|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slaboooo
28.1.2008 9:21:48   
urši*
Punce meni je tako slabo, bruham zjutraj , 1x-2x, potem seveda še zvečer skoraj vse kar pojem ... Razen kak jogurt mi obstane! Ne vem kaj naj, prvič mi je blo slabo, ampak niti približno ne tako kot mi je zdaj!
Imate kak nasvet??? Je še kateri tako???
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slaboooo
28.1.2008 9:37:33   
Tato
Urši, vse bo minilo, verjetno si v prvih tednih nosečnosti. Tudi meni je bilo zeeeelo slabo, večino časa sem preživela na stranišču, ampak je to minilo ... meni je zjutraj, predno sem vstala pomagal prepečenec, in edina hrana, ki je ostala v meni je bil toast ali kaka juhica. Vse to je trajalo do 12. tedna.

Še malo, pa bo kmalo za tabo. Potem se niti spomnila ne boš na te dneve. Te pa razumem, da ti je trenutno težko.

Lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2008 9:42:33   
sayuri
urši, edina tolažba, ki ti jo dam, je ta, da bo postopoma minilo. Meni je bilo tokrat tako slabo, da sem samo ležala. Po vsaki hrani sem bruhala. Slabost je trajala non stop - podnevi in ponoči. Želodec je obdržal le čokolino, bobi palčke in juhico (bučno ali brokolijevo). O mojih slabostih sem že veliko pisala. Nekaj časa mi je pomagalo žvečenje žvečilnih gumijev. Potem tudi to ni več zaleglo. Pila sem veliko vode. pomembno je, da veliko piješ, če bruhaš. Sama bom kmalu v 14 tednu, pa mi je tekom dneva še vedno nekajkrat slabo. Bruhala pa nisem ŽE 2 dni user posted image . Bo minilo....

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 9:59:07   
emaa
Sayuri jaz sem popolnoma nehala bruhat do 15. tedna, slabosti so bile še občasno prisotne, bruhanje pa le, če sem bila kaj na soncu (5 minut je bilo dovolj), kako sem vesela, da je mimo. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2008 13:06:38   
lali82
Joooooj si me zdaj spomnila na nosečnost...Jaz sem bruhala do 6.meseca vsak dan vsaj 5x. Sem mislila da me bo konec. Vsi okrog mene so govorili da je nosečnost eno lepših obdobij v življenjuuser posted image  jaz sem pa samo čakala da jo bo konec.Še porod mi je bil lažji... 
No od 6. meseca naprej sem se pa super počutila.
Tako da ti lahko rečem isto kot predhodnice: meni ni NIČ pomagalo, na žalost! Pa sem probala kar nekaj stvari - tko da počakat da mineuser posted image ...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.1.2008 13:16:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lali82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2008 14:01:12   
jana81
urši* jst hvala bogu nisem bruhala, slabo mi je blo le občasno, sem se pa držala tega kar je pisalo v eni knjigi, pa želodec ne sme biti nikoli prazen. in tako sem kar naprej nekaj glodala (kekse, sadej, bombone), zato sem verjetno tud v prvih mesecih pridelala več kg kot ostale.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2008 14:02:43   
Anonimen
Druga ti ne morem svetovati,kot to,da bo minilo .Men je bilo slabo do 17 tedna,in to tako,da sem že skoraj čisto obupala.Potem je pa kar na lepem minalo.S tem se tolaži,vem,da je hudo,pač spadamo med tiste nesrečnice,ko moramo te nevšečnosti dati skozi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2008 14:07:42   
jana81
žanka če smem vprašat s kerga konca štajerske pa si?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2008 15:05:48   
Anonimen
Jana81 sem ti poslala ZS

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2008 15:30:37   
branka87
koliko si pa noseča???

Men je blo tud ful slabo, pa pa sem ugotovila da sem preveč mešala
hrano; npr.: pojedla jogurt, mandarino al pa čokolado z juho pa
take stvari.... pa mi kislina ni pasala....

Probaj na dan pojesti podobne stvari... Če ne pa folno kislino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2008 16:09:21   
Naty*
Men je blo slabo od 10. do 18. tedna, ko sem že mislila, da ne bom sploh več zdržala so pa slabosti prenehale. Nisem skoz bruhala, bilo mi je pa slabo 24 ur na dan. Kar pomeni zjutraj, cel dan in tudi ponoči, ko sem se zbudila da bi šla lulat (vsaj trikrat na noč). Večinoma mi je pomagalo, da sem imela skoz nekaj v želodcu (tko kot je jana81 rekla), zato sem mela vedno pri sebi krekerje, prepečenec, riževe piškote al pa kakšno žemljico. To da veliko pij je zelo dober nasvet, je pa vprašanje, če lahko. Js sm šla bruhat že po dveh požirkih vode, zato sem mogla nujno pred tem kaj pojest.

