|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberčice
21.3.2005 11:36:30   
Čiračara
Lap pozdrav vsem srečnicam, ki tudi komaj čakate na september:bravo:...
kakšno je kaj vaše počutje?Trebuščki rastejo?:love:..Upam, da se tudi druge ne ukvarjate s tako nemogočim apetitom.Ampak še vedno lahko nosim skoraj vse hlače:ups:...

Želim vam lep začetek tedna:metulj::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberčice
21.3.2005 11:43:19   
saba
POZDRAVČEK!!!

jaz sem bila v petek na THT (trojnem presejalnem testu), pikico sva z možem na UZ gledala kar 15min....mali je pri vsakem dražljaju hitro dal prstek v usta9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.......
pa tako lepo slikico smo dobili

moram rečt, da imam zdaj +4kg in sm kar malo:( in pa :pujs:

no saj bo, moram pa se malo pazit, da ne bo na koncu šlo čez 20kg8)

zdaj pa čakanje in čakanje, v roku 2 tednov bom izvedela za rezultat in me je takoooo strah kako bo:(

trebušček - vedno večji.
Včeraj sm spet nekaj fotk naredila, gor bom pa dala čim prej.

lp
saba

aja pa lep prvi dan pomladi želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberčice
21.3.2005 11:46:13   
saba
aja pa pozabla napisat....mali ima po izračunu G. 157g

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberčice
21.3.2005 11:56:39   
TVN
Pozdravljene!
Jaz pa čakam, da pride moja G z dopusta, potem pa imam znova pregled pri njej - prinesti moram izvide z NS, pa tudi krvni izvidi bi do takrat že morali priti. Sem pa v 14 6/7 in se še kar naprej počutim zelo dobro. Nič slabosti, še zaprtost se je nekako umirila in tudi prsi niso več tako občutljive. Zaenkrat imam + 1 kg, vendar se je trebušček izbočil, tako da večino hlač ne morem več obleči. Bo potrebno počasi razmišljati o kakšnem nosečniškem kosu....

Pa naj izkoristim priložnost in vas nekaj vprašam. Tako po Veliki noči planiram nekaj daljših službenih poti (z avtom, cca. 1.000 km). A mislite, da je o.k., da grem? Malo sem v zadregi, ker ne vem, če se bom uspela z mojo G videti pred odhodom na prvo pot. Ima katera kakšen nasvet? Ful bi bila pomirjena, če bi pred potjo naredila UZ in se pogovorila z G, razmišljam, da bi se kar samoplačniško naročila pri dr. Miheličevi. Kaj pravite vi?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberčice
21.3.2005 12:07:12   
Čiračara
Punce a za spol že veste? Jaz še ne:((...pa tako sem firbčna:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberčice
21.3.2005 12:28:46   
nuka
He he Čiračara, kar čakej.

Sicer sem že rodila sept. 2004, tamala je pa pokazala kaj je šele julija, prej ni hotla.

Lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberčice
21.3.2005 12:34:42   
saba
mi v petek smo tako čakali, da vidimo lulo al pa luleka. Pikica pa je noge skupaj držal/a in cel čas čepel/a oz. sedel/a.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

bo že....jaz bolj kot to, komaj čakam da začutim prve brce9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septemberčice
21.3.2005 13:08:53   
Pia67
Mene čaka še amniocenteza(še 14 dni do posega) in v istem tednu 3. ginekološki pregled (7.4.). V primerjavi z ostalimi, čeprav imam rok okoli 15.9. Kar malo, ker praktično še nič ne vem (npr. teža, velikost, nazadnje je bila 57 mm :zmeden2:). No, saj je še čas...
Dosedaj sem se zredila za 2 kg, danes imam prvič oblečene prirejene kavbojke (večje za 3 številke in mi lepo lezejo z riti, ampak udobne pa so). Drugače na zunanjost se nič ne pozna in upam, da bom še nekaj časa lahko športala, vsaj še kak mesec. Počasi si nabavljam robo za novorojenčka.
Kaj počnete v prostem času, če ga seveda imate?

Pia

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septemberčice
21.3.2005 20:20:49   
dunja1
Pozdravcek!
Meni trebuscek se ni nic zrastel,vseeno,ce maternico ze zelo lepo tipam.Je prav poseben obcutek,ko ves,da je notri ena majhna ziva pikica.Pred enim tednom sem bila na nuhalni in je vse v redu.Bebica je ves cas odpirala ustka,da se je se G smejal:)
Komaj cakam,da ga zacutim,vseeno,ce imam ze zdaj kdaj obcutek,kot da se razteguje.Ampak to se mi verjetno samo zdi.
Slabosti so k sreci minile in zdaj gremo novim zmagam naproti!!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?