Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 19:52:12
|
|
|
|
sanja nk.
|
veliko jih je ...raje najdi kakega da ga hrvat poje in je v slovenščini..............ne boš ga našla
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 20:47:05
|
|
|
|
gita10
|
Sanja sory ampak obstaja jih več jaz mislim, hrvaški komadov prevednih v slovenščino ( prvo večina Vernerjevih, skoraj vse Oliverjeve pesmi imajo slovensko različico....)
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 20:48:52
|
|
|
|
sanja nk.
|
upsss prinam pozabila sem na oliverja .... , drugače pa werner je zame slovenec , saj živi tukaj že dolgo
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 21:36:26
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. drugače pa werner je zame slovenec , saj živi tukaj že dolgo In on sam se ima za Slovenca, njegova domovina je Slo in Piranski zaliv bi priključil Slo - to vse je povedal Ladu in Juriju ... fejst dečko, ni kaj
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 22:02:30
|
|
|
|
Nikita***
|
Moj "omiljeni" Zoran Predin ima ves album v hrvaščini in sicer Za šaku ljubavi. Njegove komade pojejo: 01. Ljepa, dok me ljubiš - Massimo 02. Ostani danas tu - Martina Vrbos i Matija Dedić 03. Vilenjak - Aki Rahimovski 04. mladom studentu i udanoj ženi - Massimo 05. Sve je tvoje - E.N.I. 06. Osoba A – Zoran Predin 07. Za šaku ljubavi - Gibonni 08. Umorni čarobnjak - Arsen Dedić i Martina Vrbos 09. Čekaj me - Dado Topić 10. Digestivo del Bizgo - ArtBiro Quintett
< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 27.3.2009 22:03:36 >
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 23:52:49
|
|
|
|
Nur
|
Se mi zdi da tudi Lenderova 2 hrvaška komada, slišala sem pa tudi že hrvaško različico V dolini tihi...
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 23:53:27
|
|
|
|
Nur
|
Aja, če želiš...sporoči na ZS...pa ti jih pošljem na mail
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 28.3.2009 7:59:25
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. drugače pa werner je zame slovenec , saj živi tukaj že dolgo In on sam se ima za Slovenca, njegova domovina je Slo in Piranski zaliv bi priključil Slo - to vse je povedal Ladu in Juriju ... fejst dečko, ni kaj sam je povedal, da je začel kariero na hrvaškem, izdal dva albuma, pa ga očitno nihče ni hotel poslušat . Isto je z Bornom...pozabila sem ime... Hja na hrvaškem ni več placa za takšno stokanje, pa so prišli k nam Tudi Nuša Derenda je zapela v hrvaščini, mislim, da se je tudi prijavila na Doro,
< Sporočilo je popravil mika -- 28.3.2009 8:01:54 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?