tinkamiška
|
Bom jst povedala svojo zgodbo, da mal prekinem toga:hudicek:...:) No jst sem pa kadila od 11 let, mi je grozn fajn pasal, sploh, če sem se kej razburla, al pa potem ko sem se najedla, ja res je pasal. No potem sem pa začela mal športat in spoznala svojga možeka. On ni kadil, pa mi je zmeraj nagajal in skrival cigarete. Pa smo bli na enem druženju v Portorožu in me je pač izzval, da če si upam it stavit, da ne morem nehat kadit in ker je blo še vse čist na sveže in sem se vn metala, sem rekla da 100% lahko neham. No tak se je začel, sem kr nehala od 1.septemra 2001 si nisem prižgala čika. Je pa res, da mi je zlo pomagal, ker on ni kadil. Najbolj hudo je pa blo, ko sem šla ven žurat in neki spila, pol so pa začele :hudicek:misli prhajat. Pa sem bla vztrajna. Sem pa zdej res vesela, da sem nehala, ker nimam več tistih frk:"Uf, čikov mi je zmanjkal!!!", pa zjutri ni več tistga ukusa... No, jst sam neki vem, in tak je z vsako stvarjo, ko se enkrat odločiš, pol gre, če pa sam pri sebi neki mencaš, tist je pa:hudicek: Upam, da ni predolga klobasa. Jst vam želim, da bi vam ratal nehat kadit, ker ko ti to rata si res lahko ponosen na sebe in veliko bolj svobodno se počutim. Ne bom pa nikogar obtoževala, ker to je pač odločitev vsakega posameznika. Lepo se imejte, Tinka
|