|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slinčki
28.2.2005 18:08:07   
Ropotuljica
Pozdravljene,
počasi sem začela nakupovat za našega malega, pa me muči cel kup vprašanj. Danes so na vrsti slinčki. Sem jih videla v Millerju in Leclercu, pakirane po 7 skupaj, pa jih nisem upala vzet, ker si nisem o tem še nič prebrala, sama pa itak nimam pojma, kako in kaj. A moraš bit pri nakupu slinčkov na kaj še posebej pozoren? Kaj se najbolj obnese (katera velikost, oblika, material ...).

Hvala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slinčki
28.2.2005 18:19:16   
mika
obvezno morajo bit plastificirani na zadnji strani.

mika
:sloncek:

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slinčki
28.2.2005 18:25:48   
polona2
Se strinjam z Miko, lp!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slinčki
28.2.2005 18:53:35   
Jančika_
Imam kar nekaj takih, ki niso plastificirani. Ti se fajn obnesejo za normalne slinaste dni:). Drugače pa so boljši plastificirani. Posebej za hranjenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slinčki
28.2.2005 18:54:23   
Jančika_
Aja, praktično je, če se zapirajo na ježka.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slinčki
28.2.2005 19:05:36   
Mojca P.
Fino je ce se jih sme likati (vseh plastificiranih naj se ne bi).
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slinčki
28.2.2005 19:08:12   
KIRA
se strinjam z miko. skoz navadne vse skoz pride.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slinčki
28.2.2005 21:38:14   
Anja167
Čisto celi plastični pa niso fajn. Mi imamo dva taka. En je čisto trd in ima spodaj zavihek, da se notri zadrži tekočina. Ja, to je že fino, ampak našega pa žuli okrog vratu, da postane čisto živčen. Skratka, neuporabno. Potem imamo pa še enega mehkejšega. Je mami mislila: Kako bo fino, ker se ta okrog vratu zaveže na trakce. Ker pa na dnu nima zavihka, ki bi štrlel navzven, vsa tekočina lepo spolzi po plastiki na hlače, majčke, skratka, vse je mokro. Za kaj so torej taki slinčki sploh uporabni?

V glavnem, s poskusi in napakami smo se naučili, da so najboljši tekstilni slinčki, zadaj plastificirani. Taki lepo popivnajo tekočino. Jih pa potrebuješ kar precej, saj jih kar naprej daješ v pranje. Pa ne pričakovat, da bodo kdaj še lepi, razen ko so novi. Ker jih pereš na 40, pač ne gre zadeva ven 100-odstotno. In res je, morajo biti na ježka (tamalim se pač ne da čakat, da jim zavežeš slinček okrog vratu).

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slinčki
28.2.2005 21:44:47   
Jančika_
Mi imamo enega samega čisto platičnega od Mothercare, takega mehkega, pa se zaenkrat kar fajn obnese.

Edini minus pri ježkih je to, da je naš Basi že ugotovil, da se ga da z malo sile in vztrajnosti fajn dol potegnit, ko mami in ati ne gledata:)-.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slinčki
28.2.2005 21:44:49   
Anja167
Velikost naj bo pa neka srednja. Naj imajo po dolžini kakih 15 cm. Če so krajši, gre zadeva lahko hitro mimo, če so daljši, se pa lahko kam zatikajo, ko otrok sedi v stolčku. No, ne vem. Vsekakor ne prekratki. Fino je, če je slinček toliko širok, da prekrije širino trupa, ker ko se otrok vrti naokrog, obrača glavo, gre hrana od skrajne leve do skrajne desne.

Mimogrede, v DM imajo tak slinček (Chicco), ki je kot ena tekstilna pelerinca, z rokavčki, za starost od 6 do 24 mesecev. Izgleda fajn, samo ne bomo preverili, ker je malo drag (okrog 5000 SIT). Ne pa kupiti podobnega v BC, ker je absolutno premajhen.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slinčki
28.2.2005 21:46:44   
Jančika_
V katalogu od Toysa je ena taka plastična pelerinca - slinček za 4€. Zgleda vredu, samo ponj je treba daleč:).

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Slinčki
28.2.2005 21:53:04   
taca
Hojla!
Jaz sem kupla tiste v Leclercu (7 pakiranih). So super. Zadi so plastificirani. Drugač so pa tud tisti iz H & M (3 za 990 sit) zadi na ježka kar fajn.
LPT

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Slinčki
28.2.2005 21:54:41   
taca
Hojla!
Jaz sem kupla tistih 7 pakiranih v Leclercu. So zelo dobri, zadi plastificirani. V H & M majo tud dobre 3 kom za 990 sit. Taki zadi na ježka.
LPT

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Slinčki
28.2.2005 21:58:05   
Annny
Še nekaj glede zapiranja na ježka...v sušilcu mi je ta ježek potrgal kar nekaj tetra plenic:(

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Slinčki
28.2.2005 22:34:04   
Jančika_
Ja, zapret ga je treba pred pranjem in sušenjem. Meni se je to tudi prvič naredilo, zdaj pa pazim pri zapiranju, pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Slinčki
28.2.2005 22:37:03   
KIRA
- da dopolnim moj post od prejle - čist plastični tud ne - vsaj zame- mam spodaj plastificirane, zgoraj pa frotir. sam so na trakce. to ni glih najbolj - malo motijo bolj kot ne...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Slinčki
28.2.2005 23:29:06   
Annny
Ja, trakci so res nepraktični...naša toliko časa vleče in cuka slinček, da se odvežejo, potem ga pa potegne dol. Boljši je ježek. Jaz slinček dodatno zatlačim za žabice oz. hlače, da pozabi na to, da ga ima gor in ga ne vleče. Drugače je z 'gužvanjem' slinčka bolj zaposlena, kot s hrano:)-

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Slinčki
1.3.2005 22:28:27   
mala Zala
Meni so zelo fajni tudi Disney-evi, ki so na spodnji strani plastificirani, zapenjajo pa se na net. Imajo jih v BC in Arielu. V BC so cenejši (mislim, da je cena za enega okrog 800 SIT, v Arielu pa čez 1000 SIT). Saj so res dragi, ampak jaz jih imam že od Zalinega 1. meseca naprej, perem jih na 60° in redno sušim v sušilcu. Pa so še vedno kot novi. Žal tega ne morem reči za Mothercare-ove (7 plastificiranih v kmpl. za 1100 SIT), ki sem jih kupila veliko kasneje, pa so že vsi v smeteh:(). Res pa je, da nimajo prav velike izbire. Mislim da so trije ali štirje različni motivi.

So pa fajni tudi H&M, tisti, ki so trije v kmpl. za 990 SIT. Taki majčkeni, za ven, glih toliko, če kaj priteče iz ustk.

Fajn kupujte! Lp:kuza:!

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.