|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabe razvade
16.11.2004 13:18:04   
Tiamo
Punce moje pozdravljene,

sem odprla temo o slabih navadah, mislim pa na kajenje :zmeden::zmeden: Koliko nas je, ki kadi?

To je ena moja slaba navada k se je ne morem rešiti, čeprav imam slabo vest vsakič, ko prižgem enega. Vem, da je kajenje tudi eden izmed vzrokov neplodnosti..vsaj tako pravijo poznavalci. Pokadim jih cca 8 - 10 na dan (ob praznovanjih in ob kakšnem kozarču še več). Ko sem zvedela, da sem noseča sem prekinila s kajenjem. Vendar sem na dan SS spet enga prižgala, da sem umirila živce.

Iz anglije sem si naročila obliže, ki preprečujejo kajenje oz. delujejo kot ti ta novi kontracepcijski flajštri. Dala sem 15.000 SIT in kaj preberem med stranskimi učinki, da ga nosečnice nesmejo uporabljati?!:zmeden::zmeden:

Res ne vem kako se naj rešim te razvade, kako naj bom močna in rečem NE...pol pa pride še :hudicek: in smo spet na začetku.

Kaj menite, pozna kakšna recept..ne me samo grajat:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabe razvade
16.11.2004 13:25:57   
dory
Jaz sem kadila ko turk...nic me ni ustavilo....potem sem zanosila...s tistim trenutkom,ko sem izvedela,da sem noseca sem brez problema prekinila...nisem mogla unicevati se enega nedolznega zivljenja...pa ni blo panike...kjer je volja se vse da....sam volja mora bit...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabe razvade
16.11.2004 13:26:34   
Urša76
khm, hm, khm...(sam kašljam - prosim brez panike)

Tia74!

takole je to... jaz tud rauham. me je kar sram, ko bom tole zdaj napisala::ups::ups::ups:
lani sem zbolela /kao bronhitis/ pa sem že nehala kadit za dober mesec. in pol...
SEM IZPADLA SAMA PRI SEBI ENA HRUŠKA.
kako se ji že reče???
morda TEPKA???!!!
SPET SEM ZAČELA!:grrr::grrr::grrr:

tako da...
Tia moja zlata: če ti rata, kar še meni povej recept; se priporočam...

lp, urša

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabe razvade
16.11.2004 13:26:42   
sade
evo mene še ena grešnica:ups: tudi jaz pokadim cca 10 cigaret na dan. kaki dan več odvisno. Slaba vest, ja jo imam ampak ne tako, da bi kupila obliže.
Imam dosti prijateljic, ki so mamice in so kadile, res da ni to ravno dobra tolažba. Pač ljudje smo različni, ko bomo :nosecka: pa tak vse to odpade tudi brez obližev ne Tia74.
Tako da nisi sama v tej nezdravi razvadi.
lep dan vsem, jaz sem končala z :hudicek: in sedaj napadam na :roza: to bo pravi mesec, čutim :bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabe razvade
16.11.2004 13:26:42   
Anonimen
ne kadim, zdravo zivim:bravo:
nimam nobenega nasveta, mislim pa da je le volja pomemba..znanec je kadil od 18 leta(mogoce se prej), zdaj pri 40 je nehal.se je pac tako odlocil.vendar nekaj vedno rabi-tak da ima zalogo cigumijov:)-

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabe razvade
16.11.2004 13:26:58   
saba
Tia74
jaz te ne morem grajat ker sem še slabša kot ti.
pokadim celo škatljico na dan, prej sem manj, po SS pa živci in žalost delajo svoje.

ko sem zanosila sem tudi kao prenehala, moram pa priznat, da ko sem bila noseča sem pokadila 2 cigareta na dan, ker drugače ni šlo, pa tudi G. mi je rekel da do 5 na dan lahko. Raje cigaret je rekel kot živci, ker ga ne smete prižgat.

recepta žal ne vem. Ko bom spet zanosila bom pač probala nehat, ko bo na vrsti se bom ubadala s tem, zdaj se ne.:zmeden2:

lp
saba

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabe razvade
16.11.2004 13:27:40   
Anonimen
aja pokadil je po 2 skatli na dan, mogoce se kdaj vec:((

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabe razvade
16.11.2004 13:28:31   
pupika
Tia še ena, ki ima to grdo navado. Jaz se poskušam odvajati že od avgusta, pa mi še ni ratalo, samo zmanjšala sem, kar pa je tudi nekaj.
Je pa res če kakšen kozarček spijemo, potem tudi več pokadimo, ker potem še bolj paše.

Tudi jaz bi se zelo rada rešila te grde razvade, upam samo to, da ko bom zanosila, da mi bodo cigareti smrdeli.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slabe razvade
16.11.2004 13:33:44   
petja
Hej!
Odkar se trudiva za eno majhno pikico, poskušam zdržati brez cigaret, potem pride :hudicek:, pa spet skadim škatlico. Ampak kot sem že prej napisala, se od danes naprej ne obremenjujem več. Če mi bo zapasalo, SI BOM PRIŽGALA ENEGA ALI PA VEČ, ker se mi bo drugače zmešalo od razmišljaja o otroku, zakaj nisem noseča ...

Vem pa, da bi v istem trenutku, ko bi izvedela, da sem noseča, stran zmetala vse skrite zaloge v stanovanju, ki pa jih ni malo :):):).

Jaz mislim, da če kadimo, še ne bo konec sveta, že tako smo živčne, ker ne moremo zanositi, tako da mislim, da ne rabimo biti živčne na kvadrat ;).

