|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sesalec do 50.000
21.8.2006 12:39:51   
tincci
Kaj predlagate do 50.000 SIT, kateri sesalec? Joj, sej vem, butasto vprašanje, sam kaj ko je toliko tega na trgu ...

tnxuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sesalec do 50.000
21.8.2006 13:39:16   
noe
Dodaj še 9000 pa si kupi Delfina, jaz ga bom najverjetneje septembra, če ne bo šlo pa oktobra 100%. Morm mal dlje šparat z mojo plačouser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 14:58:12   
Anonimen
Kakšne pa so prednosti delfina?

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 16:02:49   
Anonimen
če je delfin ista zadeva kot batagel, potem ti ga jaz tudi priporočam. je pa sestrična kupila neko podobno zadevo kot delfin, neka druga firma, za 20tisoč, tudi vodnega itd. pa ji je čez 1 mesec crknil! Tako da res kupi raje delfin kot kakšno podobno zadevo, se mi pa zdi da je batagel kar dražji.

sama imam sesalec brez vrečke, ni na vodo, ampak ima samo posodo, ki jo izprazniš in umiješ, ko se napolni. ja kaj pa vem, meni je zaenkrat ok! vse je isto kot če bi imela vrečko, samo da jih ne rabim kupovat, ni stroškov!

no pa ugoden in pameten nakup!

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 17:39:25   
tincci
Kukr sem brala, je z Delfinom precej dela, ga moraš vsakič pucat, meni se pa to ravno ne da, bi rada posesala pa ga spravla v omarouser posted image Kaj pa kak Electrolux Oxygen, ma katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 18:28:56   
hubi
Mi imamo Electrolux ergospace. Posodo s prahom sprazniš, filter umiješ pa je. V redni ceni je okoli 35 000 sit. Fajn stvar.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2006 20:35:25   
Anonimen
Glede Delfina, mogoče so že novi, ampak jaz imam kakih 5 let nazaj, še sedaj nočne traume od tega sesalca. Moja mama ga je kupila....cena, ma saj pojma nimam koliko, ampak s tem je tooooooollllliko dela, da , sem obupala.

Mi imamo sedaj doma od Batagela Igea Mini...tist je pred 4 leti stal nekaj čez 100.000sit. Ampak je v primerjavi z Delfinom ful manj dela. Je pa zlo negativno tut pri tem, da za moje pojme za vsakdanje čiščenje ni glih userfriendly. Vseeno dost dela. Je pa superca za kaj razlitega na jogijih, al pa če se kaj polije po sedežni, al pa vsa taka mokra čiščenja. Za suho sesanje pa ni glih.

Za vsakdanje sesanje imam pa Bosha, ne vem imena, en tak luškan mali moder sesalec, 1600 W, pa filtri HEPA, ker več itak ne rabim imamo v stanovanju sam laminat in ploščice. No pa kak mini tepih se tut najde. In za suho sesanje je ta zakon. Ko ga rabiš vžeš, sesesš in pospraviš. Če imam noter še te swirl vrečke pa je še en filter več.

Saj vem, moja mama vedno pravi, da imam preveč dnarja za take stvari, ampak čez komat ga pač ni.

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2006 20:50:29   
noe
Jaz mam tud Boschovo arivo,1500w, pa je super,mala,lahka, pa še fajn vlečeuser posted image user posted image . Sam za sedežno,jogije, tepihe pa mislim , da je super če imaš varianto delfina,ker ni primerjave kako  sčisti stvari. JA Batagel je res super ,sam za njega bi mogla pa do drugega leta šparat, ker ma res hudo ceno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2006 15:57:03   
Anonimen
pri nas doma imamo sicer batagel, je super, res je fajn vse čisto, sam se pa skregamo kdo ga bo pripravil, kdo bo sesal in kdo ga bo pospravil!! res je velik dela, je pa res, da je vse ok spucano. sedaj po mislim da 4 letih, je moja mati kupila še en sesalec, ker pravi da ga ima za "na hitro posesat", batagel pa ima "za dobro posesat" (bi že prej kupila še enega, pa ji je bilo grozno, ker je dala toliko denarja za batagel)

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2006 13:53:11   
copka77

Glede Delfina: ga močno odsvetujem.Svakinja ga je kupila pred 3 leti in sem si ga večkrat sposodila, za mokro sesanje sedežne in ploščic.Res je fajn posesal in ščistil, a kaj ko je zdaj po treh letih uporabe čisto hin in neuporaben.Vsi tisti plastični delčki in nastavki so kao zaroštali-od vodnega kamna ali kaj jaz vem, tako da se še sestavit več ne da. Cevka ki posrka vodo z čistilom iz posode se nonstop snema, šprica za posprejat ko vodno sesaš sploh ne dela več!!!Filter je cel razpadel in smrdi kot kuga.S suhim sesanjem nimam izkušenj, ga je pa svakinja šimfala že takoj na začetku( suho sesanje,namreč)...Tako da jaz ga odsvetujem, sploh pa ni vreden 60000. Jaz šparam za Batagelovo Igeo Practic...Upam da do decembra prišparam, saj zanjo še nisem slišala pripomb.Razen klasičnih glede velikosti in nepraktičnosti za vlačenje za sabo.>Ampak za sobotna bolj generalna čiščenja bo dobra.Sproti imam pa le mali sesalec od Elektroluxa, za pasje dlake ipd.svinjarijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2006 21:15:16   
sneška_
Ja sem kupila sesalec gorenje mokro suho sesanje  bil je okrog 45.000.sit Oziroma moj ga je kupil in da ti povem da je dobar da dobro dela ima 1600 w  takrat pre enemu mesecu je bil v akciji.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2006 21:33:30   
saša80
js mam batagel igea compact, zadnji model...js ga ne dam !!!!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2006 20:04:01   
mlavla
uporabljam electroluxov sesalec super silencer...ne dam ga!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
6.12.2006 0:09:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2006 11:03:39   
Laubica
Jaz imam tudi Delfina že zelo dolgo kar je ven prišel ,pa mi še vse dela in nič ni neuporabno kot se je eni zgodilo je pa dosti pucanja to je pa res

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2006 15:25:02   
miška piška
Mi imamo tudi Electrolux Ergospace, meni je super.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.