|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabe razvade
16.11.2004 14:43:51   
Urša76
no, no.. drage moje. dajmo se skulirat. da ne bo mogoče kdo po "delete" tipki po nesreč kresnil...

metuljček, pol pa tud jaz NIMAM karakterja, k vlečem k turk. ampak je blo pa mal zajedljivo tole napisan, priznaj.

u.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Slabe razvade
16.11.2004 14:45:19   
petja
Ej bejbe, ful mi je fajn, da takole skupaj potegnemo :bravo::bravo::bravo:. Metuljček je oač popolna - tako vizualno kot njena notranjost, ker ima KARAKTER. Prav rada bi jo videla, ker če ima samo 1 dag preveč, potem nima KARAKTERJA, da bi to dol spravila.

Ve kar prižgite, če se boljš počutite. Itak si vse nenormalno želimo otroka in VEMO, da bomo takrat, ko bomo nosečem, naredile vse za našo malo pikico. KER IMAMO KARAKTER! KER PRENAŠAMO VSE, KAR SE NAM DOGAJA.

GO GO GIRLS!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Slabe razvade
16.11.2004 14:47:39   
saba
Metuljček je pa lep zgled za svoje otroke, predvsem kar se tiče kulture in žaljenje ljudi, ki jih niti ne pozna

bravo mamica, kar tako naprej

p.s.zdej pa si bom ziher enega prižgala, pa če tle umrem!!!:hudicek::hudicek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Slabe razvade
16.11.2004 14:49:22   
saba
...tako kot mene ne briga, da ti napišeš meni da sem brez karakterja

metuljče če si se prišla kregat si se zmotila forum!!!

lep dan

saba

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Slabe razvade
16.11.2004 14:50:58   
pupika
Ja ja metuljček, ti si pa POPOLNA, BREZ NAPAK,pa zato veliko bolj zadrta kot pa me, ki živiš zdravo in ne vem kaj še. Me prav zanima kdo nima karakterja, me smo pa zato veliko bolj prijazne.

Rajši živim 50 let lepega življenja, kot pa da živim 80 let zdravo in pa malo dolgočasno življenje, da bi potem pri 80 letah rekla, "Saj moje življenje sploh ni bilo srečno"

Mislim tole je pa res stopilo že čez mejo.

Punce mejte se:rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Slabe razvade
16.11.2004 14:51:25   
Tiamo
nekadilci ste pa pametni, sploh tisti k so nehali kaditi...

zaključimo temo, da ne bomo prepametne in gremo ENEGA PRIŽGAT.

:bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Slabe razvade
16.11.2004 14:51:49   
Urša76
ja, saba.
se absolutno strinjam, da ima metuljček karakter (kakršenkoli že...).

o zgledu pa...

jaz bi tud enga, pa spet ne morm ker se pri nas na šihtu pač ne kadi.
ampak ga bom pa zihr, sam da ven stopim iz pisarne!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Slabe razvade
16.11.2004 14:52:14   
petja
Veš metuljček, mogoče bi po vsej svoji kilometrini lahko pomislila, da se nekatere stvari lahko povejo na drugačen, lepši način. Poglej si pos Natke 1 na to temo, pa boš videla, da ni nobena od nas v zrak skočila.
Saba ima prav - s takim obnašanjem nisi ravno dober zgled za svoje otroke! Mene so pač doma naučili, da ne smem biti nestrpna do drugih ljudi, da naj povem na lep način, če me kaj moti, če pa tega ne upoštevajo, se mi pa ni treba ukvarjati z njimi. Zato ne vem, zakaj si ti na temi "Slabe razvade", če jih nimaš. Ali jih pač imaš?! Npr. grdo obnašanje in pametovanje ...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Slabe razvade
16.11.2004 14:53:50   
saba
metuljček ne vem iz kje si se pobrala ampak tvoji komentarji so :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

mislim , da smo se kar fajn imele tudi ko te ni bilo.

