|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slinjenje in zobki
15.12.2004 21:00:31   
Babsy

Kdaj začnejo rasti zobki? verjetno različno, pa vendarle me zanimajo vaše izkušnje.
Naš Aleks ima sicer komaj tri mesece in pol. Se sicer že zelo slini in nenehno tišči palček in roke v usta. MIslim, da še ni čas za zobke.

Je katera poizkusila nastavek za masiranje dlesni? Se dobi en tak nastavek, ki si ga natakneš na prst in mu s tem masiraš dlesni. Menda je fino ob rasti zobkov, pa tudi kasneje za čiščenje.

Lp
Babsy
:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slinjenje in zobki
15.12.2004 21:17:30   
NinaŠ
Anže se je začel slinit in vse tiščat v usta pri 3 mesecih, prvi zobek pa je dobil pri 7 mesecih.
Glede nastavkov za masažo dlesni ti ne znam svetovat, ker jih nismo uporabljali, lohk pa povem, da vse kar ni hotel "žvečiti" so bila ti razna grizala. LP

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slinjenje in zobki
15.12.2004 21:43:53   
CUKRČEK
ojla,
tudi moja :duda: je pri 3 mesecih imela stalno prste v ustih in že od takrat se toliko slini, da stalno menjamo slinčke. Toda zob še vedno nima :zmeden2:

Pediater mi je rekel, da slinjenje nima nič veze z zobki (da se slini pač zaradi bolj delujoče žleze slinavke ).

lp:zaspan:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slinjenje in zobki
15.12.2004 21:47:47   
Sonka
Ali misliš prstne zobne ščetke? Mi jih uporabljamo oz. od 5 meseca, ko smo dobili prva zobka, čistimo zobke z njimi.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slinjenje in zobki
15.12.2004 21:50:25   
puri
Moj prvi :duda:je dobil prvi zobek že pri treh mesecih,drugi:duda:,pa je star 5 mesecev,pa še nima nobenga,se pa zeloooooooo slini!

Nastavka za masiranje dlesni pa še ne poznam,bi ga pa tudi jaz kupila!:kuza:

lp

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slinjenje in zobki
16.12.2004 7:57:46   
Babsy
Ja, gre za prstne nastavke. Sem pogledala v Baby centru, pa jih imajo od Baby confort (dva v paketu staneta malo pod jurja)ali pa Chicco (samostojna, ni za na prst, pa stane 1300 SIT).
Bomo poskusili, pa vidim kako mu bo všeč.

Lep dan
Babsy
:bravo:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slinjenje in zobki
16.12.2004 8:00:30   
dory
Maj se je zacel slinit pri cca 3 mesecih...prvi zobek je dobil pri 5mesecih...nismo pa uporabljal nobenih nastavkov...se calgela si mu nisem upala dat...

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slinjenje in zobki
16.12.2004 8:59:44   
jagoda
Adam se je začel slinit že pri dveh mesecih. 1. zobek je dobil pri 4.M, 8 dni za prvim pa še drugega.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?