Uživajte življenje v največji meri!!! :bravo::bravo::bravo:

Lp, Petja

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slabe razvade
16.11.2004 13:40:05   
Neža81
:pujs:Jaz sem tudi kadila ko turk 7 let ... od tega pet let aktivno......avgusta na morju mi ni pasalo, in od takrat še skadim samo kak cigaret med vikendom pa še to samo takrat če grem na kako kavo. Drugače pa se mi jih sploh nena več lušta. Moj je tudi nehal,zaj pa je spet začel.

Neža

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slabe razvade
16.11.2004 13:41:09   
Janja5
punce tudi jaz kadim tako da nas je več, ko sem lani zanosila sem takoj nehala potem ko pa je bila diagnoza izven maternično sem zopet začela. Ja kaj naj?
Ne morem nehat sicer pa če bi 100 % to da kadilke težko zanosijo, kaj potem šele narkomanke?

No ja saj bom enkrat nehala, če ne prej potem ko bom kmalu enkrat noseča.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Slabe razvade
16.11.2004 13:41:38   
Natka1
Jaz ne kadim, a vam iz mnogih zgodb lahko povem, ki sem jih slišala. Potrebna je le volja, trma,... Od tega trenutka dalje nobenega več.

Vsem vam, kadilkam, želim, da se vam čim prej uspe rešiti te grde in zdravju škodljive razvade.

Za vse vas :rozica::rozica::angel::angel::pujs::pujs: .

Natka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Slabe razvade
16.11.2004 13:41:45   
sade
hej Neža kaj pa po seksu ti ne paše???? Jaz najraje kadim po seksu!!!!:((

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Slabe razvade
16.11.2004 13:46:17   
Tiamo
Vse imate prav..kaj bi dala bi obstajala tabletka, jo poješ in se odvadiš kajenja, haha :bravo::bravo:

Evo kaj sem najdla, zdravilo Zyban. Odvajanje od kajenja z bupropionom je dokazano učinkovito in varno, če ga bolniki jemljejo v skladu z navodili. Bupropion (Zyban) ima temeljito raziskan in dobro znan varnostni profil. Nenikotinsko zdravilo bupropion (Zyban) pomembno zmanjša željo po cigareti in tudi odtegnitvene pojave med odvajanjem od kajenja.
Zdravilo z učinkovino bupropion (Zyban) je na voljo zgolj na zdravniški recept. Bodite posebno pozorni pri uporabi, če ste noseči ali pa obstaja verjetnost, da bi v kratkem zanosili, dojite,.... pol je pa bol da kadim.

Kolegica je imela cca 10 SS, vedno, ko je zvedela da je noseča je nehala kadit. Nazadnje pa se cigaretu ni odpovedala in v nosečnosti kadila (do 5 na dan). Danes ima zdravo punčko.....sej vem da so samo izgovori, ampak mal si moram vest oprat :bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Slabe razvade
16.11.2004 14:08:05   
anadejka
Jap tut Andrejka76 rada vleče da ne gasne,sicer ne več tako strastno kot včasih,ampaaaak......še zmeraj pokadim do 4 čike na dan,včasih pa tut čist pozabim.Res pa je,da vedno ko pride grda grda packa:hudicek: od hude jeze in razočaranosti še bolj z užitkom vlečem.Itak pa,ko bom zanosila,takoj neham,še isto sekundo.

Moram pa še neki povedat.Moja sestrična je bila narkomanka in M sploh ni imela po več mesecev.Danes je še vedno na metadonu(umetni heroin) in ima že dva otroka.Brezposelna in živi pri starših,ki v bistvu oni skrbijo za malčka.Žalostno!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Slabe razvade
16.11.2004 14:26:47   
saba
JOJ ANDREJKA76 tvoja zgodbica je grozna in :((, ko pomislim na tista dva otroka

ej Sade no midva tudi takoj po sexu prižgeva vsak svoj cigaret..takrat najbolj paše....pa naj bo kar hoče:love::love::love:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Slabe razvade
16.11.2004 14:30:17   
sade
Saba res je.... pa naj bo kar hoče!:ups:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Slabe razvade
16.11.2004 14:34:03   
saba
ja metuljček karakter nam manjka!

a veš mogoče kje ga prodajajo?

lp
saba

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Slabe razvade
16.11.2004 14:35:38   
Tiamo
:)-:bravo::)-Vedno se ena najde, a ne metuljček.....:bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Slabe razvade
16.11.2004 14:39:35   
sade
Saba, nič več :sloncek:, da ne bomo kadili po!!!
Pa bo lažje!!!!:)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Slabe razvade
16.11.2004 14:41:11   
petja
Joj Metuljček, a misliš, da so cigareti edina škodljiva stvar na svetu? Zanima me, koliko alkohola ali pa Coca Cole na leto spiješ? Seveda v svoj EGOISTIČEN UŽITEK!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Slabe razvade
16.11.2004 14:41:44   
pupika
To je pa zdej že nesramnost.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Slabe razvade
16.11.2004 14:41:58   
saba
hvala metuljček

samo vprašam, sem mislila da ga kje pa le imajo.

bom pa brez karakterja

pa lep dan ti želim vsevedni metuljček

saba

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Slabe razvade
16.11.2004 14:42:05   
pupika
Bravo petja

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Slabe razvade
16.11.2004 14:42:59   
saba
me samo zanima kje je pa zdaj gospodična VesnaRR, ki take komentarje kot je metuljčkin ne vrže ven.

:hudicek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?