Najboljše, da sama ugotoviš, kaj ti ustreza in kaj ne, kakega univerzalnega recepta pa žal še zdravniki nimajo. Ni kej drugega kot čakat da mine, čeprav se včasih zdi, kot da noben dan v življenju ne bo več minil brez slabosti. Ampak ni tako verjemi...js sm zdej v 25. tednu, pa mi je slabo samo še, če kaj takega pojem user posted image . Naj ti hitro mine....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu branka87)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2008 16:34:46   
majči22
tud jest sm opazila, da mi je slabo vedno takrat ko sm lačna oziroma nimam polnega želodca.
Tko, da tud jest kr naprej neki jem, pa je vredu.
Recepta, ki bi pa popolnoma izničil slabost pa mislim, da ga ni.
Mah punce bomo že dale to skoz. Sej pravjo, da mine:-)

Mejte se

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2008 16:41:50   
koala
Kot so že moje predhodnice napisale, bo minilo.
Jaz vem, da mi je bilo prvih 12 tednov nenormalno slabo, bruhala sicer nisem, mi je pa bilo skozi slabo, najbolj so pomagali albert keksi, prepečenec in ingverjev čaj, čečajev ne maraš paposkusi z ingverjevimi piškoti.
user posted image user posted image user posted image zate

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2008 9:56:45   
marjanaR
Baje pomaga B-komplex. To sem slišala najmanj od treh. Meni je bilo slabo do nekje 16. tedna in sem za B-komplex zvedela prepozno, tako da ... Poskusi.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2008 10:56:41   
urši*
Noseča sem 8t/5d slabo mi je pa zele že kr skor 4 tedne! Hvala vsem za tolažbo, vem da bo minlo, ampak mal sem mogla pojamrat je pol kr lažje user posted image
Glede b kompleksa bom pa šla v lekarno vprašat, drug teden mam pa itak prgled,tako da če prej ne izvem kaj pametnega , pa morda takrat!!!
lp, živajte tiste ki vam ni slabo , me druge pa še bomo user posted image

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.1.2008 10:56:44   
Alfabeta
Poskusi takole:
Zvečer si na nočno omarico pripravi kaj za prigrizek. Predno vstaneš pojej to. In potem ves dan po malo. Meni je bilo slabo do 6 meseca, vendar nisem niti enkrat bruhala, zahvaljujoč predvsem temu. Od začetka ko še nisem vedela kaj in kako sem takoj ko sem začutila slabost, nekaj pojedla. Največkrat kar čokolado, ta je bila pri roki. Potem pa sem pazila, da sem vsaki dve uri res nekaj jedla. Posledica je sicer bila pridobljena težauser posted image , ampak saj gre po porodu vse dol. Bolje pa malo več kg, kot pa to, da se ne moreš zložiti skupaj.

Sicer pa je bilo meni še bolj slabo po svežem sadju, predvsem jabolkih, ali pa po čem močnejšem, recimo kavi.

Upam, da bo kmalu minilo. To so pa "radosti" nosečnosti

LP

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.1.2008 11:00:11   
urši*
Ja saj vem skos nekaj jest...ampak meni se vse gabi, res , edino kaka juhca, ali pa jogurt in musli, vglavnem pa sploh nimam apetita! Pa še na težo bi mogla pazit ker sem v prvi nosečnosti imela proti koncu blago preeklamsijo, ker sem se velik zredila in mi je voda zastala...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2008 11:06:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urši*

Ja saj vem skos nekaj jest...ampak meni se vse gabi, res , edino kaka juhca, ali pa jogurt in musli, vglavnem pa sploh nimam apetita! Pa še na težo bi mogla pazit ker sem v prvi nosečnosti imela proti koncu blago preeklamsijo, ker sem se velik zredila in mi je voda zastala...

saj se ne rabiš najest. Samo malo prigrizni. Nakupi nekalorične stvari. Jaz sem si recimo kupila tiste riževe ploščice. Jaz jim rečem stiropor. Nima nič kalorij, želodec se pa potolaži. Saj daj samo malo v usta, toliko da želodec okoli prineseš. Aja, meni tolaženje z vodo ni pomagalo, mi je bilo še bolj slabo. Saj veš, ko pravijo, da če si lačen spij malo vode, pa bo. Meni ne.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.1.2008 12:39:40   
urši*
Evo sem zdele kr klicala ginekologa kaj lahko naredim pa mi je rekel, da če bo prehudo me o dal v bolnico ležat, drugače pa je rekel naj proban z b kompleksom ali pa b6.Tako da grem potem v lekarno in upam , da je kaj na tem!!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.1.2008 13:35:20   
saline
Boga, vem, kaj prestajaš. Sem tudi dala v prvi nosečnosti to skozi, v drugo upam, da mi ne bo treba, oziroma, da bo vsaj v bolj mili obliki. Meni je občasno pomagal čaj iz ingverja.
Želim ti, da bo hitro minilo!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.1.2008 20:27:12   
kekec in mojca
Urši, se mi kar smiliš, dobro vem, kako se počutiš. Ali jemlješ Tifol? Meni je moja G rekla, da ga po 8. tednu več ne rabim jemati, ker lahko tudi kaj prispeva k slabostim in da ga naj raje zamenjam s CentralMami.

Vendar meni niti to ni takrat pomagalo. Naj vsaj tebi čimprej mine!!!

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.1.2008 22:45:48   
sandra85
o punce, vem kako je to...meni je bilo slabo 12 tednov od jutra do jutra...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2008 15:05:44   
afroodita
Jaz s tem nisem imela problema idino da sem 2 krat skup padla u celiuser posted image .

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.1.2008 20:40:59   
ključek
oj!!!! sem na istem.....slabo, slabo, slabo......bruhanje je na sporedu vsak drug dan, cca. po 2x na dan. tudi jaz komaj čakam, da mine.user posted image

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!