
P.

wawa -> Smeh : )) (20.3.2005 17:36:13)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ma mu ni bil nič jasno pomoje;)

Maša -> Smeh : )) (20.3.2005 19:28:52)

No, zdaj vam pa še jaz povem eno prisrčno anekdotico, da sem malo nasmejete-sem 4 letni deklici povedala da imam v trebuščku malega dojenčka in me prime za bušija in vpraša : JA kje se pa to odpre!?:)-

Simpatično, a ne!?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

sabini -> Smeh : )) (20.3.2005 22:45:11)

Bom pa še jaz povedala ....Danes je bila kolegica pri meni ima 3.leta starega fantka . Pa mi reče , ko pogleda moj trebuh: Joj ti maš pa tak trebušček, kot da bi eno velko žogo pojedla. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

zara3 -> Smeh : )) (21.3.2005 8:57:50)

Evo, še jaz povem:
Zadnjič je bila pri meni prijateljica z svojo 3 letno pupo. Smo ji povedali, da imam v trebuščku dojenčke in je zaradi tega trebušček okrogel. Mala dama se ni strinjala in mi je kar lepo povedala, da bom morala bolj pogosto kakat, pa ne bom imela takšnega trebuška.:):):)
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

ninocka -> Smeh : )) (21.3.2005 11:36:39)

Kolegica, ki je spet noseča, ima doma že 2,5 let starga fantka. Tamal ve, da ma mamica v bušiju dojenčka in ko so ga zadnjič kopali in ga je očka prijel čez pas, ko ga je iz banje dvignu, ga je tamal ful zgroženo pogledu in reku:
"Ati, ne smeš me čez bušija prijemat, ker boš dojenčka stisnu!" :)- :)-
Jp, sine je trdno prepričan, da nima samo mami dojenčka v trebuščku, ampak tudi on! :) :)

Otroci so glede izjav itak zakon!

LP, :rozica:

rouzi -> Smeh : )) (21.3.2005 12:37:06)

haha, ja te so dobre. moj me je tud pogledu kukr da sem zmešana ko sem rekla da lulam in kakam od obeh...

Talči -> Smeh : )) (21.3.2005 15:19:51)

Še naša zgodbica:
Včeraj sva bila z možem na obisku pri paru, ki ima 20 tednov starega sinčka. Ko smo mu pokazali moj trebušček in povedali, da je noter mali dojenček, je rekel, naj si slečem hlače, ker tako da ga ne vidi. Tipično moški..:sloncek:
LP
Talči
21 2/7

Stran: [1]