Septemberčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Septemberčice (21.3.2005 11:36:30)

Lap pozdrav vsem srečnicam, ki tudi komaj čakate na september:bravo:...
kakšno je kaj vaše počutje?Trebuščki rastejo?:love:..Upam, da se tudi druge ne ukvarjate s tako nemogočim apetitom.Ampak še vedno lahko nosim skoraj vse hlače:ups:...

Želim vam lep začetek tedna:metulj::sloncek:

saba -> Septemberčice (21.3.2005 11:43:19)

POZDRAVČEK!!!

jaz sem bila v petek na THT (trojnem presejalnem testu), pikico sva z možem na UZ gledala kar 15min....mali je pri vsakem dražljaju hitro dal prstek v usta9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.......
pa tako lepo slikico smo dobili

moram rečt, da imam zdaj +4kg in sm kar malo:( in pa :pujs:

no saj bo, moram pa se malo pazit, da ne bo na koncu šlo čez 20kg8)

zdaj pa čakanje in čakanje, v roku 2 tednov bom izvedela za rezultat in me je takoooo strah kako bo:(

trebušček - vedno večji.
Včeraj sm spet nekaj fotk naredila, gor bom pa dala čim prej.

lp
saba

aja pa lep prvi dan pomladi želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

saba -> Septemberčice (21.3.2005 11:46:13)

aja pa pozabla napisat....mali ima po izračunu G. 157g

TVN -> Septemberčice (21.3.2005 11:56:39)

Pozdravljene!
Jaz pa čakam, da pride moja G z dopusta, potem pa imam znova pregled pri njej - prinesti moram izvide z NS, pa tudi krvni izvidi bi do takrat že morali priti. Sem pa v 14 6/7 in se še kar naprej počutim zelo dobro. Nič slabosti, še zaprtost se je nekako umirila in tudi prsi niso več tako občutljive. Zaenkrat imam + 1 kg, vendar se je trebušček izbočil, tako da večino hlač ne morem več obleči. Bo potrebno počasi razmišljati o kakšnem nosečniškem kosu....

Pa naj izkoristim priložnost in vas nekaj vprašam. Tako po Veliki noči planiram nekaj daljših službenih poti (z avtom, cca. 1.000 km). A mislite, da je o.k., da grem? Malo sem v zadregi, ker ne vem, če se bom uspela z mojo G videti pred odhodom na prvo pot. Ima katera kakšen nasvet? Ful bi bila pomirjena, če bi pred potjo naredila UZ in se pogovorila z G, razmišljam, da bi se kar samoplačniško naročila pri dr. Miheličevi. Kaj pravite vi?

Čiračara -> Septemberčice (21.3.2005 12:07:12)

Punce a za spol že veste? Jaz še ne:((...pa tako sem firbčna:)-:)-:)-

nuka -> Septemberčice (21.3.2005 12:28:46)

He he Čiračara, kar čakej.

Sicer sem že rodila sept. 2004, tamala je pa pokazala kaj je šele julija, prej ni hotla.

Lp

saba -> Septemberčice (21.3.2005 12:34:42)

mi v petek smo tako čakali, da vidimo lulo al pa luleka. Pikica pa je noge skupaj držal/a in cel čas čepel/a oz. sedel/a.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

bo že....jaz bolj kot to, komaj čakam da začutim prve brce9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Pia67 -> Septemberčice (21.3.2005 13:08:53)

Mene čaka še amniocenteza(še 14 dni do posega) in v istem tednu 3. ginekološki pregled (7.4.). V primerjavi z ostalimi, čeprav imam rok okoli 15.9. Kar malo, ker praktično še nič ne vem (npr. teža, velikost, nazadnje je bila 57 mm :zmeden2:). No, saj je še čas...
Dosedaj sem se zredila za 2 kg, danes imam prvič oblečene prirejene kavbojke (večje za 3 številke in mi lepo lezejo z riti, ampak udobne pa so). Drugače na zunanjost se nič ne pozna in upam, da bom še nekaj časa lahko športala, vsaj še kak mesec. Počasi si nabavljam robo za novorojenčka.
Kaj počnete v prostem času, če ga seveda imate?

Pia

dunja1 -> Septemberčice (21.3.2005 20:20:49)

Pozdravcek!
Meni trebuscek se ni nic zrastel,vseeno,ce maternico ze zelo lepo tipam.Je prav poseben obcutek,ko ves,da je notri ena majhna ziva pikica.Pred enim tednom sem bila na nuhalni in je vse v redu.Bebica je ves cas odpirala ustka,da se je se G smejal:)
Komaj cakam,da ga zacutim,vseeno,ce imam ze zdaj kdaj obcutek,kot da se razteguje.Ampak to se mi verjetno samo zdi.
Slabosti so k sreci minile in zdaj gremo novim zmagam naproti!!

Stran: [1]