|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost v avtu
18.9.2007 17:57:00   
benika
Naš fant je star 2 leti in zadnje čase opažam, da mu je v avtu med vožnjo rado slabo in potem joka ali celo bruha. A je kakšna varianta, da mu olajšamo vožnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost v avtu
18.9.2007 18:50:22   
mily
 Evo, naša je enaka! Vedno kadar se peljemo malo dlje in če je preveč ovinkasta pot, jo začne bolet trebušček. Žal se ne da nič pomagat, vsaj jaz ne znam. Ponavadi se pogovarjava ali pa dam kako njeno pesmico gor, da se malo zamoti.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 19:16:06   
Gina
Našemu pomaga, če dam gretje na minimum, se pravi gretje čisto ustavim, da je bolj hladno, pa če peljem zelo počasi. Če je oblečen v jakno, mu jo dam dol, če ni premrzlo. Vedno mu je mnogo bolj slabo, kadar je malo prehlajen. Če je čisto zdrav, brez zamašenega noska ali malo hripavega grla, mu je redko slabo. Bolj kot je prehlajen, prej mu je slabo.  
Slabo mu je pa skoraj vsako jutro, razlika je le v tem, pri katerem ovinku vožnje do vrtca mi to pove.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 22:27:14   
NEVA-1
mi mu za daljše vožnje damo pol tablete proti slabosti (dramina), vsaj pol ure prej, zaenkrat pomaga...  slabosti so se začele, ko je bil star dve leti

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 8:00:55   
Blink1
Mi za daljše ture tudi damo pol tabletke.

Je pa tudi dosti pomagalo letos, ko smo za na pot na morje kupili prenosni DVD in je gledala risanke. Pa eno zavesico na okno, da se ven nič ne vidi.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 8:16:16   
mojsoncek
Pol ure pred voznjo malo cokolade, med voznjo pa kaksno bobi palcko. Meni je to vedno pomagalo na daljsih voznjah, "recept" sem pa v eni reviji zasledila... Pa v avtu naj ne bo pretoplo, bolje bo, da je malo bolj sveze.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 8:41:01   
Nika v službi
Benika, a si že poskusila s staro zvijačo - flajšter (hansaplast, obližuser posted image ) čez popek? Deluje, preverjeno.

Sicer pa kot so ti že ostale svetovale - kaka tabletka, svež dotok zraka, ukvarjanje, da pozabi....

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 9:07:57   
Lenny
Pri nas poleg že napisanega velja tudi to, da se pred vožnjo ne pije veliko. Nekaj požirkov, več pa ne. Med vožnjo tudi po požirkih. Če je imel preveč tekočine v želodčku, je skoraj vedno bruhal.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?