Anonimen -> RE: Sesalec do 50.000 (21.8.2006 20:35:25)
|
Glede Delfina, mogoče so že novi, ampak jaz imam kakih 5 let nazaj, še sedaj nočne traume od tega sesalca. Moja mama ga je kupila....cena, ma saj pojma nimam koliko, ampak s tem je tooooooollllliko dela, da , sem obupala. Mi imamo sedaj doma od Batagela Igea Mini...tist je pred 4 leti stal nekaj čez 100.000sit. Ampak je v primerjavi z Delfinom ful manj dela. Je pa zlo negativno tut pri tem, da za moje pojme za vsakdanje čiščenje ni glih userfriendly. Vseeno dost dela. Je pa superca za kaj razlitega na jogijih, al pa če se kaj polije po sedežni, al pa vsa taka mokra čiščenja. Za suho sesanje pa ni glih. Za vsakdanje sesanje imam pa Bosha, ne vem imena, en tak luškan mali moder sesalec, 1600 W, pa filtri HEPA, ker več itak ne rabim imamo v stanovanju sam laminat in ploščice. No pa kak mini tepih se tut najde. In za suho sesanje je ta zakon. Ko ga rabiš vžeš, sesesš in pospraviš. Če imam noter še te swirl vrečke pa je še en filter več. Saj vem, moja mama vedno pravi, da imam preveč dnarja za take stvari, ampak čez komat ga pač ni.
|
|
|
|