|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sistematski pri 5 let
13.9.2009 11:43:49   
bjondo
LP
Zanima me ali na sistematskem pregledu otroka starega pet let,vzamejo kri iz prstka ali iz žile?
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sistematski pri 5 let
13.9.2009 11:44:43   
blaža
Naš je star sicer že 6 let, ma mu še nikoli niso vzeli krvi iz žile in, če se ne motim pri petih, mu sploh krvi niso vzeli, če so mu, je blo pa zagotovo iz prstka.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bjondo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2009 11:48:27   
bjondo
Da , vzeli jio bodo, ker mora v laboratorij, samo vseeno sem malo potolažen ,ker se mi srce trga kadar vidim otročička trpet.
Hvala!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2009 11:50:19   
bjondo
Pa še to bi vprašal, katere kvalitetne multivitaminske tabletke priporočate?
Hvala!

(odgovor članu bjondo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2009 12:10:54   
urška
mojemu so vzeli iz žile. pa je bila kr panika. prej sem mu vse razložila kaj in kako bo, ampak ko je bilo treba pa roko dat pa ni hotel. je pa res, da tiste medicinke ki delajo v našem laboratoriju sploh ne znajo z otroci. one bi vse kar na hitro. in ne štekajo, da otrok rabi malo več časa. pol pa vse kar zanjo rečt je: ja gospa, kar odpeljite ga, pa naj pride ko bo pripravljenuser posted image

(odgovor članu bjondo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2009 12:59:06   
blaža
mi pa pri teh stvareh nardimo ravno obratno.

sploh ga prej ne pripravljamo in mu razlagamo kako in kaj, pa da to ni nič hudega,... še posebaj za cepljenje.

včasih smo mu vse razložili in je mel še dan prej nepotrebne traume, da kako bo, pa jokal je,...

Zdej mu povemo tik pred zdajci in ni problema stegnit roko za ceplenje ali dat kri.

res, da je treba otroka na vsako stvar pripravit, tudi jaz sem takega menjeja, ma glede tega je najboljše čim manj komplicirat. In mu prišparate par ur straha, ki tako in tako bo moral na ceplenje ali odvzem krvi, ni druge.

Če mu pa že mi pokažemo, da nam je muka, pol pa ni čudno da jih je strah.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2009 13:00:17   
blaža
Pa da ne bo kdo mislil, da je meni vseeno, da se lepo počutim, ko se gre za tako stvar. Ampak poskušam skrit neprijetno počutje in dajem otroku podporo.

ma že ko sta se rodila, mi je blo tako grozno, ko ga v peto pičijo, da me je kar zvijalo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2009 13:10:13   
urška
ja sej jaz mu nisem en teden prej razlagala. ampak pač tisto jutro, ko sva šla. ker sem vedela, da tam sestre ne bojo imele časa mu povedat čisto nič. in ker vem, da če mu ne bi povedala, bi bla samo še večja panika. otroci so čisto različni. ko ga je frizerka, zdaj pred kratkim, prvič strgla z mašino, se je vstal iz stola in ni pustil. da hoče s škarjami, tako kot vedno do sedaj. komaj sva ga prepričale, da ne bo bolelo in da ni nič takega.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2009 14:15:28   
dragana1
Moja hči je imela pred kratkim sistematski pregled pri 5 letih in so ji kri vzeli iz prstka.

Eva 13.06.2004
Rok 13.06.2008

(odgovor članu bjondo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2009 16:35:32   
tailor
moji  so tudi vzeli kri s prstka je pa bilo kar pestro.prvo ko sva prišle se je že razlegal jok po hodniku od njenih sovrstnikov,tolko sem jo pripravljala pa kaj ko je videla cel jok in stok še preden je bila ona na vrsti.
no ko pa je prišla na vrsto pa nikakor ni hotela dat tam prsta.
tista ki ji je hotela vzet kri je bila  že tako nervozna, moja pa se je še kar oklepala in ni hotela.potem sem jo primla za roko jo primla da ji je lahko vzela .je pa bila name jezna pol kouser posted image
potem sva pa ji šle kupit eno malenkostuser posted image

(odgovor članu dragana1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2009 11:31:03   
ALWAYS LARA
kašen pregled pri 5 letih? pri nas ni nobenega pregleda..edin pred šolo?

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2009 11:38:18   
Anonimen
jaz sem imela za mojega pred kratkim.
vzeli so kri iz prstka. pa to je bilo se najmanj. huje je bilo cepljenje. in to 2x. v obe rokici+kri pri enem obisku zdravnika. groza me je bilo.
+tega pa je treba cepljenje ponoviti po cca 1 mesecu. pol se pa pejd! pa prepricaj otrocka, da gre se kdaj z lahkim srckom k zdravniku!

always lara, saj to je to. sis. pregled pred vstopom v solo.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!