Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Gledam ene recepte za slaščice iz Albert keksov, pudinga in jabolčne čežane. Ena je napisala, da med puding doda sladko smetano. Lahko v vroč puding (ko je še tekoč) dodaš sladko smetano? Da se ne bo kaj sesirilo...je treba smetano stepst ali kar vliješ?
RE: Sladka smetana v vroč puding? 3.2.2009 15:32:58
Felicita
u mater, ta recept je pa za 20 ljudi al kaj? mi delamo sicer podobno reč, ki ji rečemo jabolčne kremšnite, in majo pač plast albert piškotov, plast jabolk s pudingom in potem stepeno smetano. sam delam čist po občutku tko da se mi sanja ne, kok česa...
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: Sladka smetana v vroč puding? 3.2.2009 15:46:59
wing
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
u mater, ta recept je pa za 20 ljudi al kaj? mi delamo sicer podobno reč, ki ji rečemo jabolčne kremšnite, in majo pač plast albert piškotov, plast jabolk s pudingom in potem stepeno smetano. sam delam čist po občutku tko da se mi sanja ne, kok česa...
Aja, pa res. Pripela sem samo recept (morda za večjo zaključeno družbo ), sicer delam to sama tudi kot Felicita, po občutku,....ker to je res simple od simple pecivo.