|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabe izkušnje
17.7.2005 12:38:00   
Spicy Black
Ne vem mogoče ste že kdaj o tem govorile.. Me pa zanima, ker je ravno čas dopustov, če ste imele kakšne slabe izkušnje s turistično agencijo ali na dopustu samem.

Jaz sicer tega še nisem imela (in upam da ne bom). Vaše izkušnje pa lahko komu pridejo prav.:bravo:

Lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabe izkušnje
17.7.2005 12:48:02   
Aleksandrin
http://travel.over.net/forum/ :bravo:

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:02:54   
viv_
Exotic tours - pri njih sem kupovala letalske karte, pa so me hoteli _________ pri ceni.

Sicer smo vedno v lastni režiji.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:07:51   
Anonimen
TA Relax in TA Enka.:(:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:15:27   
Annny
Intelekta:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:22:57   
Baldi
A lahko tudi dobre izkušnje:ups:

Sonček:bravo::bravo::bravo:

LP:pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:37:08   
neja
Lani smo imeli totalno slabo izkušnjo z Relaxom - prišli smo na Hvar in po dolgo vožnji, ko smo komaj čakali, da pridemo v apartma nam povedo, da za nas nimajo apartmaja:grrr::grrr::grrr:.
Drugače pa smo vedno hodili na dopust z agncijo Bonus in nikoli ni bilo nič narobe.

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:37:40   
kalimero
Enkrat s Kompasom. Pa smo vse uredili. Sicer pa vedno potujemo v lastni režiji. Odkar je internet se mi zdi potovanje z agencijo metanje denarja skozi okno.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slabe izkušnje
17.7.2005 13:48:29   
viv_
Ja, se strinjam s kalimerom...

Drugih izkušenj z agencijo razen Exotica nimam - zdej še karte kupujemo preko interneta.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slabe izkušnje
17.7.2005 14:03:27   
Primoza
Dobre izkušnje Dober dan, Ilirika, Atlas airtours.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slabe izkušnje
17.7.2005 17:32:04   
Annny
Globtour:grrr::grrr::grrr::grrr:- mogoče so z njimi zadovoljni samo kaki nezahtevni maturantje...

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Slabe izkušnje
17.7.2005 17:40:29   
Tejči
Zaenkrat še nismo imeli z nobeno agencijo težav, ker vedno potujemo s Sončkom (Gulet, Tui). Vsa čast njim:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Slabe izkušnje
17.7.2005 18:35:29   
rija
do sedaj letovala 4x intlekta, 1x gulet, in vse super zadovoljna. drugače pa v lastni režiji, pa si lahko jezen samo nase.
jaz osebno mislim, da moraš biti že v osnovi pri izbiri aranžmaja dovolj izbirčen, pa je manj verjetno, da boš na licu mesta nezadovoljen.
Če plačam 5* je ta verjetnost veliko manjša kot pa če grem v 3*. prevečkrat namreč opažam, da ljudje grejo na dopust za 50 tisoč, z avionom, pa so potem razočarani nad hotelom in je za to kriva agencija. no, kriva toliko, da tak hotel sploh ponuja seveda. razvno o tem smo meli debato s kolegi par dni nazaj.
Mislim, da tudi tu velja lep stari pregovor:
koliko penez, toliko muzike.
seveda pa verjamem, da obstajajo izjeme.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Slabe izkušnje
17.7.2005 18:48:10   
Primoza
No to o 5* kar drži, da potem trofneš dobro ponudbo, vsaj če ne greš v kakšne ostanke kapacitet. Vendar so cene 5* vsaj v glavni sezoni nedosegljive srednjemu sloju (ali pa mu je vsaj škoda denarja, če realno oceni dotok keša).

Potem pa so spet sredozemske 3* nekaj drugega kot nemške ali francoske.

Na živce mi pa grejo Hrvati, ki so mislim, da lani umetno napihnili zvezdice brez resničnega izboljšanja ponudbe.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Slabe izkušnje
17.7.2005 18:51:21   
rija
primoza, meni je ena gospa enkrat lepo rekla:
južneje greš, več zvezdic mora met hotel.
pa še res je.
hrvati so pa itak poglavje zase. hvala lepa za tiste njihove sobe, ki so novo opremo videle pred ca. 25 leti ali več. cene pa za vsaj 4*....
je pa res, da hodim na dopust pred ali po juliju in avgustu. mi gre že tista gužva preveč na živce...

