Slabost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Slabost (9.2.2005 14:51:45)

Ali ima katera kakšen nasvet, finto, da malo ublažim te slabosti.Ne gre za zelo hude slabosti, ampak vseeno se počutim popolnoma izčrpana in brez volje.:(

Lp vsem9nebesa

saba -> Slabost (9.2.2005 15:27:12)

ne vem kako ti pomagat, meni dela slabo samo če sem lačna, tako da takrat hitro nekaj pojem, pa je že boljše.

kako pa si si dala na predstavitev tisti lepi koledarček, jaz bi tudi:ups:

Grascakinja -> Slabost (9.2.2005 15:34:43)

Oj,

pri meni je delovalo, da sem, še preden sem vstala iz postelje, pojedla kos prepečenca, riževega vaflja ali krekerja. Trik je bil, imet skoz malo hrane v želodcu, da je imel kaj za delat. Zato, da se ne bi na začetku preveč zredila ali pojedla preveč soli, priporočam riževe vaflje. Lahko jih mirno pomalo grizeš čez ves dan. Če te peče zgaga, pij Donat.
Glede izčrpanosti in brezvoljnosti pa je žal skoraj običajna - nekatere srečke so polne energije, jaz pa bi naprimer lahko stoje spala. Če je tako, lepo počivaj, spančkaj in se ne sili v stvari, ki ti ne pašejo. Posoda bo počakala, prah ne bo pobegnil...
Nekaterim pomaga tudi B kompleks, jaz sem jemala Kalcipan N za ženske v rodni dobi, ki imajo tudi folno kislino.
Zdaj se tvoja pikica najbolj razvija, zato pazi nase, zdravo jej, zmerno migaj in počivaj!
Lepo nosečnost!

Grascakinja -> Slabost (9.2.2005 15:36:48)

Saba, za trakec poglej na debato:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=29390&idk=101

Upam, da link dela, če ne ga pa skopiraj v iskalno vrstico.

saba -> Slabost (9.2.2005 15:37:59)

sem že hvala, jupi kako lepo

Grascakinja -> Slabost (9.2.2005 15:51:45)

Bravo Saba!!!!

Stran: [1]