|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slano pecivo
8.2.2008 19:20:19   
melanija
Nekaj sem že dobila po prejšnjih temah, sam vseeno sprašujem če ima katera še kakšen recept razen rogljičkov in slanega peciva iz listnatega testa. 

Moram namreč nekaj speči za v nedeljo, slanega in ne vem kaj bi še poleg tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slano pecivo
8.2.2008 19:32:41   
Gina
Ne razumem, a ti bi rada še kak recept za slano pecivo al bi rada za sladke reči iz listnatega testa ali bi nekaj drugega slanega spekla iz listnatega?

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 22:34:06   
melanija
Še kakšen recept za kaj slanega bi, mislim da nisem tako slabo napisala da ni razvidno že iz naslova da iščem slano pecivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2008 5:42:38   
Hope2
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9545 zelo dobri grisini

ali pa listnato testo razvaljaj, narežina trakce (ali kako drugo obliko) namaži z jajcem, posuj z makom,sezamo, sirom, lanenin semenom..... ali namaži z paradižnikovo mezgo (pelati), posuj z origanom in sirom ter speči. Pri zadnjih lahko zarežeš daljše trakove in jih potem namazane zaviješ v dve roladi (da zgleda kot oči). V glavnem s tem se lahko igraš, samo domišljija naj delauser posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2008 11:01:39   
nuala
Slane muffine? S slanino ali koščki paradižnika ali sirom, nešteto možnosti.
Ali pa foccacio ( ne vem, če sem napisala prav ); naredoš testo za pico. Namesto obloge za pico pa samo narediš luknjice, poliješ malo olivnega olja in dodaš npr. po eno od naslednjih stvari: grobo sol, rožmarin, koščke sušenega paradižnika, na trakove zrezano papriko, na koščke zrezane olive, sezam...
Spečeš kot pico, meni je to res super. Zraven pa vino ( jaz ponudim rdeče ), olive in feto.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!