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Slabe izkušnje
17.7.2005 18:53:24   
Primoza
Ja tako sva tudi midva hodila, dokler ni dobila žena fiksnih poznopoletnih službenih obveznosti.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Slabe izkušnje
17.7.2005 18:55:14   
Annny
Rija, npr. mi nismo poceni letovali z Intelekto, pa je bil odnos EDINEGA agenta (za 6 hotelov po celem otoku) totalna polomija. Ni ga bilo na dogovorjene sestanke, lagal se je, na izlete ni hodil, ampak se je kar nekam izgubil..še telefonirali smo mu na lastne stroške, živ obup. Na koncu se je ob vzletu pred nekaterimi kar 'skrival'. In to naj bi bil profesionalen odnos, al kaj?
Jaz ne grem nikoli na počitnice poceni in za svoj denar hočem točno tako ponudbo, kot sem jo plačala.

V tujini tur. agencije SKRBIJO za svoje stranke, uniformirani agenti so jim na voljo na vsakem koraku, ob vsakem srečanju se prijazno pozanimajo, kako kaj gre, če so s čim nezadovoljni. Probleme rešujejo hitro in učinkovito, če se le-ti sploh pojavijo.

Ne pa pri domačih potovalnih agencijah (seveda ne pri vseh), ko varčujejo s kadrom, pa še ta je totalno neprofesionalen in nesramen.

Caw

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Slabe izkušnje
17.7.2005 18:55:23   
rija
pa pejta pred poletjem. letos sva bila marca v egiptu, cene minimalne, ponudba super, pa ne prevroče. super.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Slabe izkušnje
17.7.2005 19:00:33   
rija
annny kot sem napisala: obstajajo izjeme. še vedno pa se lahko pritožiš. jaz tistih vodičev tam sploh kaj ne pogrešam. če so so, če ne ne. izleti, ki jih organizirajo naše agencije so itak enkrat dražji od lokalnih ponudnikov, za kaj drugega pa itak v hotel ne pridejo.
smo letos šli preko guleta, pa je sploh nisva čakala, polet aviona nazaj pa itak napišejo v info mapo.

res pa je, da so pričakovanja, kaj dobiš za svoj denar, od človeka do človeka različa. pa ne razumi napak. ampak nekaterim je vse dobro, nekaterim pa nič.
nemec bi za evro kolač kruha, marsikateri slovenec bi bil pa zadovoljen s polovico....

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Slabe izkušnje
17.7.2005 19:00:54   
Primoza
:zmeden: Tudi v predsezoni ima fiksne obveznosti. Pač terapevtska stroka. Greva pa kdaj za majske, npr. Dubrovnik (zdaj je pa tam spet dren), letos sva mislila iti na Lapad, pa se nam ni izšlo zaradi konca porodniške. Ja, največkrat štartava na majske, ki pa so tudi neke vrste konica.
Bova pa šla za novembrske počitnice enkrat malo južneje, ampak takrat pravijo je pa že kratek dan.

Seveda pa sta srednjeročna cilja Elbrus in Kilimanjaro, vendar pa morajo otroci malo zrasti, da bodo prenesli varstvo za tisti čas...

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Slabe izkušnje
17.7.2005 19:03:01   
anajmad
Kompas. No coment.Pa sva napisala pritožbo in sva eno tretjino dobila povrnjeno.Nikoli več!!!!
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Slabe izkušnje
17.7.2005 19:03:08   
rija
annny sem pozabila, glede tujih vodičev: tudi tu najdeš med zrnjem pleve.
letošnja, šlo je za letovanje preko avstrijske agencije, je jedva obvladala nemščino. bila je namreč madžarka, ki je tudi verjetno cenejša od avstrijske vodičke. mene to sicer ni preveč motilo, je pa možno, da kakega avstrijca je. že iz patriotizma... so namreč znani po tem...

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Slabe izkušnje
17.7.2005 19:06:30   
rija
ja primoza, potem pa res višje cene. upam, da za vse te obveznosti tvoja draga vsaj dobro zasluži in malo skompenzira dopust.
ja otrok pa na kilimanjaro res nebi vlačila...razen če sem familija šeruga;)
glede kratkega dne: je bilo v egiptu ob šestih že temno, pa pač zganjaš malo več romantike, večerja ob svečkah, koktajli, pa še utrujen nisi, kot takrat, ko se stemni šele ob desetih...;)

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Slabe izkušnje
17.7.2005 20:31:02   
viv_
Meni se pa zdi to, koliko zvezdic ima hotel še najmanj pomembno - pač gledaš da je kopalnica v sobi, pa za poletje da je klimatizirano in to je to. Koliko pa si čez dan v sobi? Saj si ja zunaj... Za to, v kakšni omari so pa tačas ko se jaz potepam okrog moji kufri spakirani mi je pa vseeno ;)

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Slabe izkušnje
17.7.2005 21:49:27   
rija
ja viv, to je pa to. sto ljudi, sto čudi. meni pa je pač zelo pomembno kakšna je soba, ker že itak ne spim doma, pa hočem da je čimbližje popolnosti.
spoštujem pa tudi tiste, ki jim to ni pomembno.
samo posledično ljudje slabo sobo identificirajo velikokrat s slabo storitvijo agencije.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?