:)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Slabe razvade
16.11.2004 14:57:06   
Anonimen
Kadila več kot pred let, pred tremi leti nehala brez težav. Zdaj mi je pa kar slabo ko pomislim, da bi še en dim naredila... uf:(

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Slabe razvade
16.11.2004 15:01:08   
ZARA
ojla vsem...jst sem kadila 10 let,zdej ze 9 let ne vec!!!JUHUHU!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Slabe razvade
16.11.2004 15:02:21   
saba
sej je prav

si povedala svoje mnenje, vse smo ga prebrale.

mislim, da smo tukaj vse polnoletne in ni nobena psihično prizadeta ,da ne razume tvojih komentarjev.

vsaka kadilka pri sebi ve , da cigarete škodujejo. Tudi jaz, pa vseeno kadim.

in kaj, bi me mogli zdaj zaradi tega zapret v zapor? To je moja izbira, če hočem kadim, če pa nočem, pa se potrudim da ne, in to je to.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Slabe razvade
16.11.2004 15:04:03   
Tiamo
Metuljček ne, da ne smeš povedati svojega mnenja. Lahko se ga pove tudi na drugačen način. Nisem odprala teme, da bi se kregale in solile pamet. Dobrodošli so vsi odgovori, vendar žaljenja pa ne bomo prenašale. Verjetno boš spet rekla, da kadilke skupaj držimo in da nima smisla govoriti o škodljivosti. Kaj pa zrak, ki ga vdihavamo? Kaj pa vodo, ki jo pijemo?......

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Slabe razvade
16.11.2004 15:10:34   
saba
aaaaaaaaaaaaa spet ta zgodba:zmeden::zmeden::zmeden:

ma ti lahko zaradi mene napišeš kar hočeš, tvoje mnenje smo prebrale, to sem že povedala.

ampak mislim da en bonton mora obstajat

zdej če ti meni rečeš da sem brez karakterja, bi ti lahko zelo grdo odgovorila, pa ti nisem. Glede tega mi karakterja res ne manjka. Mislim da je moje mnenje glede tebe razvidno, samo da jaz to napišem kot kulturna oseba, ti pa............

moje mnenje

lep dan

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Slabe razvade
16.11.2004 15:12:32   
saba
pa še to, če sem čisto odkrita, se mi s tabo sploh ne da ukvarjat.

tako da bom kar zaključila, ker vidim da nima smisla.

lp
saba

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Slabe razvade
16.11.2004 15:16:13   
petja
Saba, saj metuljček se je samo pridružila temi "Slabe razvade". Ker pa nima karakterja, da bi povedala, da je njena slaba razvada, da nima bontona, da se ne zna pogovarjat, da žali ljudi, se je odločila to zapisati na svoj edinstven način :)-:)-:)-.

Metuljček, saj ni panike, tvoje mnenje je vzeto na znanje in obljubimo ti, da ne bomo onesnaževale tvojega čistega zraka. Toliko karakterja imamo ...

Zdaj pa nazaj k slabim razvadam: meni pa niso to le cigareti, ampak pomanjkanje športanja. Vsak teden znova rečem, ta teden pa res začnem, potem pa spet polno izgovorov in teden je naokrog. Kako se ve prepičate?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Slabe razvade
16.11.2004 15:24:54   
Anonimen
:)-:)-vsak ima svoje slabe razvade:eni kajenje,drugi pa predolg jezik oz. prste (za tipkat po tipkovnici) podat svoje mnenje je eno,žalit ljudi pa drugo:hudicek:!!upam da bo rr team kmalu naredil "zaporo" za neregistrirane,tako da se bo lahko opozorilo tistega,ki bo tako pisal in se ga eventuelno izključilo:bravo::hudicek:,pol pa da vidim tistega ali tisto,ki si bo upal tako pisat:hudicek::zmeden2::zmeden2:.
lp:morje::morje:

