|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost
9.2.2005 14:51:45   
Čiračara
Ali ima katera kakšen nasvet, finto, da malo ublažim te slabosti.Ne gre za zelo hude slabosti, ampak vseeno se počutim popolnoma izčrpana in brez volje.:(

Lp vsem9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabost
9.2.2005 15:27:12   
saba
ne vem kako ti pomagat, meni dela slabo samo če sem lačna, tako da takrat hitro nekaj pojem, pa je že boljše.

kako pa si si dala na predstavitev tisti lepi koledarček, jaz bi tudi:ups:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabost
9.2.2005 15:34:43   
Grascakinja
Oj,

pri meni je delovalo, da sem, še preden sem vstala iz postelje, pojedla kos prepečenca, riževega vaflja ali krekerja. Trik je bil, imet skoz malo hrane v želodcu, da je imel kaj za delat. Zato, da se ne bi na začetku preveč zredila ali pojedla preveč soli, priporočam riževe vaflje. Lahko jih mirno pomalo grizeš čez ves dan. Če te peče zgaga, pij Donat.
Glede izčrpanosti in brezvoljnosti pa je žal skoraj običajna - nekatere srečke so polne energije, jaz pa bi naprimer lahko stoje spala. Če je tako, lepo počivaj, spančkaj in se ne sili v stvari, ki ti ne pašejo. Posoda bo počakala, prah ne bo pobegnil...
Nekaterim pomaga tudi B kompleks, jaz sem jemala Kalcipan N za ženske v rodni dobi, ki imajo tudi folno kislino.
Zdaj se tvoja pikica najbolj razvija, zato pazi nase, zdravo jej, zmerno migaj in počivaj!
Lepo nosečnost!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabost
9.2.2005 15:36:48   
Grascakinja
Saba, za trakec poglej na debato:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=29390&idk=101

Upam, da link dela, če ne ga pa skopiraj v iskalno vrstico.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabost
9.2.2005 15:37:59   
saba
sem že hvala, jupi kako lepo

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabost
9.2.2005 15:51:45   
Grascakinja
Bravo Saba!!!!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?