Naty* -> RE: Slaboooo (28.1.2008 16:09:21)
|
Men je blo slabo od 10. do 18. tedna, ko sem že mislila, da ne bom sploh več zdržala so pa slabosti prenehale. Nisem skoz bruhala, bilo mi je pa slabo 24 ur na dan. Kar pomeni zjutraj, cel dan in tudi ponoči, ko sem se zbudila da bi šla lulat (vsaj trikrat na noč). Večinoma mi je pomagalo, da sem imela skoz nekaj v želodcu (tko kot je jana81 rekla), zato sem mela vedno pri sebi krekerje, prepečenec, riževe piškote al pa kakšno žemljico. To da veliko pij je zelo dober nasvet, je pa vprašanje, če lahko. Js sm šla bruhat že po dveh požirkih vode, zato sem mogla nujno pred tem kaj pojest. Najboljše, da sama ugotoviš, kaj ti ustreza in kaj ne, kakega univerzalnega recepta pa žal še zdravniki nimajo. Ni kej drugega kot čakat da mine, čeprav se včasih zdi, kot da noben dan v življenju ne bo več minil brez slabosti. Ampak ni tako verjemi...js sm zdej v 25. tednu, pa mi je slabo samo še, če kaj takega pojem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Naj ti hitro mine....
|
|
|
|