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Slabe razvade
16.11.2004 15:36:00   
KATY&TIMMY
:ups::ups:zgornji prispevek,ki je napisan pod neva6,je napisala Katja.:)-:)-šele zdaj sem opazila:)-:)-:ups::ups:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Slabe razvade
16.11.2004 15:37:38   
ZARA
KATJA...fajn si nevo6 potunkala...:)-:)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Slabe razvade
16.11.2004 15:40:12   
tinkamiška
Bom jst povedala svojo zgodbo, da mal prekinem toga:hudicek:...:)
No jst sem pa kadila od 11 let, mi je grozn fajn pasal, sploh, če sem se kej razburla, al pa potem ko sem se najedla, ja res je pasal. No potem sem pa začela mal športat in spoznala svojga možeka. On ni kadil, pa mi je zmeraj nagajal in skrival cigarete. Pa smo bli na enem druženju v Portorožu in me je pač izzval, da če si upam it stavit, da ne morem nehat kadit in ker je blo še vse čist na sveže in sem se vn metala, sem rekla da 100% lahko neham. No tak se je začel, sem kr nehala od 1.septemra 2001 si nisem prižgala čika. Je pa res, da mi je zlo pomagal, ker on ni kadil. Najbolj hudo je pa blo, ko sem šla ven žurat in neki spila, pol so pa začele :hudicek:misli prhajat. Pa sem bla vztrajna. Sem pa zdej res vesela, da sem nehala, ker nimam več tistih frk:"Uf, čikov mi je zmanjkal!!!", pa zjutri ni več tistga ukusa...
No, jst sam neki vem, in tak je z vsako stvarjo, ko se enkrat odločiš, pol gre, če pa sam pri sebi neki mencaš, tist je pa:hudicek:

Upam, da ni predolga klobasa.
Jst vam želim, da bi vam ratal nehat kadit, ker ko ti to rata si res lahko ponosen na sebe in veliko bolj svobodno se počutim. Ne bom pa nikogar obtoževala, ker to je pač odločitev vsakega posameznika.

Lepo se imejte,

Tinka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Slabe razvade
16.11.2004 15:43:47   
KATY&TIMMY
ah:)-:)- ,to se dogaja,ko imaš samo en računalnik :)-:)-:ups::ups::ups:vedno jo pozabim odjavit in sebe prijavit:)-:)-:)- čeprav mislim da bi se strinjala:)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Slabe razvade
16.11.2004 15:54:47   
Teya
še ena brez karakterja tle...:)-
sem sicer pokadila zadnjega preden sem test delala....pa nazaj prižgala prvega, ko sem šla od G z napotnico za abrazijo....
altroke karakter, da vržeš v smeti celo škatljico v trenutku, ko črtice zagledaš, pa rečte da ni res! metuljček, le probej se eni svoji navadi (pa dobri, če nimaš slabe) odpovedat v trenutku...boš vidla, da ni lahka naloga....mogoče boš bolj strpna, ko boš enkrat sama na lastni koži probala, kako to zgleda, glede na to, da je tvoj občutek empatije zelo slabo razvit...pa srečno!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Slabe razvade
16.11.2004 16:55:47   
emaa
Kadim sicer ne, šport sem opustila, mi je pa enkrat za mesec in pol uspel se odpovedat vsaki obliki sladkorja, še zdej ne vem kako. Sicer pa bi se taki razvadi odpovedala s tehtnim razlogom (:duda: to je), saj za to pa so razvade, da nam polepšajo dan (bi se mi tašča smejala, k sm tolk let lobirala, da je nehala kadit, zdaj ga pa skor propagiram).
LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Slabe razvade
16.11.2004 18:32:51   
anajmad
Jaz pa kadim tako-tako.Ampak, ko me ker orng razkur:grrr:ga pa povlečem, čist do pljuč.Zdej momentalno sem bolni karakter, ker imam virozo in mi smrdi.Vem pa sama,kokr bom zdrava,da mi bo zapasal sem in tja.V nosečnostih pa nisem kadila, ker mi je tako itak vse smrdel.
en bolni pozdrav:morje:D.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Slabe razvade
16.11.2004 19:55:38   
Vera*
Sem ena izmed teh ki ima to grdo razvado.V nosečnosti nisem kadila ,ker so mi smrdeli čiki.sedaj pa spet.:grrr:Ja po sexu to pa paše:love::)-:)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?