|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slikanje maternice
11.4.2006 17:30:34   
enya
Kako to zgleda oz. kako in v kolikšnem času to opravijo v Izoli?

Hvala in lp,
Enya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slikanje maternice
12.4.2006 0:19:05   
Anonimen
Če boš malo pobrskala po tem forumu boš našla vse informacije. Jaz ti bo samo prekopirala mojo izkušnjo:
Ravnokar pa sem prišla iz celodnevnega "obiska" Izolske bolnišnice. Zjutraj ob osmih sem bila že na sprejemu. Tešča. Napotili so me najprej na klasičen ginekološki pregled, v laboratorij in nato na ginekološki oddelek.
Tam so me oblekli v "krasno" pižamo in dobila sem infuzijsko iglo v levo roko. Tako sem počakala do druge ure popoldan, ko me odpeljali v rendgen sobo, za HSG.
Dobila sem nek opijat v žilo in mi ni bilo nič kaj prijetno. Strop se je vrtel in malo mi je bilo slabo. Nato mi je ginekolog vstavil inštrumente in to je mene precej bolelo, ko je nastavil to na maternični vrat. Prav nič luštno ni in me je bolelo. Tekočina pa ne boli. Jemanje inštrumentov stran pa tudi boli.
Izvid: maternica normalna, vse uredu, jajcevodi normalno in hitro prehodni, skratka vse super. Domov so me odpustili okrog pol šestih zvečer z rendgenskimi slikami za spomin
Torej sem preživela.

(odgovor članu enya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2006 10:50:21   
Anonimen
naj še jaz povem svojo iskušnjo... menis so hsg delali lani junija in naj povem, da ni bilo nič groznega, kot nekakšen ginekološki pregled, le da je položaj malo bolj neroden in drugega me ni nič motilo, mogoče tudi to, da je bilo kup študentov zraven, ko so mi delali hsg...mogoče me ni bolelo zaradi tega, ker sem imela prehodne jajcevode

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2006 14:07:52   
enya
Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2006 15:10:35   
anadejka
Enya slikanje maternice oz.HSG zgleda tako,da se uležeš pod rentgen,biti moraš popolnoma sproščena ko ti zdravnik v vagino vstavlja kateter(če boš napeta ali živčna boš krvavela in bolelo bo)misli na nekaj drugega(npr.da si na plaži in ližeš sladoled),nato ti bo zdravnik not spustil eno plavo tekočino.Tam kjer se bo na ekranu obarvalo pomeni da je prehodno in je vse O.K.,če se ne obarva pomeni,da imaš zamašene jajcevode,ampak ti jih že s to tekočino lahko prepucajo(če ni nič hujšega).Občutila boš pritisk in rahlo te bo uščipnilo v jajčnikih,ampak hvala bogu to traja samo par sekund.Par dni prej moraš še dati kri da ti pregledajo sedimentacijo(če si zdrava) in en dan prej moraš vzeti odvajalo da se spucaš in ješ samo lahko hrano.
Srečno!!!

(odgovor članu enya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?